16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Koska tää loppuu?

Etusivu Foorumit Yleistä Koska tää loppuu?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 83)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Maaliskuu on jo _reilusti_ yli puålen välin eikä lumipeitteelle näytä noutajaa tulevan. Toskit o trimmattu, svenguli o viritetty, rooveeyköset hommattu ja päki o puunattu. Mitä halvattua? Eikö tämä talvi ikuna lopu? Mitä? Hä? Vastatkaa nyt joku herran tähen!

    Eikohan se toukokuu tule sielta viela.

    Usko pystyyn.

    Antti, otan osaa :o)!

    Samaa me varmaan kaikki tuskaillaan :'( .

    Onneksi enää 15 herätystä, niin pääsee kentälle ottamaan vähän ’ennakkoa’ tulevaan kauteen :D.

    Nimetön

    Kappas. +1. Nam.

    Mutta kuis se täältä sisältäpäin lämpiää? Ei saa Sinkkola kenttää auki jos Hämeenlinnassa vaan alkaapi _helteet_ Juu.

    Nimetön

    No ei näemmä tuu noille syrjääsille rannikkoseuduille helteet ensin, niinku ei tuu jääkiekon Suomen Mestaruuttakaan..

    Mä lähen nyt tonne kauas mis on +40 astetta. Tosin se on hiukan liian kuuma golfille. Joten sukelluksissa ollaan suurin osa ajasta.

    Toivottavasti parin viikon kuluttua tääl (Suomessa) olis hiukka keväisempää…

    Muista ottaa happea aina valilla!

    Sais loppua jo. Talvi sucks!

    Meinas hieman hymyilyttää tuo päivän kysymys kun eihän täältä pohjosesta oo ees kunnolla lumet lähteny toukokuussa:)[tai ehkä just ja just]

    Griineille sitten jussina…

    Antti sit on kesä ku valkea lumi katoaa ja vihreä heinnä noussee saamhelaisten kenkän sisustaksi.

    .. ja ihmiset katoaa kivitaloista kolohvikentille .. jokku PG:t eivät kirvaa mäkkärin tekstejä, vaan reiän pienuutta ja mäkärin ikiswingiä .. sitt on kesä .. klu ei enää lyödä simuseinään , vaan oikeesti veteen PLÖTS.. sitt on kesä .-. pallokin hukku todela.

    Samaa ajattelin Antin kanssa tänään kun ajelin perunapeltoa muistuttavaa Turun tietä, voihan tana! Onneksi parin viikon pääsee kentälle GolfBotin kanssa :0).

    KL

    Minä lähtisin Epsanjaan reilun viikon päästä, mutta kun helkkarin tarjoilijat uhkaavat kaataa mun reissuni. Pitää varmaan jäädä kärvisteleen tänne talven kouriin. Minulta ei lakkolaisille sympatiaa heru – ei sitten millään.

    Sitä mäkin oon alkanu miettiä… Lunta vaan tupruttaa vaikka on maaliskuun pualiväli!

    Pahalta nyttää, just kävin tyttären kanssa hiihtelemässä sarfvikin kentällä. Muutamasta kohdasta mittasin lumen syvyyden, noin 30cm joka paikassa. Ei hyvä.

    Huhtikuun puolivälissä olisi työreissu Tallinnaan ja pelaamaan pitäisi päästä. Milloin Niitvälja yleensä aukaisee?

    Lumi lähtee hätäseen, kunhan nuo kuulaat yöt jäävät historiaan. Ma luulen, että kunhan on pääsiäsmunat ja mämmit syöty, ilma alkaa toden teolla lämpiämään. Mikähän se minun veikkaukseni siellä toisessa ketjussa olikaan…

    Antti hyvä, se on hienoa, että vermeet ja mies ovat kunnossa: älä sotke svengulin balanssia turhalla hermoilulla.

    7.4 näyttää olevan, eikä välttämättä pössömpi veikkaus. Siellä nurkilla se näyttäisi olevan.

    Anttiii, hu huuuu !

