26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Lupaamani analyysi!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Lupaamani analyysi!!!

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nonnii, Tällä palstalla ei ole paljon välinearvosteluja näkynyt, joten pannaan menemään kun kerran pari viikkoa sitten lupasin ja töitäkään ei huvita näin perjantaina tehdä: Tuossa pari viikkoa sitten Ameriikasta tilaamani tykki saapui näyttävästi transpointin terminaaliin, ja Lavantaudistani huolimatta sain sen noukittua sieltä ilman tullia pois.. Eli maila on Alpha Reaction C830.2 , 9,5 ast, 44 3/8 ja D3.. Mielestäni nuppi on hieman painavampi kun normaalit 198, veikkaisin 205 noin käsikopelolla. Varren Upotus 2′.. Vartena Fujikuran Tour Release 27.3 X-flex.. Grippi on itselleni ennestään tuntematon Golf Priden Whisper, joka tuntui ihan squash-mailan gripiltä. Vaihtoon perjantaina ja tilalle tour velvet 3x teipillä alustettuna. Ei muuta kun Rängelle. Pari lämmittelytoppia rauta 9-llä ja mollukka käteen. Mailan face on aika pirun korkea, ja 460cc ei näytä ylöspäin niin isolta. Istui hyvin pallon taakse. Varsi tuntui vatkatessa aivan loistavalta, vaikka Fujikuran X:t ovat kuulemma yleensä aika kankia.. (Meikämannen mailanpäännopeus draiverilla 120-125, jos joku sitä mietti..) Muutama lämmittelydraivi lensi tikkusuoraan 230-240, ja jo rupesi hymyilyttämään.. Ja ei kun tositoimiin. Varsi on valmistajan mukaan korkeaa ja kierteetöntä kaarta antava, ja sen kyllä huomasi. Jouduin siirtämään pallon piirun verran keskemmälle, ja avot. Täydellisiä ns.sateenkaaria, jotka tosiaan lensi vaivattomasti yli sen legendaarisen kummun, jonka takana Paloheinän 9.väylän tee-paikka on. (Pituutta en tiedä, olisiko 270-280? Korjatkaa jos olen väärässä?) Muutaman (n.20) pallon jälkeen joku tuli ilmoittamaan minulle, että teepaikalla on niin paljon alastulojälkiä ja palloja, ettei siellä voi kohta enää lyödä:). Siirryin Rangen takanurkkaan metsän siimekseen, ja piiskasin palloja sieltäkin reilusti yli takakummun 9:nnen väylän puolelle. Jouduin lopettamaan Draiverilla lyömisen muiden ihmisten kuolemanpelon takia, mutta aijai kun jäi hyvä fiilis. Enää ei epäilytä lyhennetyt varret, sillä tarkkuus parani aivan selkeästi, ja x-flex on ilmeisesti ainakin tuossa varressa minulle just eikä melkein. Verrokkina rangella oli mukana Bluen Stiff-vartinen 8,5 asteinen Macgregor V-foil, 350cc , ja kyllä blue, vaikka ok varsi onkin, tuntui huomattavan kuolleelta verrattuna Fujikuraan. Alpha Reactionin nuppi on hyvän näköinen, ja lyöntiääni ei ole mitenkään Cobramaisen härski, vaan pikku kumahdus.. Ja sen on jopa sallittu (epäilijät huom!) COR-arvoltaan.. Ja kun rangepallot lensi noin hyvin, niin aijai kun pääsee alistamaan kotikenttää oikeilla palloilla.. Mittoja on paha sanoa, kun on puolisokea ja paloheinä ei riittänyt, mutta kaipa sinne 16.7 kisaan joku hyvä lyönti saadaan joukkoon ja tarkka mittakin sille. Tässäpä tämä viiltävä analyysi kaikille kesäpäivän ratoksi. Hernettä ei saa tästä nenään ottaa. T: Tauti. Lavan Tauti.

    Nimetön

    Annatko tuosta varresta hieman speksejä…

    paino, torgue, Low-high?

    Nimetön

    JA HINTA tietysti varrelle ja koko paketille…

    Fujikuran kotisivuilla on specsit:

    http://www.fujikuragolf.com/shafts_tourplatform.asp

    Hinta oli muistaakseni jollain varsikauppiaalla 125 taalaa pelkkä varsi.

