Aihe: KULLOO Golf – liput? - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

KULLOO Golf – liput?

Etusivu Foorumit Yleistä KULLOO Golf – liput?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Onko joku onnistunut netin kautta tilaamaan liput Sörenstamin ja Blomqvistin näytösotteluun? Seuran kotisivut ovat kaksi päivää myyneet tuota tuttua ’Sivua ei voi näyttää’ ja samanlaista sekoilua on lipunmyynnistä vastaavan Event Travelinkin ’myynti’. Palautetta sai lähetettyä, mutta lippua ei tilattua. Saako niitä muuten portilta? Vastatkaa tällä palstalla – SELVÄ, TOIMIVA TILAUSOSOITE, kiitos. Te, järjestäjät, tarvitsette jokaisen kynnelle kykenevän katsojan, sillä lysti ei ole teillekään ilmaista.

  Nimetön

  Ei ole ainoa kenttä,jonka sivut on näin juhannuksena kaatunut.Toimivat varmasti huomenna,kun ammattimiehet tulevat taas töihin.

  Nimetön

  Toivotaan, sillä mistään nappikaupasta ei ole kysymys. Yksityishenkilön piletti maksaa 60 e (ja se sisältää myöhemmin kierroksen Kulloossa) ja business-telttaan pääsee sitten tyttöjen juttusille hintaan 244 e.

  Itse kuljen pressikortilla, mutta tuhannet muut eivät.

  Nimetön

  Hei,

  Vastaan Kullo Golfin puolesta, vaikka lippuja ei meidän toimestamme myydäkään. Lipunmyyntiä hoitaa Event Travel ja Kullo Golfin sivuilla on ainoastaan ollut linkki Event Travelin sivuille. Pahoittelen heidän puolestaan, että heidän varausjärjestelmässään on ollut ongelmia. Nyt varausjärjestelmän pitäisi kuitenkin toimia; toivon, että se toimii jatkossakin.

  Nimetön

  Aivan. Kulloo Golf on siivonnut loputkin lipunmyyntitiedot kotisivuiltaan. Event Travel antoi pari päivää sitten tilausosoitteeksi: http://www.eventtravel.fi. Kun menet sinne ’sivua ei voi näyttää’.

  Kaikenlaisen höpinän sijaan pyydän toistamiseen, siltä jolle asia kuuluu: mistä internet-osoitteesta (toimivasta) saa tilattua lippuja?

  Ja: myydäänkö lippuja portilla?

  Kokeilin linkkiä sekä Netscapella että Explorerilla ja molemmilla toimi IHan hyvin.

  dog

  Tuo etusivun linkki toimii, kokeile sitä!

  Sitten on antanut väärän osoitteen, koska tuollaista domainia–> eventtravel.fi, ei ole olemassa.

  Tällainen osoite näyttäisi toimivan:

  http://www.event-travel.fi

  Näyttäis toi google kertovan event travelin veppi-osoitteen olevan

  http://www.event-travel.fi

  Lue lisää: toimiva osoite

  Nimetön

  Tuossa toimivassa osoitteessa tarjotaan selvästi yrityksille suunnattua tilauslomaketta. Täytin kuitenkin sen ja mainitsin, että tilaaja on yksityinen.

  Viesti ei lähtenyt vaan ruutuun tuli sanat FORM MAIL. Umpikujassa ollaan. Kiitokset kaikille vastanneille kuitenkin.

  Nimetön

  Lissun ehdottama etusivun linkin kautta tehtävä varaus toimii siihen saakka kunnes painat kohtaa ’tee varaus’ (yksittäiset liput’.) Mitään ei tapahdu.

  Kaikki eivät ole tietokone-asiantuntijoita. Hoitaisikohan herra Bell tämän asian?

  Lopuksi: eikö Event Travelissa osata vastata selvään kysymykseen: MYYDÄÄNLÖ LIPPUJA PORTILLA VAI EI?

  Meitä voisi tulla katsojia enemmänkin.

  Lopuksi tietovisa: miksi tytöt pelaavat vain 10 reikää? (Liput 60 e).