    Vaikeaa on lohduttaa sinua tässä tilanteessa, kun itseäkin ottaa päähän tämä ’jääkarhu’ kylmyys.

    Jos ja kun golfkausi alkaa Svingimessujen aikaan eteläisessä Suomessa, niin mitäs hyviä (=hauskoja) golfharjotteita ehtisi vielä tehdä ensi kautta varten ?

    -ei kai mitään hirveitä peruskuntoharjoituspiirejä 🙂

    Juu ei mitään hirveitä peruskuntopiiriharjotteita, täm on herkkä laji =D

    Mä en ole oikein koskaan löytänyt mitn hauskaa harjuuttelusta… no ehkä chippaamine ja puttaamine on hauskaa. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän tervanjuantia. Mitenköhän peruslyönnin toistamisesta sais hauskan harjotteen? (Tätä olen toki pohtinut)

    Antti, harjoitellaan huomenna niitä peruslyöntejä simussa :-D. Nakutellaan pitkin väyliä.

    Onhan toi simussa pelaaminen tietysti laiha lohtu oikean sijaan, mutta on se parempi kuin ei mitään.

    Eikäs mitiä harjuutella ku lyyään tääsillä vaan. Ja sitte ImeHtellään mistä palli löytyy =D

    Jos olet golflyöntiä pohtinut, olet oikeilla jäljillä. Luin nimittäin talvisydännä jostain lehdestä, olisiko ollut Golf Monthly, Retief Goosenin haastattelun. Hän sanoi kauden päätyttyä pitäneensä totaalisen tauon golfissa; kuukauteen hän ei ollut kajonnut mailoihinsa. Tosin hän sanoi ajatelleensa gofia koko ajan! No, jos kuukauden ajattelu riittää Eetelä-Afrikan miehelle, mihin tuloksiin yllämmekään me, joilla on pitkä ja pimeä talvi mietiskellä svingin olemusta..?

    Mitä kevään tuloon tulee, alahan prässäillä shortsejasi. Tällä viikolla on lehdistä saatu lukea kurkien kerääntyneen muuttolaumoihin. Ja kurkihan on fiksu lintu. Sehän ei lähde vastatuuleen puskemaan varsinkaan jos joutuu perillä kahlaamaan polvia myöten hangessa. Juuri näillä hetkillä kurjet keräävät korkeutta ja passailevat Saharan suunnasta tulevaa saatanan kuumaa fööniä joka kiidättää heidät ja hempot ja järripeipot Suomeen ja joka samalla sulattaa kaiken lumen golfkentiltä ja vähän muualtakin…

    Golfvirta on sammunut. Me kaikki jäädytään kuoliaiksi. Ei kesää.

    Mikä on todennäköisyys sille että sitten kun kentät vihdoin aukee niin svingi lähtee kiitolaukalle…

    Nimetön

    Ei toivoa luvassa. Niin pitkälle kun foreca suostuu ennustamaan (7 vrk) on pakkasta luvassa. Pari kertaa käy plussan puolella päivisin, mutta sitten taas pakastaa. Kohta alkaa usko loppumaan. Mutta toisaalta, eihän se talvikaan koskaan kovin nopeasti tule. Tammikuussahan koko Etelä-Suomi oli vielä lumetonna, joten ei mitään uutta auringon alla. Jos vielä kuukauden päästä on maassa 30 senttiä lunta, voi alkaa hiljalleen huolestumaana. Maaliskuuhan on tunnetusti vielä talvikuukausi.

    Vähän positiivista ajattelua kehiin, kuten eräällä työkaverilla, joka heti maaliskuun alussa toteaa: ’ei enää yhtään kokonaista kuukautta jäljellä’. Tähän asti on aina ollut oikeassa.

    Täältä Portugalista tuulee jo lämpimästi (+26) kohti pohjoista.Toivotaan että kohta siellä Suomessakin kinokset sulavat ja vihreys voittaa.

    Lue lisää: Pohjois-Portgali

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 83)
Vastaa aiheeseen: Koska tää loppuu?

Etusivu Foorumit Yleistä Koska tää loppuu?