Aihe: Merkityksiä metsästämässä - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Merkityksiä metsästämässä

Etusivu Foorumit Yleistä Merkityksiä metsästämässä

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #185380 Ilmoita asiaton viesti

  Aprillipäivä meni jo, mutta tuntui että se olisi nyt, kun luin uusinta Suomen Golflehteä. Yllä mainitulla otsikolla oleva juttu meni sen verran yli. Vastaavia olen lukenut naistenlehdistä, mutta Golflehdestä, jota pidin jokseenkin täyspäisenä… Matematiikan kykyni ei liene huippua, joten selvittäkää minulle, montako kierrosta vaatii ’niinpä tasoitus oli heti ensimmäisen kauden jälkeen 5,3’? Toki jokaisella seuralla on tasoitustoimikunta, joka voinee määritellä pelaajan tasoituksen. Lisää näitä juttuja! I don´t mean to be elitist, but I am. P.S. Tarkoittiko lehti, että hän on John Malkovichin näköinen, vai Malcovichin.

  #396440 Ilmoita asiaton viesti
  pjs

  telakka kirjoitti: (11.4.2009 0:49:26)
  Matematiikan kykyni ei liene huippua, joten selvittäkää minulle, montako kierrosta vaatii ’niinpä tasoitus oli heti ensimmäisen kauden jälkeen 5,3’? Toki jokaisella seuralla on tasoitustoimikunta, joka voinee määritellä pelaajan tasoituksen.

  Olikohan tässä joku kompa. Ei kai niitä nyt ’niin paljon’ tarvita JOS oikeasti peli kulkee. Esimerkkilaskelma: jos slope on 54, jos pelaat elämäsi ensimmäisen kierroksen vaikkapa pariin, onkin tasoituksesi sen kierroksen jälkeen 19,6. Kun pelaat toisen kerran paarin (slope 19), händäri on 13.9. Siitä (slope 13) sama niin se on 10.4. Seuraava (slope 10) niin 8.4. Taas (slope 8), niin 6.8. Viimeinen riento (slope 7), niin händäri on 5,4. Eli kyllä tämä on matemaattisesti mahdollista alle kymmenelläkin kierroksella. Käytännössä kuitenkin jos pelaa vaikka 50 tai 100 rundia ei tarvi ihan jokaista pariin pelata, riittää että on vaan hyvä 🙂

  #396441 Ilmoita asiaton viesti

  Itse ihmettelin myös mistä tällainen henkilökuva on tupsahtanut golf lehteen. Itse pidin juttua varsin vitsikkäänä tarinana köyhän talon porsaasta. Se että kaverilla tulee hyvin henkilökohtainen suhde esim. pukuihin, kenkiin tai rannekelloon kertoo mielestäni erikoisesta mielenlaadusta ja toisaalta vaan pikkasen korkeammalle tasolle viedystä brassailusta. Toki jos itsellänikin olisi esim. autona Aston Martin tai Maserati saattaisi oma suhde olla varsin vahva ko. autoa kohtaan. Jutussa mielestäni siis rikas puolusteli materialistista elämäänsä hakien korkeampaa/parempaa syytä kaikelle tavaralle mitä omistaa.

  Voihan olla että olen vaan kateellinen että joku elättää itsensä keräämällä viinejä…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Merkityksiä metsästämässä