23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Miksi ylläpito ei reagoi

Etusivu Foorumit Yleistä Miksi ylläpito ei reagoi

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 38)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • ts

    Kahden nimimerkin takaa jatkuvaa herjausta ja panettelua, sekä joka ainoan viestiketjun sabotointia täysin asiattomilla viesteillä. Asiattoman nappia kun ei ole, olen sekä Jerelle, että myös Markkasen Samille kaksi meiliä asiasta laittanut; seurauksena yhden ketjun sulkeminen ilman asiattomuuksien poistamista, muuten meno saa jatkua täysillä ilman mitään reagointia.

    Eikö ole työkaluja, osaamista vai edes halua puuttua moiseen?

    KL

    Ylläpito on kuutamolla, mikä tällaisina keskikesän valoisina öinä on melkoinen saavutus.

    Saihan ne sentään yhden ketjun lukkoon.

    KL
    Ylläpito on kuutamolla, mikä tällaisina keskikesän valoisina öinä on melkoinen saavutus.

    Eilen illalla kun kentällä käväisi, niin kyllä auringon lisäksi taivaalla näkyi kuun sirppi. Ei se kuutamoa vastaa mutta kuitenkin….

    Aika moni pitää sivustoa kallonkutistajana. Siltä se välillä vaikuttaa, kun poskea soitetaan oikein kunnon jousella, joka toisessa viestissä. Ehkä ylläpitoa ei kiinnosta, kun periaatteessa pitäisi lukea jokainen viesti. Tai voisihan ne keskittyä pariin nimimerkkiin.

    Kun lukee tätä moderaattori ketjua, joka lukittiin, niin kyllä siinä on tämä sama proo jo pitkääm haukkunut useita eri kirjoittajia jatkuvalla syötöllä. Pitkässä bannissakin oli, kun lukee ketjun. Sanankäyttö ja toisten halventaminen on miekkoselle pakkomielle. Ei voida pitää enää yksittäisten kirjoittajien haukkumisena.

    Kahden nimimerkin takaa jatkuvaa herjausta ja panettelua, sekä joka ainoan viestiketjun sabotointia täysin asiattomilla viesteillä.

    Muissa näkemissäni keskustelupalstoilla (siis niillä joilla ei ole moderointia tai moderointi on hidasta/kehnoa) on pyritty toteuttamaan ajatusta, ettei vastata/kommentoida trollien viestiä.

    don't feed the troll

    Toisaalta on aina mielenkiintoista tutustua ihmismielen mitä oudoimpiin ja sairaimpiinkin koukeroihin ja nähdä mitä se pystyy pahimmillaan tuottamaan.

    Jotenkin tuntuu, että noiden jutut on nyt nähty. Parasta tietenkin olisi jos ylläpito reagoisi.

    Nyt on ilmestynyt pari foorumin tasosta valittavaa nimimerkkiä. Taso on juuri sellainen kuin käyttäjät sen tekevät. Miksi ei osallistuta keskusteluun asiallisesti, siivutetaan trollit jne. Nyt sitten muutamien tarkoituksena on vain tuhota loputkin keskusteluista aivan turhalla pään aukomisella.

    Kukaan tänne kirjoittavista ei ole täydellinen ja toiset ovat ärsyttävämpiä kuin toiset, mutta mikä ihmeen vimma on kirjoitaa pelkkää skeidaa ilman mitään topikkiin liittyvää?

    Golfpiste.com:n ylläpito on lukinnut yhden kauas aiheestaan karanneen ja asiattomuuksiin luisuneen keskusteluketjun ja siivonnut suuren osan viesteistä, muutaman myös tästä ketjusta.

    Samalla ylläpito esittää toivomuksen kaikille Forumin nimimerkeille pitää keskustelut jatkossa asiallisina ja keskusteltavana olevaa aihetta koskevina.

    Muistutuksena Forumin sääntöjen kohta 7:

    Kirjoitetuilta viesteiltä odotetaan jotain uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Miettikää hetki ennen kuin tallennatte viestinne forumiin: onko viestillänne todellakin jotain annettavaa ketjuun. Sisällöttömiin viesteihin puututaan erityisesti silloin, kun ne häiritsevät ketjun alkuperäistä keskustelua.

    Ennen viestin lähettämistä on hyvä tarkistaa myös se, täyttääkö viesti jonkin seuraavista, epäasiallisen viestin kriteereistä: …laittomuuksia sisältävät viestit, herjaavat viestit, loukkaavat viestit, epäasiallista kieltä sisältävät viestit sekä tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavat viestit. Kenttäyhtiöiden, seurojen ja muiden golftoimijoiden sisäisten ja/tai hallinnollisten asioiden käsittely on kiellettyä. Myöskään tuotteiden tai palvelujen liiallista mainontaa ei sallita.

