26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Masters 2016

Etusivu Foorumit Yleistä Masters 2016

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 35)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mistä tämän vuotinen us masters näkyy suomessa?

    Ei tää oo hei niin vaikeeta. http://lmgtfy.com/?q=Masters+golf+TV+suomi Tuosta sitten kun avaat vaikka pari ensimmäistä hakutulosta, pitäisi asian selvitä.

    Mistä tämän vuotinen us masters näkyy suomessa?

    Eiköhän tuo tule Nelonen Prolta (=Ruutu) kuten kahtena edellisenä vuotena. Tuolta kun yrittää löytää jotain US Mastersista, niin näyttää viime vuotisen kisan esittelyn ja aikataulun. Tästä vuodesta ei vielä mitään. Tuon Ruutu-palvelun voi tilata vain päiväksikin parilla kympillä.

    Olikos se niin, että Nelosen oikeudet olivat voimassa vielä tämän vuoden ja ensi vuosi on auki?

    Onko jollakin vinkkejä tai kokemusta, mistä saisi kattavamman paketin Mastersiin kuin Ruutu+:lta?

    Esim. ESPN, CBS, BBC? Saako näiden striimejä näkymään Suomessa?

    Ilmaiset striimit eivät tässä kohtaa ole kiinnostuksen kohteena..

    Seuraava on oma mielipide, mutta valistunut sellainen. Lukuunottamatta eri TV-yhtiöiden omia studiolähetyksiä, kaikki pelitapahtumat käyttävät samaa lähetystä. Eli Ruutu+ on ihan sama kuin muutkin, paitsi selostuksellisesti… Eli yhtään aikaisemmin et saa lähetystä televisiosta vaikka yrittäisit sitä seurata jenkkien tai BBC:n kautta.

    Parastahan on jos pystyt seuraamaan http://www.masters.com:n (tai uverse.com) kautta tulevia lähetyksiä.

    http://www.masters.com/en_US/news/articles/2016-03-30/digital_and_broadcast_coverage_announced_for_2016_masters_tournament.html

    Onko Majorveikkausta ollenkaan tänä vuonna ?

    Eilinen Par3-kisan lähetys oli Ruutu+:n kautta melkoista farssia. Bufferoi siihen tahtiin ettei sitä voinut katsoa. Aikaisempi lähetys JYP-HIFK toimi hyvin.

    (Hintaansa nähden) Todella hyvää kuvaa masters.com:lta. Selostuskin on kohdallaan. Kuka vielä kaipaa Ruutu+:aa?

    J_J

    – BBClta ei tule Mastersseja, eika tana vuonna enaa edes the Openia.
    – UK Skylta tulee HD suoraa kuvaa ja mielenkiintoiset asiantuntijat, Butch, Monty, Nicklaus, McGinley.
    – Hyvin nakyy suomessakin.
    – On eroja eri putiikkien lahetyksissa. Esim. UK sky nayttaa omaa oheis analyysia ja livessa nakyvyytta saavat enemman Britti pelaajat.
    – Suoraa lahetysta Skylta tulee tunteja ennen varsinaisen ohjelman lahetysta, voi seurata key grouppeja, taikka katsoa vaikka pelkkaa Amen corneria.
    – Oma suosikkini on seurata vain yhta ryhmaa, taten kokee rytmin ja toiminnan aidoiten.

    Todella hyvää kuvaa masters.com:lta

    4par, onnistuiko ilman VPNää? Itse jouduin siirtämään itseni muualle.

    Juu, VPN on käytössä, sijaintina USA:n itärannikko.

    Aiempina vuosina kun vielä kaapelitv:n piirissä tuli asuttua niin otin RuotsiTV-paketin kuukaudeksi hintaan noin 10 euroa. Lähetykset asiantuntevalla ruotsinkielisellä selostuksellä.
    Valitettavasti nykyisen palveluntuottajan kautta ei enää onnistu, lähetyksiä näyttäisi olevan tänäkin vuonna tuolla olevan.

