26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Mid am-tour

Etusivu Foorumit Yleistä Mid am-tour

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Uudessa golflehdessä kritisoitiin Lohjan 2004 mid am-kisan teeasetuksia. Itse osallistuin kyseiseen kilpailuun, enkä havainnut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, päinvastoin SUURKIITOS Lohjan henkilökunnalle loistavasti järjestetyistä kisoista. Nyt haluaisinkin tiedustella teiltä midipelaajat, mitä mieltä itse olitte kyseisen kilpailun järjestelyistä? Entä muista kisoista? Mikä mahtaa olla yleinen mielipide?

    Jos joku vielä muistaa ne tii paikat, hän on varmasti alaikäinen midin kisoihin:).

    Mitä se valitus koski? Liian pitkäksi viritettyä kenttää? Jos kyse oli siitä, niin onhan siinä tavallaan pointti. Joillakin hyökkäysväylillä tiit voisi laittaa siten, että voi lähteä rohkeasti jonkun kulman yli tai kahdella päälle. Ei siellä mun mielestä kyllä mitään kentän suhteen ollut vialla.

    Miten kova pelimies täytyy olla mahtuakseen Mid am-tourille mukaan ?

    Muistin syövereistä tulee sellainen arvaus, että noin 5-6 tasoituksella mahtuu mukaan, mikä lienee totuus ?

    Olet oikeassa. Raja on ollut siinä 5-6 paikkeilla, joissain kisoissa hiukka ylempänä.

    Mitä pohjoisemmassa kisa on, niin sitä helpommin kisaan pääsee mukaan. Paltamon SM-2003 taisi päästä kaikki ilmottautuneet mukaan. Itselläni korkein tasoitus on ollut about 8 millä keskilihavien kisaan olen mukaan päässyt mutta siitä on aikaa muutamia vuosia.

    Itsekin pelasin tuon kisan. Molempina päivinä pelattiin muutama väylä (niitä taisi olla kolme) mustalta pro-mittapisteeltä, muut valkoiselta. Muistaakseni mitään väylää ei molempina päivinä pelattu mustalta.

    Näillä varioinneilla ja lipunpaikkojen valinnalla kenttä oli viritetty sopivasti erilaiseksi molemmille pelipäiville. Olkoonkin että kokonaismitta piteni muutamia kymmeniä metrejä yli valkoisen mittapisteen, ei kuitenkaan yli Golfliiton määrittelemän tasoituskelpoisuusrajan (joka on +/- 100m).

    Kenttä oli pitkänpuoleinen,mutta hyvä! Tuulikin taisi vähän sekoittaa. Erotti jyvät akanoista.

    Kenttä oli hyvässä kunnossa ja järjestelyt olivat erionomaisia.Kiitokset Lohjan henkilökunnalle!

    Muutkin kisat olivat hyvin järjestettyjä vaikeista sääoloista huolimatta.

    Henkihän näissä kisoissa on ollut upeata. Rentoa meininkiä. Jatketaan samaan malliin jatkossakin.

    Thomas varmaan kommentoi kirjoitustaan.

    Mutta Lohjalla homma pelitti ihan ok. Asiallista vaihtelua teepaikoilla ja liput säädyllisissä paikoissa ja greenit johdonmukaiset joskin hitaat. Palkintokirjekuoretkin oli lihavat ;-).. Se lähtöjärjestyksen kääntö puolestavälistäkin varmaan on passeli kaikille.

    Muista kisoista:

    – Teijo sitä normaalia Teijoa, 2. oli lipun paikassa lasit onneksi silmillä

    – Ruukissa raffit oli vähän siinä ja tuossa – ja sitä 14. oli ihan turha peluuttaa sieltä maantieltä asti – suomen pisin….

    – Luukissa kosteaa

    – Wiurilassa vikan päivän lipun paikoissa ei muistaakseni ollu montaa iisiä – lipun paikkojen laittamisessa voisivat arvon kilpailutoimikunnat käyttää järkeä eli vanha kunnon 6 helppoa, 6 normaalia ja 6 vaikeeta toimii aina

    – Harjattula – liian lähellä turkua – muuten ihan jees

    – Pickala perus pickalakauraa. Ens vuodeks joukkue kisan tokaan päivään vois laittaa 1-6 1. teeltä ja 7-12. 10. teeltä toisena päivänä

    Etelän kisoissa tulijoita riittää joten rajat alhaalla – sm:ssä tais olla 4.5 tai jotain. Etäisyyden kasvaessa ja kauden edetessä rajat tuppaavat nousemaan. Kannattaa muistaa että se 160 on edelleen kovaa valuuttaa, ei tosin kärkikamppailussa. Eli edes siedettävän lähelle bufferia niin kyllä sillä kortin saa.

    Kokeneena aamu-usva pelaajana oli Lohjan uusittu 2.päivän lähtöjärjestys shokki meikäläiselle. Asennoin olevani puolen päivän jälkeen kotona sohvalla miettimässä syntyjä syviä, kuten miksi aloinkaan pelata golfia ja miksi en voisi muka sitä lopettaa. Mutta ei auta kuin pelata paremmin, kele. Noh, some day, some day…maybe 🙂

    Jep, aamu-kaste osasto meni ihan uusiksi. Täytyi itsekin laittaa lääkitys ihan uusiksi.

    jjj

    Miten Mid am-tourilla määräytyy kilpailuihin osallistumisoikeus ? En ole löytänyt mistään selkeää taulukkoa tmv. siitä, kuinka paljon pääsee mukaan edellisten kilpailujen, karsintojen, tasoituksen mukaan. Olisi mukava saada tietoa, sillä tavoitteenani on vielä joskus päästä itsekin kisoihin mukaan.

    Ole

    Moi JJJ

    Ohessa linkki viimevuoden kategorioihin.

    Terve tuloa hauskalle tourille.

    Lue lisää: MID Kategoriat 2004

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Mid am-tour

Etusivu Foorumit Yleistä Mid am-tour