26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Koronapassi golfkentille!

Etusivu Foorumit Yleistä Koronapassi golfkentille!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1346901 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tulihan se koronapassi sieltä, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Sitä käytetään myös harrastuksiin, eli ainakin sisäharjoittelukeskuksissa sitä pitäisi kysyä. Mikäli ensi vuonna hallitus jatkaa koronapassia, niin myös kenttien klubeilla pitäisi sitä kysyä. Jostain syystä vain alle 16 vuotiaat on vapautettu, eli aukoton ei ole tämäkään.

    ”Ravintoloiden lisäksi passia voisi vaatia harrastuksissa, huvipuistoissa, yksityisissä tiloissa ja tilaisuuksissa, joissa voi olla yleisörajoituksia epidemiatilanteen vuoksi.”

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/eduskunnassa-koronapassin-valmistelua-vetava-markus-lohi-mtv-uutisille-koronapassi-kayttoon-jo-perjantaina-nain-se-toimii/8261346#gs.d0l1a5

    #1346918 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Onko klubiravintoloissa tällä hetkellä voimassa jotain yleisörajoituksia? Muutenhan koronapassin puuttuminen ei vaikuta ravintolan palveluiden käyttämiseen.

    #1347011 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    https://ringsidegolf.fi/tiedote-mahdollisesta-koronavirusaltistuksesta/

    Kaikki on mahdollista vaikka ei todennäköistä. Näin ilmoituksen Keski-Eurooppalaisesta maratonista johon saa ilmoittautua vain passilla. Suomessa on niin jähmeetä ettei vaan kukaan loukkaantuis.

    #1347012 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Suomessa on niin jähmeetä ettei vaan kukaan loukkaantuis.

    Oikeampi termi kuuluu ”saattaisi loukkaantua” (jo epäilyskin loukkaantumisesta riittää).

    #1347071 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ihan turhaa vouhotusta edelleenkin, koska vain ~2,7% suomalaista on saanut tämän hieman pidemmän kausiflunssan ja heistä valtaosa (maalaisjärjellä ajateltuna) lievänä.

    #1347074 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä ainakin meidän klubilla peruttiin kesällä useampia kilpailuja tarjoiluineen kun oli kokoontumisrajoituksia. Voi tietysti olla että kaikki kentät eivät niitä noudattaneet.

    #1347082 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Keskikesällä oli helpompi järjestää tapahtumia, kun kokoontumiset tapahtuivat yleensä ulkotiloissa. Yhteislähdöt ovat ongelmallisia, kun kisan jälkeen väki pakkautuu samaan aikaan klubeille. Sen johdosta aika moni kisa muutettiin yhteislähdöstä peräkkäislähtöihin – ja peräkkäisruokailuun. Aika pienin muutoksin on kesän klubigolfit on viety läpi.

    PokiTuuppari: Ihan turhaa vouhotusta edelleenkin, koska vain ~2,7% suomalaista on saanut tämän hieman pidemmän kausiflunssan ja heistä valtaosa (maalaisjärjellä ajateltuna) lievänä.

    Minusta ei lainkaan turhaa vouhotusta ja jälkikäteen ajatellen olisi Pietarin MM-kisoista palanneet pitänyt asettaa karanteeniin – kaikki. Vaikka moni saa taudin lievänä, ongelma lienee siinä, että on ehtinyt tartuttaa lähipiiriä ennen kuin on tajunnut olevansa sairas. Lähipiirissä meillä varmaan jokaisella on joku, jolle tauti voi olla vaarallinen (ennen rokotuksia).

    Toinen ongelma on terveydenhuollon kantokyky etenkin tehohoidossa. Jos tehohoitokapasiteetti on täyttynyt koronapotilaista, muita ei-kiireellisiä operaatioita on pakko siirtää. Kaverillani oli leikkaus, joka siirtyi viime vuonna yli puoli vuotta sen johdosta, ettei tehohoitokapasiteettia ollut tarpeeksi. Siten koronatauti heijastuu laajasti kaikkiin muihinkin vakaviin sairauksiin.

    Täytyy vain toivoa, että loputkin 20+ % yli 12v ottaisivat ÄKKIÄ sen koronarokutuksen, jotta yhteiskunta ei ole näitten pääasiassa jääräpäitten vai välinpitämättömien ”turhaa vouhotusta” -tyyppien vankina.

