16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Mikä on paras ja edullisin tapa katsoa Golffia telkkarista?

Etusivu Foorumit Yleistä Mikä on paras ja edullisin tapa katsoa Golffia telkkarista?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1091211 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hävitin Elisa Viihteen joitain vuosia sitten muuton yhteydessä. Nyt tekis taas mieli katsoa golffia yön pimeinä tunteina. Kundeilla on kaikilla eri lähteet mistä katsoa ja kaikilla eri hinnat.

    Mikä on asiantuntijoiden näkemys parhaasta ja edullisimmasta tavasta hoitaa tämä tarve?

    #1091214 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Ehdottomasti halvin tapa on mennä kävellen naapuriin. Matka ei maksa mitään ja naapuri maksaa kaapelimaksut. Parhaassa tapauksessa vielä tarjoaa kaljat.

    Meillä on DNA Welho, sieltä löytyy kaikki tarvittava. Maksaa minkä maksaa. Lisänä DNA TV, jonka avulla voi katsella kaikkia maksukanavia peeceen, tabletin ja kännykän kautta. Luulisi riittävän.

    #1091240 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itsellä tuo Elisan viihde, jolla katselen. Mikäli Viasat Golf ei näytä kisaa, katson ne Sky Sportsilta stream+chromecast yhdistelmällä tai suoraan läppärin liittäen HDMI-piuhalla.

    Jos et ole aivan peukalo keskellä kämmentä ja asut kaupungissa (hyvä nettiyhteys) niin halvin tapahan on tosiaan Aceplayeriin parin minuutin etsinnällä etsiä stream, jolla näkyy lähetys kuin lähetys. Toki mikäli ylimääräinen säätö ei kiinnosta ja nimenomaan televisioon haluaa, kannattaa tosiaan hieman vertailla eri palveluntarjoajia. Pelkkä Viasat golf taitaa irrota jotakuinkin 19,90/kk hintaan.

    Omaan taloyhtiöön tulee Elisan piuha, joten toi ainoa mahdollisuus itselle. Katselin, että joku kuukausi takaperin DNA:lla oli joku ihan pätevä paketti: MTV/Nelonen/Viasat ja noista sai kaksi olla kerralla päällä ja hintaa oli joku 40-50e/kk (kesäksi formulat maikkarilta ja talvella lätkä neloselta).

    #1091255 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minulla on Viasat golf. Valitettavasti ahneus ohjelmatoimittajien taholta johti siihen, että ykskaks PGA:n kisat eivät enää kuuluneetkaan pakettiin. Näen vain ET:n ja LPGA:n kisat. Naisten kisat on muutenkin onnettomia, kun kameroita on vain muutamilla väylillä. Välillä tuijotetaan still-kuvaa.

    Soneran pakettiin joutuu ottamaan kaksi eri pakettia, että näkisi sekä ET:n että PGA:n ja hinnaksi tulee n. 30 euroa.

    #1091368 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tämä tarjontasekavuus aiheutti minullakin sen että irtisanoin kanavasopimukseni (DNA-Welho / Viasat kulta) johon kuului Viasat Golf. Viasathan nosti Sport pakettinsa hintaa, oliko se nyt kympillä ja samalla tarjonta golfin osalta jo oli heikentynyt PGA Tourin osalta. Minä en ainakaan nähnyt enää järkeväksi maksaa Viasat Kulta paketista yli neljän kympin hintaa, kun tarvitsen siitä ainostaan Golf kanavaa varten, joka siis sekin tarjonnaltaan nykyään erittäin vajaa.

    Käsittääkseni hinnannousun takana oli Viasatin Valioliigasopimus, joka minua Viasat Golfin tilaajana kiinnostaa yhtä paljon kuin superkuu Suomen aina pilvisellä taivaalla.

    #1091461 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Se mitä vaihtoehtoja tv:stä katseluun on tarjolla riippuu jonkin verran siitä, onko kysymyksessä antenni- vai kaapelitalous.

    Helsingissä kaapelitaloudet voivat pudottaa merkittävästi ilmaiskanavienkin perushintaa, kun operaattorisopimuksen DNA-Welhon kanssa tekee taloyhtiö yksittäisen asukkaan asemesta.

    Mielenkiintoa DNA-Welhon Viasat-golftarjontaan pudottaa tuo PGA Tourin puuttuminen ja paketointi, joka pakottaa tilaajan ottamaan täysin turhia kanavia silloin, kun ainoastaan golf on se joka kiinnostaa. Pienin saatavilla oleva Viasat Sport-paketti on ollut kahdenkympin luokkaa 6 kk:n tarjoushinnalla. Sen jälkeen hinta nousee ellei irtisano sopimusta. Vain golfista kiinnostuneelle turhaa siinä ovat jääkiekko ja futis ym.

