5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

mihin tarttuisit mieluiten paljain käsin? (gripiasiaa taas)

Etusivu Foorumit Yleistä mihin tarttuisit mieluiten paljain käsin? (gripiasiaa taas)

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • gripit kun näyttävät olevan tämän viikon puheenaihe muutenkin niin lisätään rankkuja scooriin, tärkeähän gripi onkin – ainoa asia joka yhdistää sinut konkreettisesti mailaan, no sanahelinät sikseen, kysymys kuuluu lyhykäisyydessään Mikä/millainen gripi sopii ilman hanskaa pelaavalle?

  Näin paljaaltaan (paljon) pelaavana voisi sanoa ettei asialla ole juurikaan merkitystä gripinvalinnassa. Ainoa mikä tulee mieleen on se, että kaikkien kourat eivät kestä kaikkia täys-cordeja jatkuvasti lyötynä.

  Itse en esim laita (crossline) cordeja sandiin, joka on eniten kädessä, mutta lobbyssä cordi menee hienosti.

  Grippi on pitkälti makuasja. IHte pelloon Lamkinin Crossline Classicillä jonka karkeat kuviot pureutuvat terävästi sormiin. Parin kuukauden pelittämisen jälkken sormet alkaakin olla jo aikas hjuvin rouhittu.

  Mutta, maila pysyy näpeissä sen kummemmin puristelematta. Myös märkänä.

  En suosittele herkkätassuisille.

  kiitos vinkeistä, omat kädet ovat kovettuneet jo kriittisistä kohdista, ja uusi iho on aina vahvempi kuin edellinen, eikös ne ole juuri niitä herkkätassuisia jotka käyttävät hanskoja 😉

  Nimetön

  Ite pelaan ilman hanskaa ja sen olen huomannut, että kuluneilla(lue sileillä) gripeillä lyöminen tekee kivat temppunsa sormiin, kun joutuu puristamaan mailaa vähänkään enemmän.

  Elikkä elinehto on se, että gripit ovat edes jonkinlaisessa kunnossa. Ja juuri nuo cordit, mistä edellisetkin puhui, ovat huono vaihtoehto.

  Elikkä suht pehmeät gripit hyvässä kunnossa, niin ei ongelmia.

  Royalin Interlockin on erittäin mukava ja pitävä grippi, joka ei tunnu ikävältä jos alkaa hikoiluttaa (omasta mielestäni Tour Velvetin ikävin ominaisuus) ja pitää hyvin sateessakin.

  Lue lisää: Interlockin

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: mihin tarttuisit mieluiten paljain käsin? (gripiasiaa taas)

Etusivu Foorumit Yleistä mihin tarttuisit mieluiten paljain käsin? (gripiasiaa taas)