    Jos on olemassa pienikin vaara, että jokin kriteereistä täyttyy, jätäthän viestisi lähettämättä.

    Käyttäjät, joiden viestejä joudutaan jatkossakin toistuvasti poistamaan, asetetaan kirjoituskieltoon ja heidän pääsynsä Forumille estetään, tarvittaessa pysyvästi.

    Keinoja Forumin moderoinnin uudelleenjärjestämiseksi pohditaan Golfpisteessä parhaillaan. Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää.

    Rakentavia keskusteluja toivotellen,
    Golfpiste.com ylläpito

    ts

    Kiitokset edes yrittämisestä ylläpidolle ja toivotaan että tilanne rauhoittuu ja keskustelut jatkuvat aiheiden ympärillä.

    Sen verran toki pitää todeta, että itselle epämieluisien mutta asiallisten viestien poistaminen ei ole moderointia, se on sensuuria ja se ei kuulu länsimaiseen yhteiskuntaan.

    ”Two wrongs do not make right”, yksinkertaista.

    Miksi sama ketju avattiin kaksi kertaa. Luulisi tyhmemmänkin tajuava, kun ketju suljetaan, niin ei avata uutta samanlaista ketjua ja aleta alusta samaa leuan louskuttelua rikkomalla säännöissä olevia asioita uudestaan. Säännöt ovat sääntöjä, ei ne ole sensuuria. Palstan pitäjät päättää säännöistä. eikä kirjoittajat.

    KL

    Kas, uusi nimimerkki ilmestyi.

    No niin,nyt kun ylläpitokin on reagoinut asiaan niin voisimmeko me kaikki tyhmät idiootit jotka emme emmärrä mitään tästä pallonläpytyksestä emmekä tiedä talouasioista sitäkään pientä ja varsinkaan urheilun valmennuksesta niin mitäpä jos luovutaisimme ja antaisimme yhden nimimerkin kommentoida asiosta aivan rauhassa vaikka olisimme kuinka eri mieltä ja vaikka tietäisimme hänen olevan omassa täydellisessä täydellisyydessään väärässä ja vaikka kuinka v,,,,tais tämän henkilön persoonallisuus ja täydellisyys niin mitä jos yrittäisimme uutta lääkettä kun tämä vanha ei mene perille ja olisimme aina samaa mieltä ja kehuttaisi jokaista kommenttia,aluksi.
    Vois mennä vielä enemmän munilleen mutta voitaisko kokeilla vaikka toisaalta on tämä kivaakin kun saa viilata.
    Mutta jos kumminkin yritettäis vielä kerran ja tiedä vaikka kaverikin heräisi mikä ehkä epätodennäköistä mutta yritetään.
    Ystävällisin terveisin sinne teillekkin,yritetään yhdessä.

    Hyvä idea, mutta tuossa tulee nyt mieleen, että ei tuo kyseinen nimimerkki ole aina väärässä, ei kovin usein, oikeastaan aika harvoin, jos ollenkaan

    US Open ketjussa Dustin Johnsonin saama rankku kun on nyt myös Arto Teittisen puolesta on todistettu oikeaksi, niin vielä eräät sitten halveksuen kommentoi ts:ää…

    Joten ennen kuin lähdette väittelemään ja haastamaan niin kannattaa kuitenkin tehdä ne ns. kotiläksyt ”ei merta edemmäksi kalaan” ja suutari pysykään lestissään!

    Kas, uusi nimimerkki ilmestyi.

    Outoa on se, että nämä nimimerkit eivät osallistu keskusteluun itse ollenkaan. Tyytyvät ottamaan jonkun kannan ja huutelevat sivusta. Näin foorumin taso ”nousee” heidän haluamalleen tasolle…

    KL

    @TPCOMBO: Noh noh, kyllä ts on ollut väärässä todella monta kertaa, mutta hän ei vain koskaan myönnä sitä. Tiedon määrästä sen sijaan olen samaa mieltä, se on laaja, kunhan vain esitystapa olisi tietomäärän kanssa linjassa.

    Hetken jo luulin, mutta en taas enää…

    Hohhoijaa, taas ts täällä vauhdissa. Rikkoo taas monia sääntöjä tässäkin ketjussa (minä vain yhtä).

    Alkaa tuntua siltä, että ts palkannut TP COMBOn tänne kehumaan itseänsä 🙂

    KL

    Otsikon aihe on siis ’Miksi ylläpito ei reagoi’.

    Kysymys lukijoille: pitäisikö sellaisen henkilön, joka peräänkuuluttaa ylläpitoa siivoamaan epäasiallisia viestejä myös pitäytyä netiketin edellyttämissä tavoissa?

    Ylläpidolle tuota kysymystä on turha esittää…

    ts

    KL
    Otsikon aihe on siis ’Miksi ylläpito ei reagoi’.

