28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Mikko tänään K-Klupilla..

Etusivu Foorumit Yleistä Mikko tänään K-Klupilla..

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • .. aloitti 4 ekaa reikää kuten eilenkin: par, poki, par, pirkku. Voi, kunpa jatkokin menisi kuten eilen. Nyt, hyvät veljet, on aika puristella munia Mikon puolesta. Ja sisaret saa olla hengessä mukana! (Tai puristella munasarjoja)

  Pelit on hienossa mallissa. 15 reikää pelattu ja vain +1 tämänpäiväistä kierrosta. Jatkoon mennnään että kilahtaa.

  Jäljellä on vain kolme viimeistä, helppoa reikää. Eilenkin tuli viimeisllä par-5:lla eageli…

  Välillä golf on kuin ottaisi pöydältä palan kakkua – piece of cake!

  EFC

  Toivon hartaasti ettei Jylan hehkuta liian aikaisin (enää kaks väylää jäljellä ja bogit niistä riittää…) Tsemiä Mikko !!

  Jokos saa hellittää puristelua, ääni on ollut jo sen verran kauan falsetissa? Mikkokin hoiti osuutensa hyvin ja hoitaa toivottavasti itselleen viikonloppuna kauden isoimman shekkinsä.

  Varmasti nostaa itseluottamusta, kun pelaa kaksi kierrosta par’iin. Viikonloppuna samanlaiset kierrokset (tai hieman paremmat), niin hyvä tulee.

  Tosin onhan se mielenkiintoista, että kun kierrokseen sisältyy kaikkea bogin ja iigelin väliltä, niin tulos on lopulta par.

  EFC

  Miksei lähetys ole suora, vaikka ruudussa niin lukee…??? kuvat ovat ainakin 4 tuntia vanhoja.

  EFC

  Kiitos. Nyt siis suorana (vihdoin) urheilukanavalla.

  Pariin meni tänään kuten eilenkin. Hieno tulos – upeeta, mahtavaa…

  tmv

  Mikko on tänään pelannut 7 reikää ja tällä hetkellä +2 ja sijoitus T38 eli putoaa. Nyt peli hansikkaaseen ja pari pöördiä peliin! TSEMPPIÄ MIKKO!

  No ei mene Mikolla tänään hyvin! Tosin tuloksia kun vilkuilee, niin kellään ei mene hyvin! Kova tuuli vaikeuttaa peliä aika kovasti…

  tmv

  Voe Mikko! Nyt pari pöröä loppuun ja vähän sijoitusta takaisin. Nyt T38 ja kierrostaan +3. Kaksi reikää jäljellä!

  tmv

  Höh… bogi tärkeään paikkaan vikalle par5:lle (edellisinä päivinä eagle-birdie-eagle)… kierros +4 ja total +7. Tässä vaiheessa sijoitus T41. Pienestä on kiinni, vikan birdiellä bogin sijasta olisi nyt T29. Jos, jos ja vielä kerran jos…

  Jacquelin ja Bjornhan ne vasta show loppuun jarjestivat. Bjorkka kolme palloa veteen tokavikalla ja tulokseksi 11…

  Ja koska tunaroivat tolla tavalla, saivat putata hirveessa rankkasateessa vikalla viheriolla. Muuten ei olis tarttenu.

  Diimons, diimons….

  tmv

  Ohhoh! Enpä meinannut silmiäni uskoa kun Golfinn:n viestin luin (poistuin kisaa seuraamasta reenaamaan rangelle). Jos Mikolla menee hiukkasen alavireisesti kentällä, niin tuo Björnin romahdus on kyllä jotain aivan käsittämätöntä… miten ihmeessä mies kolme palloa veteen sai lyötyä?

  Bjorkkahan on henkisen valmennuksen suurkuluttaja. Pelitaidoiltaan ihan Euroopan ykkosia, mutta puristusta valilla aivan liikaa. Niin nytkin, kun vika kierros lahti kun mopo kasista. Vikat kolme nelja reikaa oli hirveeta katseltavaa. Siina olis moni klubipelaaja pelannu paremmin…

  Kalliita palloja mätki Thomas water hazardiin eilen. Varmaan 20 000 € per kuula. Veikkaan, että rouva Björn pani jalat ristiin vähäksi aikaa, sellaisen loven teki ukko ruokarahoihin KsHolella. Varmaa on myös kotiläksyn aihe: -Kirjoita sata kertaa että, kun safety on faden puolella, sinä myös lyöt faden etkä drawta koska draw menee veteen!

  Mikko sensijaan pelasi suht. koht. hyvin. Johtuu varmaan siitä kun me puristettiin… Mikko on aina viihtynyt Brittein saarilla. Toivottavasti trendi on nousujohteinen!

  EFC

  Tais olla reipaasti enemmän kuin 20 000 € / pallo, joita Thomas mätki siihen esteeseen. Jos olis voittanut kisan niin tilipussi olisi ollut reilut puoli miljoonaa euroa paksumpi ja kakkos kolmos sijakin olisi antanut yli 200 tuhatta.

  Olet oikeassa. Jos Thomas todella olisi kamppaillut voitosta niin silloin ne oli niin kalliita palloja ettei uskalla edes laskea. Tuskin uskaltaa Thomaskaan. Rouva Björn sensijaan on laskelmia varmaan tehnytkin ja patistelee Tomppaa rangelle puumailoja treenaamaan. Muuten ei tipu…

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Mikko tänään K-Klupilla..

Etusivu Foorumit Yleistä Mikko tänään K-Klupilla..