    Saattaa olla, että tuo parinkympin hinta on ensi vuonna enemmänkin.

    #1091578 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itselläkin jäi pois tuo DNA-Welhon Viasat Kulta kun tuli muutto Elisan kämppään. Eikä nuo hinnannousut yms. auttaneet asiaa. Nyt sitten mennään Viaplaylla, jota on yhtä lailla kätevä katsoa puhelimestakin kun DNA-TV:täkin oli (ja joka piti just Ryder Cupin alla kiireessä hankki :D). On selvästikin mahdottomuus, että yhdeltä kanavalta tulisi vain golfia ja kaikki huippugolf, mutta tällä mennään nyt. Viaplayn listalla:
    European tour
    LPGA Tour
    Ryder Cup
    WGC
    8 major-turnausta

    #1091693 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    @Downhill

    Minua myös tämä Viaplay on kiinnostanut, mutta eikö ole niin että ohjelmia ei saa mitenkään tallennettua ”pilveen”? Taisi siinä olla joku 4 h bufferi, mutta jos haluaa tallentaa, pitää alkaa kikkailemaan PC kuvakaappariohjelmien kanssa?

    #1091834 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En ole tuota tallennusta yrittänytkään, mutta mitä nyt tällä hetkellä pyörivää ohjelmaa katson niin ei taida olla tallennusmahdollisuutta. Eli varmaan joo kikkailuksi menisi tuo tallentaminen.
    Valikoivasti (=niukasti) voi ohjelmistosta katsoa vanhoja ohjelmia, mutta tällä hetkellä vanhin mahdollinen on sunnuntain LPGA-kisan päätöskierros.

    #1091835 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Viaplayllä on yleensä muutaman vuorokauden jälkikatsominen mahdollista. Muistikuva oli, että se olisi neljä mutta tällä hetkellä näyttäisi oleva kahden vuorokauden. Laskettaneen lähetyksen lopusta.

    #1091838 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Edullisin tapa katsoa golfia on, mene nettiin ja osoite vaikka FREE LIVE SPORTS, tai WIZIWIG, muitakin löytyy ja tulee kaikenmaailman urheilut mitä ei edes nää Suomen maksukanavilta vaikka maksaisi kuinka paljon. Ilmaiseksi näkyy Esim. Jokamaan jalkapallosarjat missä sattuu olemaan televisiokamerat kuvaamassa. Pga, ym golf.

    #1091844 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Edullisin tapa katsoa golfia on, mene nettiin ja osoite vaikka FREE LIVE SPORTS, tai WIZIWIG, muitakin löytyy ja tulee kaikenmaailman urheilut mitä ei edes nää Suomen maksukanavilta vaikka maksaisi kuinka paljon. Ilmaiseksi näkyy Esim. Jokamaan jalkapallosarjat missä sattuu olemaan televisiokamerat kuvaamassa. Pga, ym golf.

    Minäkin noita yrittelin aikani, mutta joko lähetykset pätkivät tai niitä ei saanut ruutuun lainkaan. Kyllästyin moiseen pelleilyyn ja totesin, että minulla on juuri ja juuri riittävästi ylimääräistä rahaa maksaa juuri niistä kanavista ja ohjelmista, joita haluan katsoa, ja ennen kaikkea joita haluan tallentaa ja pikakelailla itselleni sopivina aikoina. Suorien nettilähetysten katseleminen aamukolmelta ei oikein iske minulle.

    #1091996 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    EFC

    totesin, että minulla on juuri ja juuri riittävästi ylimääräistä rahaa maksaa juuri niistä kanavista ja ohjelmista, joita haluan katsoa, ja ennen kaikkea joita haluan tallentaa ja pikakelailla itselleni sopivina aikoina. Suorien nettilähetysten katseleminen aamukolmelta ei oikein iske minulle.

    Juuri näin

    #1092003 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tunti ylitöitä viikossa, niin tää Lysti on maksettu kuukaudeksi. Win win tapaus.

    Itsekin Viasatin satellista siirtynyt Viaplayhin. Nyt taidan antennikodissa hypätä Canal Digitalin kelkkaan. Näilläkin sivuilla olevan 3 kk tarjouksen saa Gigantista vuoden loppuun 6kk kaikki kanavat ilmaista.Satelliitin asennus ilmainen. Vaatii tosin 24 kk sopimuksen. Tallentava digiboxi maksaa taas 89€. Onpahan mahdollista nähdä golfit ja tallentaa niitä. 6 kk ilmaisen jälkeen taitaa olla noin 50€/kk halvimmillaan european tour + PGA.

    #1094897 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    pgatourlive pitäis toimia Suomessakin. $39.99 kausi.

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Mikä on paras ja edullisin tapa katsoa Golffia telkkarista?

Etusivu Foorumit Yleistä Mikä on paras ja edullisin tapa katsoa Golffia telkkarista?