23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Minne kaukoksi?

Etusivu Foorumit Yleistä Minne kaukoksi?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 41)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • 22-vuotias tyttäremme pääkaupunkiseudulta ei saa enää kotikentällemme junioripelioikeutta. Koska hän pelaa max. parikymmentä kierrosta kaudessa, järkevintä on siirtyä etägolffariksi. Kertokaa kokeneet kaukot minne kannattaisi liittyä ottaen huomioon liittymismaksu/jäsenmaksu/homman toimivuus.

    Nakkila on ihan ok.

    En tiedä onko halvin mutta edullinen joka tapauksessa.

    Netin kautta voi antaa kierros tulokset / uuden tasoituksen.

    Suhtautuu kaukojäseniin todella hyvin.

    Vilkaise sivu:

    http://www.nakkilagolf.fi/sivupohja.php?sivu=tasoitukset

    Nimetön

    Itse liittyisin Meri-Teijo Golfiin. Kolmen kierroksen kortin osto 100 eurolla oikeuttaa hankkimaan 60 euron hintaisen jäsenyyden. Ei liittymismaksua.

    Ja sillä saa kortin jolla pääsee gf:llä pelaamaan muualle?

    Mul on kans muijakaverilla tilanne, että se pelaa enintään 10 kierrosta kesässä. Ei viitsis maksaa about 100€ per kierros paikallisella kentällä, eli jäsenyys+pelioikeus=700€… varsinki, ku viime kesänä sille tuli kierroksia vain 6.

    Nimetön

    Sillä Mer-Teijon 3 kiekan kortilla pääsee tietysti pelaamaan Meri-Teijossa. Hyvä paikka viikonlopun viettoon.

    Nimetön

    Niin siis tietysti jäsenyyden hankkimalla saa tasoituskortin. Ja tasoituskorttia näyttämällähän pääsee yleensä pelaamaan minne vaan, kunhan maksaa green feen.

    Eli 160 egellä pääsee pelaamaan 3 rundia? That’s it?
    Onhan tuo ihan hyvä kokeilutuote. Siis aloittelevalle pelaajalle…

    Nimetön

    Miten niin that’s it? Siis sadalla eurolla pääsee pelaamaan 3 rundia. Eihän seuran jäsenmaksua maksamalla pääsee yleensä pelaamaan yhtään rundia.

    Itse olin viime kauden Eerikkala golfissa ja homma toimi hienosti.

    Kortit laitoin s-posti liittenä (tarvii skannerin) – ilmeisesti faxikin käy.

    Liittymismaksu 50;- ja jäsenmaksu 50;- vuodessa. Sit ei muuta ku osakkaiden flaitteja ja halpoja pelilippuja kärkkymään =)

    Nyt on tulossa vähän enemmän kiekkoja, joten jäsenyyskin vaihtuu vuosijäseneksi erääseen toiseen seuraan, mutta olen edelleen Eerikkalassa ’haamuna’ eli, jos ensi vuonna haluan olla Eerikkalassa kauko, niin ei tarvitse maksaa liittymistä uudestaan.

    Kausihan alkaa 14.3….

    osoite

    Lue lisää: Eerikkala golf

    Kiitos tähänastisista vihjeistä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että edullisin tietooni tullut on Eerikkala (50 + 50 e), seuraavana Mainari GC Kemissä (50 + 60 e) ja kolmantena Ylä-Savon GC sekä Ähtäri (50 + 70 e). Tuo Nakkila tuntuu myös hyvin toimivalta vaikka onkin noita kalliimpi. Tytär pelaa ainakin alkuun yksinomaan kotikentällämme meidän ’vieraanamme’, joten Meri-Teijo ei oikein istu tähän kuvioon. Lisävihjeet ovat edelleen tervetulleita.

    Kyse olikin siitä, että mistä saa halvalla sellaisen jäsenyyden, jolla pääsee pelaamaan gf:llä muille kentille…

    Tuo ehdottamasi on siis 100€ + 60€=160€. Sinne siis pääsee pelaamaan kolme rundia satasellakin, mutta ei sit muualle… Onhan tuossa se etu, että kun jäsenyyden hinta on melkein sama kuin noilla kaukoilla, mut hintaan sisältyis kolme rundia.

    ’Sinne siis pääsee pelaamaan kolme rundia satasellakin, mutta ei sit muualle…

    Ja miksi ei?

    Nimetön

    No totta kai pääsee pelaamaan muualle, jos sieltä kerran saa jäsenkortin.

    Koko tämä etäjäsen pelleily on järjetöntä. Miksi pitää liittyä johonkin seuraan vain sen takia, että pääsee pelamaan. Minulle tulee samanlainen tilanne muutamien vuosien päästä, eli jälkikasvu tod.näköisesti tullee pelamaan meitin vieraana muutamia kertoja vuodessa. Yli 100 e ekstraa kolmesta neljästä kierroksesta on vähän liikaa, varsinkin, kun joudun sen maksamaan.

    Vastoin aiempia kommentteja, kannatan keskusrekisteriä, jos rekisteri ottaa hoitoonsa kaukot ja kortin saa tilattua ja maksettua internetin kautta. Muutoin olen sitä mieltä, että järjetöntä tämä kaukoilu, mutta ilmiöön on syynsä.

    Rantasalmi golf. opiskelija alle 30v. liittymismaksu 25€ + jäsenmaksu 65€ + kausipelimaksu 30€ yht ensimmäisenä vuonna 120€ . Mielestäni homma toimiii ihan hyvin. Kortti postiin tai faxilla tai s-postilla ja saat uuden tasoituksen kännykkääsi.

