16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Messilä Golf vs Lahden Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Messilä Golf vs Lahden Golf

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1303365 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Syksyllä tuli muutettua lahteen ja nyt pitäisi tehdä päätöksiä minne ottaa pelioikeuden ensi kaudeksi. Kertokaa plussat ja miinukset Messilän Golfista ja Lahden Golfista, näitten välillä puntaroinut. Matka kotoa molemmille kentille on sama.

    #1303367 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lahden golfiin ei kommenttia, Messilä golfista huonoja kokemuksia. Hyvin sisäänpäin kääntynyttä porukkaa, heti ykköstiillä oli vanhempi naisporukka joka valitteli että älä vain tule meidän ryhmään, ollaan niin hitaita pelaajia. En ole tuollaista käytöstä vielä muualla nähnyt. Kenttä on vaikea ja klubirakennus hyvin vaatimaton. Lounasruoka ei kummoista ollut, tuskin tulee toista kertaa käytyä.

    #1303376 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Näin se menee, kokemukset ovat perin yksilöllisiä. Omat kokemukseni Messilästä ovat pääosin hyvin positiivisia ja täysin päinvastaisia kuin Tikka97:llä. Kenttä on mielenkiintoinen, mutta paikoin haastava, erityisesti jotkut viheriöt on L-P Tilander onnistunut pilaamaan täysin, kuten yleensäkin. Rangen etäisyys klubilta ja ykköstiiltä on pitkähkö miinus niille, jotka tykkäävät käydä lämmittelemässä ennen kierrosta. Toisaalta klubin vieressä on (ainakin ollut) lyöntiverkko, johon voi huitoa palloja.

    Klubitalo täyttää tehtävänsä ja ainakin minusta lounasruoka oli hyvää kaikkina käyntikertoinani. Toki tästä on jo muutama vuosi aikaa kun siellä kävin, ehkä ravintoloitsija on vaihtunut. Klubin terassi on iso.

    Lahden Golfin uudistunutta kenttää en ole käynyt vielä pelaamassa, vanha kenttä oli osin aika erikoinen, mutta ihan pelattava. Kythän siellä on 18+9 reikää, mikä on iso etu Messilään verrattuna. Klubitalo ei ole sen kummoisempi kuin Messilässäkään, terassi on olemattoman kokoinen.

    Kannattanee käydä pelaamassa peri kiekkaa kummallakin ja päättää vasta sitten.

    #1303416 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pelasin uudistetun Lahden golfin reilu vuosi sitten ja minusta kenttä on hyvä. Erityistä Lahden Golfissa on se, että se on ymmärtääkseni aktiivinen golfseura. Eli jos haluaa osallistua seuratoimintaan ja pelata klubikisoja, Lahden Golf on varmaan hyvä valinta. En tiedä, mikä on Messilä Golfin tilanne, mutta aikaisemmin se oli enemmän ”resort-kenttä”, jota pelasivat alueen lukuisat loma-asunnon käyttäjät.

    PS. Olen eri mieltä LP Tilanderin griinisuunnittelusta – minusta hän tekee upeita griinejä, joista viimeisimmät erimerkit Estonia Golf, Pärnu Bay ja Sand Valley. Upeita kaikki, erityisesti griinit.

    #1303417 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Viime vuosina ehkä 10 kertaa molemmilla.. jos pitäisi valita niin Messilä, tykkään kenttänä enemmän. Saattaa olla että aktiiviselle kilpapelaajalle Lahden Golf on parempi paikka eli asia riippuu. Messilän klubitalo on ok ja parempi ruoka. Ihmiset nyt on ihmisiä, eipä noissa eroa ole, kyllä molemmissa voi mennä paikallisten lähtöön. Lahden Golfissa on aika jäykkää.. et saa jäsenyyttä voimaan ennenkuin olet ostanut pelilippuja mutta toisaalta saat niitä vain 5.. jne. Messilään löytää edullisia pelilippuja jos vaikka kavereita tulee mukaan.

    Osaketta en ostaisi kummastakaan. Lahden Golfin ainoa omaisuus on parakit. Messilä omistaa maansa mutta siellä on A sarjan osakkeilla käytännössä kaikki valta.

    Ihan ok paikkoja molemmat on.

    Noista kahdesta Lahden golf. Rennompi meininki, vaihtelevampi kenttä.

    Messillä on vaikea lähinnä lyhytlyöntiselle. Mielestäni Lahden golf vaatii enemmän taktikoimista (griinit hankalemmin sijoitettuja ja väyläbunut petollisia varainkin etuysillä). Kenttä tuo näin mielenkiintoisemman haasteen itselleni, kuin messilä. Lahden golfissa iso blussa klubitalo ja sen antimet ja ilmapiiri. Messilässä ruoka oli hyvää myöskin, varsinkin jälkiruoat, mutta ilmapiiri mielestäni vähän liian kireä. Lahdessa oli enemmän semmosta rentoa terassitunnelmaa jos voin vähän tunnelmoida. Itse päädyn Lahti Golfiin.

    Messilässä kiukkuisia senioireita, ei kannata vaivautua. Siellä on kai muutamat senioireiden SM-kilpailutkin järjestetty. Lahti golf on rennompi ja vastaanottavampi.

    KL1

    Messilässä kiukkuisia senioireita, ei kannata vaivautua. Siellä on kai muutamat senioireiden SM-kilpailutkin järjestetty.

    Tässä tulee varsin hyvin esille ikäpolvien välinen kuilu. Seniorit viihtyvät yleensä hyvin seniorien kanssa, midit midien ja juniorit juniorien. Toisaalta moinen ikärasismi on kaikella tapaa rajoite, suuntaan ja toiseen. Olen tavannut golfkentillä sekä miellyttäviä että vähemmän miellyttäviä peliseuralaisia ihan kaikista ikäluokista, eikä miellyttävyyden mitta koskaan ole ollut ikä, vaan käytös. Oma suhtautuminen toiseen ihmiseen siellä ykköstiillä ratkaisee aika pitkälle sen tuleeko kierroksesta mukava vai ei, ensivaikutelma kun luodaan niinä ensimmäisinä sekunteina ja huonosta ensivaikutelmasta voi olla hankala päästä eroon. Toisaalta on ollut todella mukavaa huomata kuinka ykköstiin tuppisuusta on muutaman reiän jälkeen sukeutunut kerrassaan mainio seuraihminen, joten ykköstiin pidättyväisyyteen suosittelen suhtautumaan pitkäjänteisesti ja tuomitsematta, kaikki vain eivät avaudu kertakättelyllä.

    Mitä tulee Messilässä järjestettyihin kilpailuihin, niin on siellä järjestetty ihan yleisen sarjan lyöntipelin SM-kilpailutkin muista ei-seniorikilpailuista puhumattakaan. Kilpailukenttänä varsin kelvollinen muutamaa viheriötä lukuun ottamatta, kuten eräässä toisessa ketjussa olen todennut.

    Messilän seniorit ovat muuten hyvin aktiivisia osallistumaan kaikenlaisiin tapahtumiin, mitä suurella lämmöllä muistelen. Vuonna 2012 MID-miesten SM-reikäpeleissä oli lähes tungosta vapaaehtoisista, terveisiä vain sinne kaikille mukana olleille!

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Messilä Golf vs Lahden Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Messilä Golf vs Lahden Golf