16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kytäjän greenit

Etusivu Foorumit Yleistä Kytäjän greenit

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Jossain aikaisemmassa keskustelussa sivuttiin väylien ’kovuutta’ ja joku tivasi allekirjoittaneelta eivätkö Kytäjän greenit saisi olla kovia. Lupasin palata asiaan jahka kokemusta on. Nyt on. Loistavat greenit eivät mielestäni olleet kovia, muistuttivat enemmän biljardiverkaa tai vastaavaa. Liukkaimmat ja parhaimmat greenit millä olen putannut. Klubituupparia greenit ksäittelivät perin kovakouraisesti ja löylyttivät ensikertalaisen tennislukemin 6-0. Neljän putin reikiä ei ole tullut sitten kevään avauskierroksen. Nyt tuli useampia.

    Greenit oli ihan hyviä. Täysin sopivia. Kallistuksia oli kyl joka suuntaan ja ekalla kerralla niiden luku oli vaikeeta. Useita 3 putin greenejä, mut ei sentään yhtään 4 putin… 😉 Yhtään helppoa ei tainnu olla.

    Oliko kyseessä uuden vain vanhan kentän greenit (niillä on nopeudessa julma ero)?

    South east, siis vanha. Eilen taas huomasi, miten paljon puttaaminen on kiinni korvien välistä. Ilmeisesti itseluottamus ja tatsi rapisi ensimmäiseen neljän putin reikään kun jatkossa tökin pari kolmekymmensenttistä, lohdutukseksi todettakoon että pari kertaa pallo pyörähti kupin reunan kautta sen yhdeksänkymmentä astetta ja jokunen pitkä pari milliä ohi ja pitkälle. Edellisenä päivänä muutama pari-kolmemetrinen Vuosaaressa yhdellä sisään. Eihän greenit ole vertailukelpoisia, mutta silti.

    Ohi putattu ei miksikään muutu.

    Hampaankoloon jäi sen verran, että täytyy toivoa uusintakierrosta vielä ennen talvea.

    Niin, kumpi puoli on liukkaampi? Jos uusi puoli on vielä liukkaampi, pallolle tarvitsee ilmeisesti vain näyttää putteria?

    Maineensa veroinen kokonaisuus.

    Tilanne on juuri päinvastainen, eli uusi on selkeästi hitaampi. Vanhaan jo ’tottuneena’ olivat uudet hieman pettymys. Tosin ne olivat myös pehmeämpiä joten pallo pysähtyi nopeammin ja teki lähipelistä uudella puolella helpompaa. Uuden puolen greenit eivät myöskään kallistele ihan niin paljon kuin vanhan puolen viheriöt.

    Sanoisin, että uusi puolikin oli jo tänään nopeampi mitä oli sunnuntaina. Ei kuitenkaan vielä SE:n tasoa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Kytäjän greenit

Etusivu Foorumit Yleistä Kytäjän greenit