    Silloinhan se kortti maksaa edelleen 160€

    Minä suosittelen Hattulaa. Meidänn juniorimme on siellä. Jäsen- ja liittymismaksut tekevät 110 euroa. Kenttäkään ei ole kuin tunnin päässä Hesasta ja se on vielä aivan kelpo 9-reikäinen, jossa kannattaa jopa vierailla.

    ’ Miksi pitää liittyä johonkin seuraan vain sen takia, että pääsee pelamaan.’ Hyvä kysymys, mutta tuskin muita syitä seuraan liittymiseen kait on kenelläkään.

    Itse en näe kaukoiluissa mitään pelleilyä. Ketjun avaaja kertoo jälleen esimerkin kautta golfyhteisön kyvyttömyydestä palvella yhtä potentiaalista kohderyhmää.

    20.000 kaukoa on syntynyt aivan samasta syystä. Kyvyttömyydestä palvella potentiaalisia asiakkaita.

    Konservatiivin repliikin viimeinen kappale ei taida olla kenenkään etujen mukainen enää.

    Vähemmällä vaivalla Liitto saa jäsenmaksut kaukojen seuroilta kuin ottamalla homman keskitetysti haltuunsa. Kaipa jonkinlainen äläkää nousisi maakunnissa jos kukoistava ja toimiva kaukojäsenyys yks kaks ajettaisiin alas. Eiköhän niistä kaukojen seuroilleen maksamista jäsenmaksuista valu myös paikallisten kenttien kehittämiseen ja ylläpitoon ja sitä kautta golfin levittämiseen kehitysalueille.

    Yksinkertaisinta tässäkin tapauksessa olisi se, että myös golf-seuroilla olisi niinsanottu perhejäsen jäsenmaksu, jolloin samassa osoitteessa olevat muut seuran jäsenet olisivat oikeutettuja alennettuun jäsenmaksuun. Ja mitä hyötyä tästä olisi? Juniori on kasvanut jo tämän seuran ’tavoille’ vanhempiensa mukana ja on näin ollen ehkä tulevaa aktiivista jäsenmateriaalia vaikkapa seuran hallitukseen. Tällainen ehdotelma ei varmaankaan saa tulta golf-seuroissa niin kauan kun ne mielletään vain meitin ukkojen omaksi harrastukseksi, ei koko perheen yhteiseksi harrasteeksi. Toisaalta tiedän useampia perheitä joiden yhteinen harrastus golf on. Ongelmat yhteisessä harrastuksessa ilmenevät juuri hra Pohjolan esittämällä tavalla -> pitää perheen jäsen ajaa pois omasta seurasta.

    Ja nythän oli kyse siitä, että hän ei voi olla oman seuranne jäsen ilman pelioikeutta seuranne hallitsemalle kentälle?

    ’Ja nythän oli kyse siitä, että hän ei voi olla oman seuranne jäsen ilman pelioikeutta seuranne hallitsemalle kentälle?’

    Nimenomaan siitä on kyse: ilman pelioikeutta ei voi jatkaa seuran jäsenenä ja vuokrapelioikeus (hinta n. 900 e) on vähän liian kallis 10-20 kierrosta pelaavalle opiskelijalle. Ratkaisuksi jää siis mahdollisimman edullinen kaukojäsenyys ja pelaaminen pelioikeuden haltijain (= vanhempien) vieraana alennetulla gf:llä. Kieltämättä hassua mutta onko parempia vaihtoehtoja olemassa?

    Katso linkistä! Opiskelijan jäsenyys ilman liittymismaksua 68€.

    Lue lisää: Kajaanin Golf

    Pekka lienee saanut potentiaalisimmat ehdotukset kauko mahdollisuuksista.

    OT, mutta Pekan kysymyksen asettelu ja muutamat kommentit (konservatiivi, fairway ja ritari) nostivat jälleen esiin kysymyksen järjestelmän mielekkyydestä/järjettömyydestä. Hieman samaan kysymykseen liittyi tämän aamuinen hesarin artikkeli. Halutaanko golfista oikeasti koko perheen harrastus tai laajalle levinnyttä junioritoimintaa? Jos ei, niin pidetään toimintatavat ja rakenteen entisellään.

    Tarttisko ihan oikeasti jonkun tehdä jotain?

    Left, kiitos hyvästä vinkistä, Kajaania voittanutta ei taida löytyä, siis opiskelijalle 68 e. Sinne nyt sankoin joukoin kaikki kaukot!

    Miksi kaukona?

    Meillä oli 2 osaketta ja kun toinen myytiin tarpeettomana pois (Vaimon vähät kierrokset gree fee maksuilla) tuli hölmö tilanne.

    Vaimo ei olisi saanut tasoituskorttia lainkaan ilman pelioikeutta. Olisi tietty voinut ottaa pelilippuina ja alkaa myyntimieheksi.

    Keskustelu toimitusjohtajan kanssa ei tuottanut tilanteeseen muutosta.

    Joten siirryimme molemmat kaukoiksi, kun toinen samasta perheestä oleva saa puolet pois jäsenmaksusta.

    Mielestäni todella järjetöntä.

    Jos katsottaisiin että 1 pelioikeus / perhe riittäisi tasoituskortteihin + tietty jäsenmaksut niin tämäkin riittäisi varmaan monelle.

    Golf liitto tämän hulluuden voisi halutessaan lopettaa.

    Ellei lopu Eurojen vuoksi, luulisi että jäsenmaksutkin olisivat tyhjää paremmat.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 41)
Vastaa aiheeseen: Minne kaukoksi?

Etusivu Foorumit Yleistä Minne kaukoksi?