16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Mikä on etäjäsen?

Etusivu Foorumit Yleistä Mikä on etäjäsen?

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183548 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    kun useassa ketjussa on todettu että etäjäsenyys on kaiken pahan alku ja juuri niin valaiseeko joku minulle mikä on etäjäsen: a) jäsen esim Botniassa, ei pelioikeuksia b) jäsen esim Hattulassa, on pelioikeus c) jäsen esim HGA:ssa, on vuokrapelioikeus d) jäsen esim Botniassa, kuuluu TeeOffGolffiin e) osakkeen omistaja, joka on vuokrannut oikeutensa ja pelaa green feellä jne… sitten kun joku tämän henkisen listan perusteella määrittelee sen että kuka tukkii kentät ja kuka ei niin olen tyytyväinen ja hiljaa!! nyt kun kaikki ovat haukkuneet etäjäsenet huonoiksi, hitaiksi ja etiketin vastaisiksi pelaajiksi niin mieleeni tulee kysymys siitä että ovatko etäjäsenet AINOITA jotka ostavat green feen? NO EI VARMASTI OLE!!!!!! eli kun kentän 1 jäsen menee pelaamaan kentälle 2 green feen voimalla, niin voiko häntä haukkua huonoksi, hitaaksi ja etiketin vastaiseksi pelaajaksi??????? NO EI VARMASTI!!!!! JOTEN: MIKSI ETÄJÄSENYYDEN OMAAVA PELIMIES/NAINEN OLISI SELLAINEN?????????

    #366484 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    dog

    Tätä asiaa olen minäkin ihmetellyt, pitäisikö tuntea itsensä huonommaksi, kun kesämökkipaikkakunnalla pelaan green feellä, enkä osta sieltä pelioikeutta tai osaketta, olen silloin ilmeisesti etäjäsen ja Puusaaren ja Meriläisen uusien sääntöehdotusten mukaan minun pitäisi siellä jatkossa maksaa pelaamisesta tuplahinta tai pelaaminen mahdollisesti kielletään kokonaan, jos en osta pelioikeutta myös siellä.

    Taitaa mennä jatkossa pelaaminen vaikeaksi, jos mökiltä pitää ajaa 200 km kotikentälle pelaamaan vai ymmärsinkö jotain väärin?

    #366485 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Etäjäsen on Saatana.

    #366486 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    just… sittenhän meitä on paljon!

    kiitos asiantuntevasta oikaisusta! taidankin tästä lähteä ostamaan Norjalaista death metallia ja polttamaan kirkkoja!

    #366487 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Just noin.

    Ettei vaan se tämän päivän iltapäivälehdessä ollut kaveri, jolla oli kodin rappuset duunattu hautakivistä, olisi ollut myös etiäinen???

    T: Entinen ja tuleva etäjäsen, joka harhaantui pari kertaa polulta ja osti pelioikeuden..

    #366488 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Syysaamuna, kasteen vielä pitäessä ruohonkortta kosteassa otteessa, saatat nähdä ykköstiiltä loivasti oikealle johtavan jotoksen: selkeitä jalanjälkiä joitten molemmin puolin on yhtenäiset, katkeamattomat jäljet. Pelaaja on siinä vetänyt kärryään, tuumaat sinä ja erehdyt. Sillä nuo katkeamattomat jäljet ovat syntyneet etäjäsenen maatalaahaavista rystysistä sen kömpiessä slaissinsa perään tuulipuvussaan, kuolan valuessa torahampaista Sinun kentällesi..

    #366489 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    RfC

    Voiko olla alhaisempaa oliota kuin minä?

    Omistan osakkeen ja valitsin peliliput, joista osan annoin/möin kavereille omakustannushintaan eli syyllistyin polkumyyntiin -kauhistus. Olen tietysti ko clubin jäsen.

    Vuokrasin pelioikeuden toiselta kentältä ihan sen takia koska tuleva ladygolffari ja ystäväni asuu noin driverin mitan päässä ko kentältä… siispä yleensä kävelin lokkeilemaan ensimmäiseen flightiin missä oli tilaa -hävettää, tosin peliseura oli miellyttävää ja kätki onnistuneesti lokkivihansa.

    Ja kaiken huipuksi matkustan työn takia eli etäpelasin vielä muutamalla kentällä kesän aikana gf:llä -alhaista, alhaista

    Miten alas sitä ihminen voikaan vajota? Onneksi lähden marraskuussa Espanjaan lomalle ja tunnen taas itseni tasavertaiseksi toisten maksavien joukossa.

    #366490 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Etäjäsen on Talilainen joka pelaa firman pelilipuilla Sarfvikissa Pickalassa ja Kulloossa.

    #366491 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    …ja jokainen tietää aivan mainiosti, mistä on kyse, ketä kukakin tarkoittaa, sekä miksi…

    #366492 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hihihihi…

    Tuo oli vuoden kommentti 🙂

    Etäjäsen on Saatana :-))) Aika paha.

    Thumb Up !

    #366493 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Etäjäsen kyselee, mikä on etäjäsen.

    #366494 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    sisäänlukutaito ei taida olla vahvin puolesi…

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Mikä on etäjäsen?

Etusivu Foorumit Yleistä Mikä on etäjäsen?