    Kysymys lukijoille: pitäisikö sellaisen henkilön, joka peräänkuuluttaa ylläpitoa siivoamaan epäasiallisia viestejä myös pitäytyä netiketin edellyttämissä tavoissa?

    Tarkoitatko kenties sellaisia jotka oman tilin ollessa bännättynä, istuvat vain vaimon viereen sanelemaan mitä pitää kirjoittaa? Vai sitä, että ei pitäisi syyllistyä valehteluun jota harrastat?

    Jännää seurata, kirjoittelikohan ylläpito vain leikillään, vai tuleeko niitä bännejä oikeasti, jos joku jossain ketjussa (esim. tässä samassa) ehkä rikkoisi jotain sääntöjä ylläpidon kurinpalautu(syrity)ksen jälkeen?

    ts

    Mitä sääntöjä? Miten ylläpito on hoitanut yleisesti foorumin tilaa vuosien varrella?
    Ovatko säännöt henkilöityneitä vai suoraan sääntöihin liityviä? Kuinka paljon bännejä on jaettu siitä että on kirjoiteltu ylläpidolle harmillisista asioista, kuten välinpitämättömyydestä tehtäväänsä kohtaan? Kuinka paljon GP on menettönyt takavuosien uskottavuudestaan, esim GP inventiaolan, jossa Markkasen kanssa luuta kädessä pohdittiin Vanajanlinnan rappusilla swingin olemusta.

    Minä ymmärrän KP, että sinunlaisesi tulokas ei voi ymmärtää noita asioita, ei moni muukaan. Osalle meistä katkerinta on juuri se, että aikanaan upean foorumin on annettu ylläpidon lepsuilun ja idioottien yhteisvaikutuksella luisua tähän tilaan. Tämä sama on tapahtunut kymmenille foorumeille ympäri maailman, pl. Fascebook jostain syystä. Joillain se on onnistuttu välttämään, joskin vähäisten postausten myötä, tiukalla moderoinnilla, mutta asiallisella sisällöllä.

    Tämän saman kerroin Teemu Tyrylle, kun hän pyysi minua yhden illan konsultoimaan aiheesta. Eli tapahtumaan, jonka johdosta eräs tämän foorumin ylläpitäjä leimasi minut valehtelijaksi… iso virhe sekin.

    Poistetut viestit, kuten tämä 14.7.viimeistään näkyvät edelleen osoitteessa http://acegolf.proboards.com/ myös muistutuksena siitä, että moderointi on kuningas, sensuuri kuollut, ja niiden ero pitää ymmärtää jos aikoo foorumia pyörittää

    Viestien poistaminen on mielestäni tehokas keino rauhoittaa foorumia. Minä hyväksyn sen, vaikka siinä menisi jotain asiaakin mukana. Ei kai täällä kuitenkaan niin kuolemattomia viisauksia kirjoiteta, että tästä pyhä kirja tulisi.
    Keino toimi ainakin viimeksi jokin aika sitten (onko siitä nyt puoli vuotta tai vuosi).
    Se huono puoli siitä (ainakin viimeksi oli) on, että foorumi hiljeni todella hiljaiseksi pitkäksi aikaa. Ylläpidon on luonnollisesti haastavaa selittää sitä omistajille/johdolle, koska lukijakäynnit (klikkaukset) luonnollisesti vähenevät myös (sitä kautta tuotto).

    ts

    Saalinki
    Viestien poistaminen on mielestäni tehokas keino rauhoittaa foorumia. Minä hyväksyn sen, vaikka siinä menisi jotain asiaakin mukana.

    Ilman muuta, mutta siinä se ero moderoinnin ja sensuurin välillä juurikin kulkee, että mitä poistetaan. Esim tuossa ylläpitoa kohtaan kriittisessä viestissäni ei ollut henkilökohtaisuuksia, ei panettelua, ei valheita, tosin epämieluisaa tekstiä ylläpidon kannalta, joka osoitti raa’asti sen, että hommat ovat hoitamatta lepsuilun vuoksi.

    Homma tulee kuntoon sillä yksinkertaisella konstilla, että ylläpito alkaa aktiivisesti seuraamaan foorumia ja poistaa välittömästi jokaisen henkilökohtaisuuksiin menevän viestin tai ainakin sen osan ja ilmoittaa samalla tuossa viestissä miksi ja miten asiaan puuttui. Näinhän se menee niillä foorumeilla jossa homma toimii. Samalla varoitukset julkisiksi ja uusille nimimerkeille rajoitetut oikeudet tietyksi aikaa esim viestien määrän suhteen tietyllä ajalla.

    Keinoja siis on, mutta ne vaativat työtä ja osaamista, ja tietysti kaiken takana pitää olla aito tahto korjata tilanne

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 38)
Vastaa aiheeseen: Miksi ylläpito ei reagoi

Etusivu Foorumit Yleistä Miksi ylläpito ei reagoi