    Nuppia myyvät netissä yleensä hintaan 200 – 300 taalaa. Tuohan on vähän harvinaisempi mollukka, jota käyttävät ahkerasti LDA:n piireissä.

    Itse maksoin koko höskästä Ebaystä tilattuna 170 Eeroo eli n 200 taalaa, ja kun yksityishenkilöltä tilasin, hän lähetti sen lahja-arvolla 60 dollaria, jolloin tulli ei kiinnostunut. Toimitusaika USPS Air Maililla oli 7 työpäivää.

    Ebay on poikaa.

    Lavantauti,

    Mistä sinut tunnistaa (muutoin kuin kurkkimalla millä stagalla kukin tahkoaa…) Pheinän rangella? Olisi mukava nähdä sekä maila että äijä tositoimissa. Jos vaikka innostuisi metsästämään samankaltaista ajuria.

    All righty!! Oikein hyvä, kiitos hyvästä arvostelusta. Näitä vain lisää, yritän itsekin parit arvostelut kirjoitella tänne lähiaikoina. Todella mukava lukea välineanalyysejä.. 🙂

    Meikäläinen on se hullun kiilto silmissä palloa tappava jätkä, joka joutuu joka draivin jälkeen juoksemaan vessaan.

    Pirun Lavantauti. Onkohan siihen joku lääke?

    Ahaa – ei ollut äijällä pokkaa paljastaa itseään. Lieko enemmän puhetta kuin tekoja…;-) Noita hullunkiilto silmissä edestakain juoksevia kun Pheinän rangella on riittämiin. Pitänee sitten vaivihkaa tsekkailla välineitä…

    Liukas sormi – jatko jäi uupumaan: olen DB:n kanssa samoilla linjoilla – eli kiitos välinekatsauksesta. Näitä me addiktit kaivataan enemmän…

    Flopille: Ei se ole pokasta kiinni.. Jos nyt välttämättä haluut tulla juttelemaan ni etsi käsiisi se kaikkein vihaisimman näköinen 2m ja 100kg jätkä joka ei näytä yhtään golffarilta. Varmaan sunnuntaina olen seuraavan kerran tulossa..

    Asiaan: Kävin tuossa mittaamassa uudella lyhyemmällä varrella swing speedin ja kyllä se muutaman mphn tipahti, nyt kellotin kylmiltään 116mph.. Ehkä lämmittelyn kanssa pääsee siihen 120:een, mutta tarkkuudessa parannus on niin huima, ettei haittaa mitään..

    Nimetön

    Hei Lavantauti,

    selasin SMT 455 -hakusanalla ja sinulla näytti vielä keväällä olleen sellanen. Nyt hankit Alphan (kiitos analyysistä), joten viitsitkö vastata miksi hylkäsit 455:n. Menikö rikki?

    Ei sitä 455:sta vissiin rikki saa Erkkikään..

    Mulla oli se kiinni Bluen S-varressa, ja nuppi tuntui todella kevyeltä (liian kevyeltä). Lisäksi se oli 10-asteinen, ja pelaa vielä hieman jyrkempänä, eli noin 10,5 asteisena, jolloin pallot kyllä lähti niin perkeleesti, eikä tullu ikinä alas, mutta korkealla kaarella tulloo välillä aika mehukkaita Autteja.

    Liian kevyen tuntuinen nuppi innosti revittämään vähän liikaa, ja vaikka pitkiä lyöntejä tuli, niin vaihdoin vähän purevampaa kaarta ja vähemmän hajontaa tekevämpään keppiin (lyhyempään).

    Lisäksi Blue tuntui suht kuolleelta, johtui varmaan 3′ upotuksesta..

    JA Kaiken huipuksi se oli ihan jonkun karkkikepin näköinen, punainen pää ja sininen varsi ja kaikkee..

    Nimetön

    Kiitti kommenteista,

    kokeilin yhden kaverin 455:sta joka oli kiinni Prolite s:ssä (10 ast.) niin tykkäsin kyllä kaaresta. Blue S lienee liian jäykkä meikälle, varsinkin kun se tosiaan uppoaa syvälle.

    Pitkiä lyöntejä!

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Lupaamani analyysi!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Lupaamani analyysi!!!