23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Kokemuksia Wilsonin fatshafteistä?

Etusivu Foorumit Yleistä Kokemuksia Wilsonin fatshafteistä?

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Harrastaja ois hankkimassa uusia mailoja. Fatshaft grafiittivarsilla (vuoden vanhaa mallia, uus setti) olisi yks vaihtoehto. Onko kenelläkään kokemuksia mailasta?

    Varsista on kokemusta, enkä pitänyt niistä ollenkaan. Tunnottomat, lyöntien muokkaus ei yhtä helppoa.

    En voi suositella kyseistä vartta. Grafiitilla en tosin testannut, mutta tuskinpa se siitä paranee.

    Tärkeintä on, miltä sinusta ne tuntuu? Sinun ja minun vaatimukset mailalle(varrelle) voivat olla aivan erilaiset.

    Nimetön

    Älä hyvä mies osta!ite oon pari kertaa kokeilu ja kyllä on huonot !!!Pituus kontrolli vaikeaa , ei tuntoa ja rumatkin!osta mielummin callawayt(X-12-16 tai big berthat).siinä on hyvät ja helpot mailat.saat pörssistä halvalla!!tai kokeile muita vaan..

    Lue lisää: http://www.callawaygolf.com

    Mun ekat mailat oli Fat Shaftit. Pelailin ihan tyytyväisenä, kunnes kokeilin kaverin Taylor Maden 200-rautoja. Jouduin vaihtamaan saman tien. Vähän kömpelöt, mutta täysin toimivat pelit.

    Näin on, että itse on kokeiltava. Itselläni on ollut ’läskit’ 2 kaksi kautta. Valittamista ei löydy. Mutta kukapa sitä ei omista mailoistaan tykkäisi. Händärini on 15.

    Nimetön

    Hyvät tikut aloittaville ja vähän pelanneille. Tuntuma osumaan on kuitenkin aika huono itse en tykkää pallo kyllä lentää kauas, mutta ei tunnu miltään =(…

    Fatshafteistä en pitänyt mutta oikeilla jäljillä olet. Pysy merkissä ja testaa Wilsonin Deep Red II Tour

    mallin rautoja silmiä hivelevät ja muutenkin mukavat raudat ottaa kierrokselle messiin. Tästä jos lyönti vielä helpottuu ja tuntuma paranee niin täytynee lähteä etsimään haasteita jonkun uuden lajin parista.

    Meinasin ehdottaa samaa kuin Parnevik. Kokeile Wilson Deep Red II Toureja. Mulla saattaisi olla kontakti, saat varmasti sopivasti.

    En omista ko. mailoja itse, enkä ole mailakauppias jos joku nyt luulee.

    Tuttuni on ja tiedän että sillä on joku setti jäljellä. Keväällähän tulee uudet Wilson Staffit ja nää DR II:set jää ’vanhaksi’, mutta ei se niiden hyvyyttä heikennä.

    Nimetön

    Parnevikille huudetaan kannatusta täältä. DR II Tour on ehkä maailman aliarvostetuin maila laatuunsa ja ominaisuuksiinsa nähden. Tai jakaa ykköspaikkaa MacGregorin VIP 1025C:n, M:n tai CM:n kanssa.

    Itse liputan noiden MacGregoreiden puolesta. Isolla lipulla. Mutta parneviikistä voin sanoa että on pelannut minun mäceillä 73 kuten myös Wilsoneilla, Lynxeillä ja T. Armoureilla! Ja Go:n pitsalapiovedgeillä! Se mies pelaa,eikä mieti millä milloinkin!

    Ei mitään Wilsonia vastaan, mutta itse pelaan mieluummin golfmailoilla kuin tennismailoilla, tai purlelaivoilla!

    Kieli poskessa 🙂

    Nimetön

    Wilsonin Deep Red II Tour on muuten hintaan 199 dollaria eli n. 150 euroa uutena rokpottomissa, mutta vain teräksisillä stiffeillä.

    Nimetön

    Niin mikä on tämä ’rokpottom’ josta saa noin halvalla DRII:ia ?

    Nimetön

    kuten tuolla todettiinkiin, jos vain passaa sinun svingillesi niin mikä jottei…

    Minulla on ollut ne ’alkuperäiset’ FatShaft versio ykköset ja olen pitänyt. HCP green cardista –> 16. Siitäkin olen samaa mieltä että ei nuo maailman tunnokkaimmat mailat ole, mutta ihan jees tällaiselle tuupparille.

    Olen kyllä kokeillut aikojen saatossa muitakin. Ja ostin juuri syksyllä Mizunot. Ihan vaihtelun vuoksi. Ja pitäisi kai laittaa nuo FatShaftit myyntiin. Kai koko rautasatsista joku satasen voisi maksaa… onko ostajia jo jonossa 😉

    DR II tourit on kyllä kieltämättä hyvät mailat ja paree hinta-laatusuhdetta saa hakea. Vanhemmat wilssonit onki sit jo jotain ihan sairasta.. Kaveri lyö ko. mailoilla rautakutosella 190 metriä ja rauta vitosella 165 metriä.. Siinä oli sulattelemista ku ekan kerran näki.. 😀

    Nimetön

    Mitkä mailat ovat kyseessä? Eikös Fat Shaft ole varsi johon voi laittaa aika montaa eri wilsonin lapaa…

    Nimetön

    Neljä pelikautta FatShaft – Tour Casteilla pelanneena: On kokemuksia, pääosin hyviä.

    En kyllä ottaisi niitä paksumpilapaisia, koska tuntuma palloon heikkenisi entisestään. Nuo varret eivät tosiaankaan ole tunnokkaat, mutta minulle on aivan sama, millaisilla varsilla pöpelikköön päädyn.

    Enkä ole kenenkään kaltaiseni tavallisen tuupparin nähnyt lyövän FatShaft r6:lla 190 metriä. Kyllä se oikeampi mitta on jossain 165 metrin kahta puolta.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Kokemuksia Wilsonin fatshafteistä?

Etusivu Foorumit Yleistä Kokemuksia Wilsonin fatshafteistä?