-
JulkaisijaArtikkelit
-
Moni päivittelee klubiravintolan hintoja. Tässä hyvä ratkaisu. Vuokratkaa se klubin ravintolanne ulkomaalaisille kebab- ja pizzayrittäjille. Hinnat pysyvät tällöin kohtuullisina ja palvelu pelaa. Kyllä meistä useammalla tulisi klubilla syötyä pizzaa tai kebab annoksia, jos hintataso olisi sama kuin pizzerioissa, eli 5 euron nurkilla juoman kanssa.
Jossain ei ole kaunis päivä. Selvästi, asiakas on väärässä.
Nimetön-Iso pizza ja cocis hinta 5,50 e. (pizzeria)
-Koristeltu mitätön voileipä tai sämpylä ilman juomaa 6,9e (golfravintola)
Kumman valitset ?
NimetönEhkäpä tuota hintaeroa selittää ns. etnisten ravintoloiden eduksi mm. raaka-aineiden selkeästi edullisemmat sisäänostohinnat. Turussa muistaakseni joku rafla dyykkasi salaatit naapurissa sijaitsevan kaupan jäteroskiksesta ja jossain muualla safkoja säilytettiin avonaisissa laatikoissa henkilökunnan vessan lattialla. Nam. Eli kun pitää kulut pienenä niin kate säilyy vaikka halvalla myykin.
Mielestäni etniset ravintolat ovat maamme parhaimmistoa! Intialaiset, Kiinalaiset, Italialaiset, Venäläiset ja monet muut. Suurimmaksi osaksi ulkomaalaisten pyörittämissä ravintoloissa saa hyvää palvelua ja kohtuuhintaista ruokaa. Ulkomaalaiset eivät hinnoittele itseään pihalle, vaan pitävät hinnan maltillisena ja annokset isoina, jotta sinne tullaan uudestaankin. Tästä on kysymys.
Tai ehkäpä on kyse siitä, että henkilösivukustannuksia ei mene. Katteet pysyvät varmasti samoina, vaikka hinnat olisivatkin alemmat.
Hmm…
NimetönSuas nähä, minne golfkentälle tulee Suomen eka mäkkäri tai Hese. Jäädään odottamaan.
Öööö… joo… kepappivakepappiva =D
Ahmetteja myäs käddeiksi!
Itse en kyllä niitä ahmedin kepappeja kaipaa. Kaipaan enemmänkin kunnon proteiinipitoista terveellistä ruokaa.
NimetönMC`Donalds voisi ottaa hoitaakseen meidän kentän klubiravintolan. Asiakkaana saisin sitten juoda Cocista niin että napa ruskaa….
-
JulkaisijaArtikkelit
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)