26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Markat järveen

Etusivu Foorumit Yleistä Markat järveen

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Parina iltana on ollut pakko kuunnella urheilukanavalta selostajapoikia, nimiltään vissiin Markkanen ja Järvinen. Pojilla on selostamisen perusajatus pahasti hukassa, se kun ei ole mitään kännykkäjaarittelua tai terassipulinointia omista pelisaavutuksista; draivien pituuksista, kenen kanssa on päässyt pelaamaan jne. Aluksi pojilla oli kova asiallisuuden yritys, mutta sitten lipsui kikkailun ja näppäryyden puolelle, jonne on jäätykin …ja syvälle! Selostamisen tarkoitus on tukea katsojan näkemää tv-kuvaa asiallisilla taustoilla, jotka koskevat menossa olevaa kilpailua…ei omia pelikokemuksia. Kertokaa nyt muuten poitsut ihmeessä ne tasoituksenne, kun se tuntuu olevan niin kielenpäällä, voitte myös rauhassa hiukan mollata kenttiä kiertäviä peliänne hidastavia tökkijöitä.

    Nimetön

    Markkanen teki 33 bogipistettä mastersin kisassa tasoituksella 1.

    Minun mielestä Tyryn sijaiset hoitavat hommansa aivan mallikkaasti.

    Tämä selostajista tiriseminen tuntuu olevan varsinaista kansanhupia Suomessa. Harvoin kuulee ketään selostajaa kehuttavan…

    Koska tuossa edeltävässä viestissä oli kirjoitettu, että Suomessa ei selostajia juuri kehuta, niinkehutaan tässä nyt 🙂

    Teemu Tyry on hoitanut hommansa erittäin hyvin ja asiantuntevasti. Selostus työskentely on lisäksi kokoajan parantanut kun näitä selostuslähetyksiä on hänelle tässä pikkuhiljaa kertynyt.

    Ei Tyryä tuuraava parivaljakko, toki Tyryn tasolle ole päässyt, mutta sehän on toki ymmärettävääkin, ei kukaan joka selostaa muutaman kerran vuodessa voi päästä samalle tasolle, kuin lähes joka viikko ko. selostusta tekevä ammattimies.

    Nimetön

    Jos nyt haluat välttämättä tietää, Markkasen händäri on 0,9 eli ihan kovan luokan pelimies on kyseessä…

    Mikähän näissä pojissa nyt sitten on vikana?

    Mielestäni aivan loistavia kavereita ja hyvää huumoria tulee mukavasti sekaan. Taustatietoja riittävästi ja pelistategiat pojat tuntuu näkevän selvästi.

    Kokemattomuus varmaan kuuluu, mutta ei se ainakaan minua häiritse tipan vertaa.

    Nimetön

    Minäkin kuulun enemmän kehujien joukkoon. En tiedä sitten millainen selostajan ’kuuluisi’ olla mutta ainakin kisaa seuratessa tuli naureskeltua ja viihdyttyä aikas mukavasti. Kokemukseen nähden hieno suoritus.

    Erityisesti kisailu huonoimmasta kielikuvasta oli aika hauska 🙂

    Nimetön

    Kyllähän kaverit kivasti selosti, loistavia sutkautuksia tyyliin ’juoksee kuin Car Lewis’ tai ’Beckhamin lapikkaasta lähtee’. Asiantuntemusta kavereilla näyttää riittävän ja ovatkin ymmärtääkseni pitkän golfuran molemmat jo tehneet. Ei ole helppoa puhua mikrofoniin luontevasti tunti toisensa jälkeen. Markkanen on ainakin pelannut paljon FGT:llä, Järvinen on tunnettu hyvin pitkälyöntisenä pelaajana (DRIVER!) ja Wedge kourassa hän on melkoinen taikuri mies. Huumorista voi olla montaa mieltä, mutta ihan kivoja juttuja heillä on.

    Aivan loistavia heppuja!

    Omien pelikokemusten esittely on nimen omaan positiivinen juttu – pitää hereillä!

    Piti ihan katsella irlannin kisa selostuksen takia. Oli sen verran hulvatonta menoa – The Openiin verrattuna, jonka pallohukkainen jaaritus välillä kypsytti. Ihmetytti vain eikö noilla miehillä ollut intrenettitulospalvelua vieressä auki, kun eivät pystyneet kertomaan muuta kuin juuri kuvassa näkyvää. Onneksi digikanavalta sai päivälähetykset alkukielellä.

    Urheilukanavan selostuksille yleisesti pelkkiä ruusuja. Vaikka Teemu Tyryn tuuraajien viimekertainen olikin nautittavaa herkistelyä, voisi pidemmän päälle puuduttaa.

    Kyllä ne puhua osaa… voi kun oppisivat pelaamaan :). Saimi rupeehan reenaamaan…

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Markat järveen

Etusivu Foorumit Yleistä Markat järveen