23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Kuinka moni kenttä on kiinni sunnuntaina?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuinka moni kenttä on kiinni sunnuntaina?

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kuulin että ainakin SHG on sulkenut molemmat kenttänsä sateen vuoksi. Finnish Open EGS:ssä on myös vaikeuksissa.

    kurk on kiinni

    Ainakin kotikenttäni Nurmijärvi siirsi kilpailuja eteenpäin, en tiedä toimiko palloränni.

    Pickalassa kisan eka rundi keskeytettiin tänään. Huomenna 9.00 alkaen pitäisi yrittää pelata 2. kierros. Toivottavasti Esteri jättää meidät edes päiväksi rauhaan…

    Nimetön

    Peuramaa kiinni ainakin 3.-4.7.

    Kytäjä tänään kiinni myös.

    Nimetön

    Nurmijärven kaikki ysit kiinni. Eilisessä kisassa griinit olivat hauskassa kunnossa, koska jos sinulla oli yli 3 metrin putti, niin sitä et voinut saada reiälle asti putterilla, koska griini oli pelkkää lätäkköä. Kenttä oli aivan veden vallassa. Tänään saattaa aueta, en tiedä.

    Nimetön

    hiekkaharju oli auki mujtta vettä oli iha perkeleesti.

    monesta viheriöstä oli tullu lähestulkoon saariviheriön tapaisia 🙂

    Vuosaari auki. Tulin juuri kierrokselta ja vesisaldo oli seuraava: parilla väylällä tuntui kengän alla hieman kostealta, yhdessä bunkkerissa vettä lammikoksi asti ja yksi isompi lätäkkö kahden väylän välissä. Jostain syystä siellä on alemmat maakerrokset sellaisia että ne imevät isommatkin sateet.

    nurmijärvellä kaikki ysit auki ja par-3… vettä ei oo satanu tänään ku vähän.. kenttä on hiukan pehmeä mutta pelaamaan pystyy..

    Nordcentterin Fream oli hyvässä kunnossa, väylät jossain kohdissa kosteat, greenit hyvässä kunnossa.

    Kiinni? Miksi? Ei meillä ainakaan ole moiseen syytä Oulussa – vaikka vettä sataisi rajustikin, en tiedä viimeisen viiden kauden ajalta yhtään kertaa, että kenttä olisi ollut kiinni. Kenttä imee kaiken veden mukisematta 😉

    Eilen ja tänään on ollut loistava pelisää, sadetta viime YÖN kisassa (16-02.30, 36r) juuri sen verran, että voi mainita. Sadekamppeita ei tarvinnut kaivaa esille. Tänään ukkonen kiersi kentän, mutta vettä ripsi sen verran, että laitoin bagille suojan -> sade loppui siihen.

    Aamulla tuli sitten Pickalassa pelattua eilen keskeytettyä kisaa. Park oli ihan pelattavassa kunnossa. Osa raffeista tosi märkiä ja joillakin väylillä turhan kosteata, varsinaisia lätäköitä ei kuitenkaan väylillä juuri ollut. Osa bunkkereista kyllä muistutti enemmän vesiesteitä. Griinit kuitenkin oikein hyvät.

    Nimetön

    Enpä minäkään muista että olisi ainakaan viiteen vuoteen ollut vastaavaa tilannetta edes täällä pääkaupunkiseudulla mutta nyt on vettä tullut ajoittain niin paljon että kentät lainehtii. Onneksi tilanne korjaantuu nopeasti jos ei sada vuorokauteen.

    On se säälittävää, kun siellä Helsingissä kaikki kentät tehdään savipelloille. Kunnon kenttä tehdään aina hiekkapohjalle niin ei tarvitse itkeä, jos vettä sataa.

    Lisäksi kenttä pitää rakentaa niin, että salaojituksen lisäksi pintamuotoilut hoitaa ylimääräisen veden mahdollisimman nopeasti kentältä pois.

    Nimetön

    Niin, siellä pohjoisessa on kuulemma kaikki paljon parempaa, voih…on lumiset talvet ja lämpöiset kesät…..ja leipäkin maistuu vielä leivältä.

    Ringo on kuullut, että SHG on suljettu. Oletko myös kuullut, missä Midamin reikäpeli-SM:t ratkottiin viikonloppuna? Ainakin SHG:n netissä on tulokset ja väitetään, että ne tulokset olisi tehty 2.-4.7. Luukissa.

    Ringo on kuullut, että SHG on suljettu. Oletko myös kuullut, missä Midamin reikäpeli-SM:t ratkottiin viikonloppuna? Ainakin SHG:n netissä on tulokset ja väitetään, että ne tulokset olisi tehty 2.-4.7. Luukissa.

    Öö, no ainakin SHG:n sivuilla oli tiedotus kiinniolosta la-su, ja myöskään ajanvaraus ei onnistunut noille päiville. Saman sivuilla olleen tiedotteen loppuosassa oli maininta, että kisat pyritään kuitenkin pelaamaan vkl.

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Kuinka moni kenttä on kiinni sunnuntaina?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuinka moni kenttä on kiinni sunnuntaina?