    KL

    Eipä mennyt Elsillä aivan putkeen ekalla reiällä…

    Edit: Jahah, joku on jo poistanut tuon videon. Koitan kaivaa uuden.

    No niin, näkyisiköhän tämä:

    Mahdoinko olla ainoa katsoja, joka ihmetteli Ruutu +:n selostajakaksikon aikaansaannoksia eilen? Herrat Valo ja Ahomaa höpisivät mitä sylki sattui mukaanaan tuomaan, milloin auki olevista kentistä milloin 70-luvun golfareista, ja takana pyöri heidän omien sanojensakin mukaan kauniit maisemat. Oli siellä ihan golfkisakin menossa, jolleivat sattuneet sitä huomaamaan. Myönnän heti, että en kuulu kummankaan herran faniryhmiin, mutta siitä huolimatta alettiin selostuksen laadussa hipoa noin kymmenen vuotta sitten kuultuja ”pysyykö, pysyy” aikoja. Olisiko ollut mahdollista vaikka lainata Ilosen Mikon viime vuotisia kenttämuistiinpanoja tai kertoa jotain joka lisää kokemusta, eikä latista. Nyt kuulosti siltä, että kaksikko oli SM-liigan play offien erätauolla googlannut muutaman historiafaktan (jotka meni muuten nekin väärin) ja siinä koko paneutuminen illan istuntoon. Jos saisin päättää, niin taustamusiikkikin olisi parempi vaihtoehto herrojen sijaan.

    Toinen pyyntö on Neloselle. Kun ohjelman sekaan on pakko ollut myydä toistuvia mainoksia, niin koettakaa saada mainosten äänitaso (=volyymi) samalle tasolle lähetyksen kanssa. Jollette ole huomanneet, lähetys tulee aika myöhään ja puolen yön aikaan täyttä kurkkua kailottava PeGon mainos menee alitajuntaan neljän päivän toistojenkin avulla tarpeeksi hyvin ilman että se vielä karjutaan koko taloyhtiölle.

    Kiitos ja anteeksi.

    EFC

    Aika pitkälle samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa ja toi volome-case oli tosiaan hyvinkin häiritsevä kun muu porukka yritti jo nukkua.

    En tiedä onko tästä monellekaan apua, mutta minulla on elisaviihdepaketti ja siihen sain tilattua lisänä Ruotsin TV2-kanavan, joka siis lähettää Mastersin suoraan, hintaan 2,90 euroa/kk.

    DrHookin kanssa samaa mieltä. Eipä tänäkään vuonna tarvinnut yllättyä Ruutu+:n suomenkielisen selostuksen laadusta. Määrää riittää eli jatkuvaa pölinää ja puhetta jostain ehkä golfiin liittyvästä jollain ehkä-asiantuntemuksella, mutta laatu on heikko.

    Ammattimaisia selostuksia Tourilta kun kuuntelee, tuntee olevansa golfkisaa katsomassa, jossa pelaajat ja peli on etusijalla ja joskus voi olla selostajakin hetken hiljaa. Nyt taustalla pyörii golfkisa ja selostajat puhelee niitä näitä. Voi kun voisi valita vaikka vaan kenttäänet, ilman selostusta.

    Kyllä harmittaa,että maksoin ruutuplussan masters selostuksesta.Juonto oli samanlaista kuin meillä kotona äijien kanssa (eli todellista kuraa).Tänään katselen mastersia ihan jenkkisivustoilta.nim.merk.todella pettynyt

    GentleMan – oli apua, vaihdoin DNA Mix kanavapakettiin kyseisen kanavan, jonkun muun turhakkeen tilalle. Kiitos

    Poistin viestin, kiitos kommentista P-P.

    Näin Panama vuotojen jälkeen tuntuu, että tässä F-Secure Freedome tuotteen käytössä ollaan samoilla eväillä liikkeellä. Vai mitä sanotte F-Securen kommenteista:

    Mitä elokuvapalvelujen käyttöehtojen rikkomiseen tulee, Tynkkynen pitää sitä palvelun ja asiakkaan välisenä asiana. Hän kiistää, että F-Secure yllyttäisi käyttöehtojen rikkomiseen. Hänen mukaansa mainontaan ei myöskään sisälly viestiä elokuvateollisuutta vastaan.

