Aihe: Minnin uroteko - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Minnin uroteko

Etusivu Foorumit Yleistä Minnin uroteko

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kovasti tuntuu Minni epä-suomalaiselta, liekö ruotasalaisen valmennuksen tuote. Eilinen kierros Hollannissa on jotain aivan uskomatonta. Kun pelaa ulos 44 (+8) niin siinä kyllä (melkein) jokaisen niska taittuu vaa eipä Minnin. Sisääntulo 30!!! (-6) ja takaisin cutin partaalta taistoon hyvistä sijoituksista. Samanlaista uskoa itseen ja loppuun asti yrittämistä löytyy ainakin ruotsalaisista lätkäjoukkueista. Olisipa samaa henkeä muissakin suomalaisissa urheilijoissa lajista ja sukupuolesta riippumatta. Muuttuisi paljon mielenkiintoisemmaksi minkä tahansa urheilukisan seuraaminen.

  Nimetön

  Samoilla linjoila Duffaajan kanssa. On se Minni kova kimma ! Minnilä on potentiaalia kuin pienessä Gallialaisessa kylässä.

  Hyvä Minni !!

  Hyvä Mikko !!

  Suomen golf nousee vääjäämättä.

  Onkohan Minnin peli kuitenkin tyypillistä maanmiestemme ja -naistemme peliä? Yritystä on liikaa, eikä mentaalipuoli pelaa. Hollannissa ulosmenot +15, siisääntulot -9. Olisko ulosmenoissa ollut liikaa menestymisen odotuksia ja peli mennyt ihan ketuille, sisääntuloissa sitten ’kun kaikki on jo menetetty’ peli vapautuu ja Birgerit putoaa.

  Korvienväli kuntoon kokemuksen kautta ja Minni on ensimmäinen suomalainen voittaja Euroopan tourilla.

  Minni itseasiassa on ainakin viimevuonna jossain haastattelussa nimennyt mentaalicoachin. Eli ehkäpä sieltä on löytynyt Minnille jotain mikä välillä tuntuu muilta suomalaisilta golffareilta puuttuvan.

  Nimetön

  ÄÄÄ hemmoteltu pikku likka joka luulee olevansa maailman napa,pelaa ihan jees mutta kyllä

  tänne palloon mahtuu muitakin

  Nimetön

  Kyllä tuosta kierroksesta leuat hiukan tipahti. Ei voi muuta kun ihmetellä Minnin potentiaalia. Eikös tämä ole kuitenkin vasta ensimmäinen kausi ammattilaisena? Ikääkin taitaa olla vielä alle 20. Minusta kritiikillä ei ole hirveästi pohjia tuossa valossa.

  Hyvä Minni,

  Hyvä Mikko!

  Kyllä se tästä lähtee.

  Nimetön

  Minni on syntynyt 85, ja kuluneena keväänä aloitti ammattilaisgolffarina…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Minnin uroteko

Etusivu Foorumit Yleistä Minnin uroteko