  Taitaa kyllä liput jäädä myymättä, jos linkki ei toimi. Minä pääsin rekisteröitymiseen asti ja sitten luovutin. Teen sen joku toinen päivä kun on enemmän aikaa ja ehkä linkkikin sitten toimii moitteettomasti, hope so :o).

  Nimetön

  Hei,

  Viestiketjun luettuani otin pikaisesti yhteyttä Event Traveliin ja annoin palautetta ongelmista. Varauksia on kuulemma tullut tänäänkin joten linkin PITÄISI toimia. Tämä ei tietenkään tippaakaan lohduta niitä jotka eivät sitä saa toimimaan ja jokin virhe järjestelmässä selvästi on. Asiakkaan kannalta ei ole myöskään oleellista se missä virhe on ja kuka siitä vastaa, vaan tärkeintä on saada linkki toimimaan!

  Vaikka asia ei varsinaisesti Kullo Golfille kuulu pahoittelen edelleen jalupaan ottaa asian hoitaakseni. Lupaan myös, että ellei linkkiä saada perjantaihin mennessä toimimaan hoidan asian siten, että liput tulevat Kullo Golfiin myyntiin.

  Lippuja saa ovelta, mikäli niitä on siinä vaiheessa vielä jäljellä. Varmuudella emme voi siis valitettavasti luvata, että lippuja on saatavilla.

  Näytösotteluissa pelataan vain harvoin 18-reikää. Yhtenä syynä on se, ettei yleisö yleensä jaksa katsoa vain muutamaa pelaajaa täyttä 18:aa reikää. Syy miksi pelataan juuri 10 reikää taas on puhtaasti tekninen: Kullo Golfissa saadaan helposti muodostettua 10-reiän kokonaisuus.

  Muistutan vielä, että lipun hintaan (60€) sisältyy myös kierros Kullo Golfissa. Hintaa voidaan aivan varmasti arvostella, mutta tapahtuman järjestäjän (ei Kullo Golf) riskin ja kustannukset huomioiden se on erittäin kohtuullinen.

  Nimetön

  Linkki varausjärjestelmään on toteutettu javascriptillä joka toimii useimmissa selaimissa, jos kuitenkin ongelmia ilmenee niin voitte käyttää osoitetta http://www.event-travel.fi/golf/liput/ se ohjaa suoraan varausjärjestelmään, jonka jälkeen ei tarvitse kuin valita lippujen määrä ja täyttää lyhyt rekisteröityminen.

  Liput voi tilata myös suoraan puhelimitse tai sähköpostilla (puh. 0400 401 012 email. christer.herlin@event-travel.fi), mutta toivomme kuitenkin että pääasiassa käyttäisitte varausjärjestelmäämme.

  Ystävällisin terveisin,

  Joni Aaltonen

  Event Travel Webmaster

  Lue lisää: Linkki varausjärjestelmään

  Vastaan Event Travel Finland Oy:ssä Annika vs. Minea näytösottelun lipunmyynnistä ja yrityksille suunnatusta Business Club -telttapaikkojen myynnistä. Minulle voi soittaa (0400-401 012) ja/tai lähestyä sähköpostitse (christer.herlin@event-travel.fi). On-line järjestelmämme ylläpitäjälle ja toimittajalle on ilmoitettu ongelmista. Harmittavasti meillä ole tarkempaa tietoa siitä millaisia ongelmia on ilmaantunut. Näistäkin asioista minulle voi ilmoittaa suoraan.

  Kiitettävä määrä varauksia tehtiin eilenkin, joten tiedämme järjestelmän toimivan – ainakin varaajien tietokoneissa.

  Lippuja Annika vs. Minea näytösotteluun on parin-kolmen päivän päästä, kunhan ne on saatu painokoneesta, ostettavissa myös Golf Centerin Helsingin liikkeistä, Haagassa, Herttoniemessä ja Niittykummussa.

  Christer Herlin, Event Travel Finland Oy

  Areenakuja 1 E, 00240 Helsinki

  mietin vaan tuota lipunhintaa, kun ite maksoin 20 euroa portilta – 16-vuotiaan hinta, myyjä kyllä sano, että maksan täyden hinnan – ja täällä väki puhuu 60 euron pileteistä.

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: KULLOO Golf – liput?

Etusivu Foorumit Yleistä KULLOO Golf – liput?