26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Kirjoituskilpailu?

Etusivu Foorumit Yleistä Kirjoituskilpailu?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    1) Joskus lähes puoli vuotta sitten Suomen Golflehti julisti nuorille golfareille suunnatun kirjoituskilpailun. 2) Seuraavassa numerossa lehti valitti, ettei kirjoituksia ole tullut. 3) Lehdelle vastattiin, etteivät voittajille luvatut 12 kpl golfpalloja vastaa max. 8000 merkin proosa- tai essee-kirjoituksen vaatimaa työmäärää. 4) Jälleen seuraavassa numerossa toimituspäällikkö toteaakin kolumnissaan ’Turpiin vaan ja onnea!’ että juttuja onkin tullut ’joukoittain’: – On tuntunut hyvältä, että joukko aktiivisia ja ajattelevia juniorigolfareita onkin näin tehnyt. Parhaista kirjoituksista paistaa golfia kohtaan tunnettu rakkaus, joka ei ole rahalla mitattavissa, kirjoittaa toim. päällikkö. 5) Lehdestä ei kuitenkaan löydy ainoatakaan ko. kilpailuun lähetettyä kirjoitusta. 6) Odotellaan seuraavaa numeroa, joka ilmestyi kesäkuun alussa. Ei mitään vieläkään. 7) Päätelmä: lehti tuli katumapäälle; kirjoitukset olivat kyllä hyviä, mutta 12 pallon uhraus olisi lopultakin ollut liikaa lehden taloudelle. Joten se siitä.

    Nimetön

    Aika hyvä Senior!!!

    Niinpä. Sivullinen kuvittelisi, että olisi ollut suht. helppoa saada maahantuojilta esim. mailoja sponssausmielessä palkinnoiksi. Olisihan tuote päässyt framille hyvin positiivisessa yhteydessä.

    Toisekseen tuollaisessa kisassa pitäisi olla puolen tusinaa palkintoa, joista ehkä se kuudes olisi pallotusina.

    Golflehden kohdalla ei kyllä eteenpäinmenosta voi puhua parina viime vuotena. Sama sapluuna ja aika löysä ote.

    Nimetön

    Niinpä mutta sapluunahan sopii liiton omaan meininkiin, puhutaan panostuksesta junioreihin ja kenttien lisääntymiseen……

    Ainoat ketkä siinä lehdessä oikeasti tekee duunia on Tarmiot ja Baarimestari, loppu on liiton rehvastelua suurista suunnitelmista, höpö höpö sanon mie.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Kirjoituskilpailu?

Etusivu Foorumit Yleistä Kirjoituskilpailu?