    – Freedome on tuote, jolla voidaan toimia joitakin käyttöehtoja vastaan. Emme koe, että [televisiobisnesmallin] disruptointi itsessään olisi paha asia, Tynkkynen muotoilee.

    Olen samaa mieltä edellä kommentoineiden kanssa suomenkielisen selostuksen laadusta Ruutu+. A vielä menee, mutta kommentaattori V:tä oli kohtuullisen raskas kuunnella.

    Toiset eivät vaan kykene ymmärtämään että ammattilaisetkin tekevät arviointi virheitä, etenkin näin viritetyillä kentillä. Raskasta kuunnella kun syy löytyy etenkin tiettyjen pelaajien kohdalla lähes poikkeuksetta jostakin muusta kuin itse suorituksesta.

    Luulin että tänäkin vuonna olisi ollut mahdollista valita suomenkielinen tai englanninkielinen lähetys. Valitettavasti näin ei ole.

    Kuvanlaadun vuoksi lähetystä seuraa mielellään vs. ilmaisstreamit.

    3 kierroksella mukana siis 57 pelaajaa ja pelataan 2 pelaajan ryhmässä. Bubba näyttäisi pelaavan yksin kello 9:50 paikallista aikaa. Eikö Masterissakin pelaajat toimi toistensa merkkareina, ihan kuin klubikisoissakin.

    Voisiko joku selventää, miten tämä toimii ja jos Bubba pelaa yksin, kuka on merkkari?

    Muissa majoreissa pelaajalle lähtee oikeasti joku tyyppi merkkaamaan kortin. Augustassa taasen parittoman kaverin seuraksi lähtee joku Augustan klubin hyvä pelaaja pelaamaan kierroksen. Viime vuosina ja varmaan tänäänkin pelaaja on nimeltään Jeff Knox, 53 v, jota ainakin viime vuosina on nähty kirittävän pelureita. Itseasiassa herra on antanut proffille pataan, kun tuntee kentän kuin omat taskunsa.

    Täytyy todeta, että Suomi on todellinen takapajula kun kyseessä on US Masters ja sen televisiointi, mikäli siis olen ymmärtänyt oikein. Eli Ruutu-palvelussakaan ei näytetä Featured groups, Amen Corner tai 15th ja 16th? Noita pystyy katsomaan kaikissa ns kehittyneissä maissa, ja vähemmän kehittyneissäkin. Kaiken lisäksi näiden seuraaminen on todellista nautintoa varsinkin ensimmäisenä ja toisena päivänä. Ja tänään lauantaina yksi featured group on johtopari Spieth-McIlroy. Onneksi nykymaailma on täynnä erilaisia mahdollisuuksia nähdä nämäkin HD-laatuisena, joskus pikku korvausta vastaan. Itse en periaattesta maksa Neloselle mitään sen jälkeen kun kanava jätti golfin ja sitten meidän golfareiden kiusaksi nappasi Mastersin oikeudet. Törkeää.
    Muuten, vaikka SVT:n selostus (katselin välillä sieltä kansainvälistä fiidiä) on ollut kohtuullisen hyvää niin hämmästelen sitä että molemmat studiossa hämmästelivät Bryson DeChambeaun (a) kolmatta avauslyöntiä Kumma että tällainen TV-katsoja Suomessakin tajusi että ensimmäinen pallo oli sellaisessa pelaamattomassa paikassa että oli pakko lyödä kolmas tiiltä. Ja ruotsalaiset kaverit ovat kuitenkin paikan päällä.
    PS Olen vahvasti sitä mieltä että Tom Watsonia näytettiin ihan liian vähän kansainvälisessä feedissä, olisihan sitä Watsonin kävelyä ja yleisön taputuksia mielellään katsonut todella paljon,paljon pidempäänkin. OMG.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 35)
Vastaa aiheeseen: Masters 2016

Etusivu Foorumit Yleistä Masters 2016