23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

kisan seuraaminen paikan päältä

Etusivu Foorumit Yleistä kisan seuraaminen paikan päältä

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen lähdössä lomalle ja olisi mahdollisuus seurata Euro Tourin kilpailu paikan päältä. Minkälaista se on? Pystyykö seuraamaan yhtä tiettyä ryhmää vai kannattaako telakoitua yhdelle paikalle koko päiväksi? Olisi mukava kuulla kokemuksia konkareilta.

    En ole henk.koht. käynyt katsomassa ET:n kisoja, mutta aika paljon muiden tourien kisoja on tullut nähtyä… Kokemukseni ovat olleet erittäin positiivisia ja aion vastaisuudessakin mennä paikan päälle ihailemaan mestareiden suorituksia.

    Itse olen ainakin seurannut ’kuumien’ pelaajien ryhmiä, yleensä koko kierroksen ajan. Kannattanee tosin jättää väliin T.Woodsin ym. huippupelaajien ryhmät, mikäli haluaa joitain pelisuorituksia nähdäkin 😉

    Kaiken kaikkiaan kisoissa on hyvä meininki ja pääsee näkemään niin ammattilaisten hyvät kuin huonotkin suoritukset. Suosittelen lämpimästi.

    Kerran oli mahdollisuus käydä tsiigaamassa PGA Tourin kisaa Bostonin liepeillä. Kokemus oli erittäin positiivinen, parasta oli ehkä se inspiraatio jonka niiden jätkien avaukset ja lähestymiset antaa. Oli myös huvittavaa nähdä 2m päästä Jesperin puolen biittiaskin kokoinen mälli huulessa 🙂

    Paikalla voi seurata yhtä ryhmää (kuten sanottu, ei Tigerin = 1000 seuraajaa) tai kölliä yhden griinin tuntumassa mutta itse ainakin seurasin muutamaa hyvää avauspaikkaa kauemmin ja sitten oman suosikin ryhmää puolisen kierrosta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: kisan seuraaminen paikan päältä

Etusivu Foorumit Yleistä kisan seuraaminen paikan päältä