    #1347083 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Korona on maailmanlaajuinen epidemia, jonka kaikki luotettavat ja asiantuntevat lähteet ovat pandemiaksi todenneet. Tauti- ja kuolintilastot ovat selvät paitsi että monissa autoritäärisissä maissa tätäkin ongelmaa kuten muitakin on todennäköisesti peitelty ja vähätelty. Asian kiistävät henkilöt elävät omissa keinotodellisuuksissaan, jota siivittävät kouluttamattomuus, ajattelemattomuus ja ymmärtämättömyys ja joissa ilmiö kielletään ja sitä vähätellään ja tragikoomisena ääriesimerkkinä aivokuplasta on sirun sisältävä rokote, jolla ohjaillaan ja seurataan ihmisten toimintaa ja jonka takana on juutalaisten tai nettijätin salaliitto. Toki tietty terve harkinta ja epäilys lääkeaineisiin on aina paikallaan, mutta yhtä paikallaan on tilastojen lukutaito ja terve järki. Tautiin on kehitetty rokote uskomattoman lyhyessä ajassa valtavilla panostuksilla. Hyötyjen suhde haittoihin on murskaava. Yhteiskunnat ovat suojautuneet niin kuin ovat kyenneet tasapainoillen rajoitusten ja yhteiskunnan toimivuuden välillä. Tietoa aiheesta on ollut kaikille tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. Sairaanhoidossa erityisesti rokottamattomien hoito aiheuttaa nyt muiden vakavienkin ja välttämättömien terveysongelmien hoidon ylimääräistä viivettä ja hoitojonojen pidentymistä ja rasittaa aivan tarpeettomasti terveydenhuoltojärjestelmää. On aivan uskomatonta, että joku kehtaa vähätellä asiaa. Lievänkin taudin poteva voi aiheuttaa toiselle kuolemaan johtavan taudin. Rokotuksen ottamatta jättäminen on käsittämätöntä itsekkyyttä ja vastuuttomuutta. Vain noin 1 % väestöstä on sellaisia, jotka eivät voi terveydellisistä syistä rokotetta ottaa. Näistä pääosa hauraita vanhuksia. Tolkku kuitenkin rajoituksissakin. Arimmat voivat toki pysyä aina kotona. Koronapassia käytetään tarvittaessa, jos tautitilanne ja rajoitukset sitä edellyttävät eli niillä toimijat voivat pienentää rajoitusten vaikutusta omaan toimintaansa. Koronapassi ei siis ole uusi henkilötodistus, jota aina tarvitaan, vaan se on rajoitustilanteiden varalle. Golfin pelaamista tai kilpailuja ei koronan vuoksi tarvitse eikä ole tarvinnut perua, kun asia vain järjestetään fiksusti. Lajissahan ei tarvitse mennä viittäkään metriä lähemmäksi toista henkilöä jos ei halua. Kilpailu tai pelaaminen eivät edellytä missään vaiheessa sisätilohin ahtautumista.

    #1347112 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    5 piikin jälkeen poistuu?

    #1347114 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ihan turhaa vouhotusta edelleenkin, koska vain ~2,7% suomalaista on saanut tämän hieman pidemmän kausiflunssan ja heistä valtaosa (maalaisjärjellä ajateltuna) lievänä.

    Jepjep… sulla on selkeästi aiheen osalta tietämystä… taidat olla terveydenhuollon hommissa päivätyössä… voimia sullekin…

    #1347115 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kulkutautimyönteisiä on yllättävän paljon. Eivät ota rokotetta, eivät halua rajoitteita, eivät käytä maskia, eivät pese käsiään ja levittävät tauteja ympäriinsä. Erikoista on että vaativat tätä myös muilta.

    Nyt on juuri tiedotettu kuinka passia tullaan käyttämään todennäköisesti myös ensi vuonna. Käyttöä voidaan hyvin myös jossain vaiheessa laajentaa.

    #1347125 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jepjep… sulla on selkeästi aiheen osalta tietämystä… taidat olla terveydenhuollon hommissa päivätyössä… voimia sullekin…

    Luonto päättää, ketkä ei täällä pärjää ja raakataan pois.

    #1347133 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tuo passi olisi ollut hyvä jo kesäkaudella, jostain syystä sitä valmisteltiin pitkään. Hienoa että se nyt kuitenkin on käytössä. Ei ole iso vaiva näyttää passia, melkein kaikilla se kuitenkin on.

    https://porvoogolf.fi/2021/07/02/tiedote-mahdollinen-korona-altistuminen-porvoo-golfin-klubilla-27-ja-28-6-2021/

    #1347134 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    https://ringsidegolf.fi/tiedote-mahdollisesta-koronavirusaltistuksesta/

    Hyvä että näistä aina välillä tiedotetaan.

    #1347137 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Luonto päättää, ketkä ei täällä pärjää ja raakataan pois.

    Se on totta, mutta on aika egoistista periaatteellisista syistä aiheuttaa terveydenhuollon ammattilaisille ylimääräistä työkuormaa. Koronan vaatima sairaalahoito on jostain muualta pois, vaikkapa sitten joskus sinun tai tuttusi kohdalle osuvasta munuaisleikkauksesta.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Koronapassi golfkentille!

Etusivu Foorumit Yleistä Koronapassi golfkentille!