Aihe: Kiitti mulle riitti - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Kiitti mulle riitti

Etusivu Foorumit Yleistä Kiitti mulle riitti

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 32)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183476 Ilmoita asiaton viesti

  Lukaisin äsken melkein kaikki säikeet läpi. Tuli huono olo. Eipä ihme ettei ole tullut enää kovin usein vierailtua ja vielä vähemmän kirjoiteltua. Syy miksi avasin tämän ketjun ja ilmoitan nyt poistuvani tältä kanavalta on tietenkin se, että voin muutaman päivän päästä hakea varmistuksen tälle fiilikselle. Riittää kun luen tähän ketjuun tulleet pilkka- ja vittuiluvastaukset. Heipä hei.

  #365617 Ilmoita asiaton viesti

  En oo itse viittiny ottaa sitä riskiä että lukisin kaikki ketjut läpi 🙂

  Mutta vaikuttaa ettei sulla oo kaikki ihan hyvin?

  #365618 Ilmoita asiaton viesti

  Eiks tommonen luovuttaminen oo vähän kuin sivariin lähtis??

  Entä uusi nousu Über-Igorina????

  #365619 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Samaa mieltä Tetsan kanssa.

  Myös minä vaikenen.

  En viitsi enää jankuttaa tällä palstalla .

  Det är slut nu.

  #365620 Ilmoita asiaton viesti

  Eihän tää pojat niin vakavaa oo:)On kyllä harmi jos täältä alkaa karisemaan palstan vakionaamoja, niinkuin tetsakin on jo pitkänlinjan g.pisteläinen.

  Mutta jos kerta niin sapettaa niin eihän sille mitään mahda.

  #365621 Ilmoita asiaton viesti

  Tuota noin…….ehkä täällä meno on hieman negatiivista ollut viime aikoina. Puretaanko täällä lähestyvää kauden lopun kiukkua 🙂

  Itseä ei ole vielä alkanut niin paljoa ahdistamaan meno, että lopettaisin. Mutta on kyllä lukutottumukset muuttuneet pikkuhiljaa. Enää luen vain otsikkoja, joiden alla voi olla jotain mielenkiintoista. Jos aloitus on syvältä niin loppuu lukeminen. Onneksi on muitakin kiinnostuksen kohteita.

  Sen sijaan itse olen jo usean vuoden boikotoinut TV ja radio uutisia 🙂 Siellä sitä skeidaa vasta tuleekin. Yleensä joku on tapettu tai sota menossa. Aika vähän siellä mitään positiivista on. Joskus olen vähän pihalla maailman menosta, kun ei lehtiäkään jaksa lukea. Sama syy 🙂

  Mutta golf on hauskaa……….silloinkin kun ne skineissä tulee tappio……..voitto tietty hunajata……..Tältä pohjalta.

  #365622 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Oliko tuo nyt hyvä vertaus? Sivarit näkevät paljon enemmän vaivaa kuin esim. 180 tai 270 päivää palvelevat, joita kuitenkin on suurin osa asepalveluksen suorittaneista.

  allekirjoittanut EI ole sivari.

  #365623 Ilmoita asiaton viesti

  Kannattaa pitää tästäkin portaalista välillä pientä taukoa, niinkuin Golfistakin ennen talvitreenejä.

  Joku jo ehdotti välillä riittää otsikoiden selaus ja poistuminen.

  Tauolla voi kerätä voimia uuteen kauteen liikkumalla syksyisessä luonnossa tai rautojen kanssa melskatessa saleilla yms. Levätkää ja palatkaa uudistunein voimin / ideoin !

  #365624 Ilmoita asiaton viesti

  Keskustelupalstan nykyisen filosofian vuoksi en vastaa reklamaatioosi.

  Ollaan kaikki Symboosiossa.

  #365625 Ilmoita asiaton viesti

  Onkos susta tulossa taman palstan polliisi?

  Vahan silta nayttais.

  #365626 Ilmoita asiaton viesti

  Oletko ikinä kuullut huumorista?

  Se on semmonen juttu että kaikkea ei tarvi ottaa niin vakavasti ja välillä saa nauraakiin, vaikka ihan ääneenkin.

  #365627 Ilmoita asiaton viesti

  Itseäni on tämä viimeaikojen aika vaatimaton taso täällä kyllä harmittanut. Usein pidemmän tauon (heh, huomat 30 minsaa kun on nopeasti käynyt kahvilla ja kusella) jälkeen tuijotellessani viestilistaa harmitus on ollut suurimmillaan, laatukeskustelua ei vain näytä syntyvän :-(.

  Kentät menee kiinni ’uusi’ swingi on vasta kuivaharjoittelu asteella ja visiota uusista rakennusprojekteista vasta odotellaan. Nyt ottakaamme kaikki niskoistamme kiinni ja aloittakaamme tämä vaikea talvikauden alku, keskittyen laadukkaan keskustelun kirjoitteluun täällä GP:ssä. Huonolaatuinen kirjoittelu on selkeästi tarttuvaa, toisaalta hyvälaatuinenkin on tätä myös, yritettäisiinkö muuttaa tämän taudin kuvaa.

  Noh nä hörppään ton sumpin loppuu ja jatkan ton tv:n kattelua josta tulee uusintoja, ettei liikaa rupee harmittamaan 🙂

  #365628 Ilmoita asiaton viesti

  Mulla ottaa päähän näin sunnuntaiaamuisin kankkusessa, jopa Suomen tv-ohjelmat, silti aion jatkossakin katsoa kaikki golf-lähetykset.

  Ei sota yhtä miestä kaipaa.

  Heikot sortuu elon tiellä.

  etc.

  #365629 Ilmoita asiaton viesti

  Sama fiilis tuli tossa viime keväänä, pidin puolen vuoden tauon ja katsotaan nyt miten lähtee. Tosin ensituntuma ei vakuuta.

  #365630 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Muutaman viikon tauko teki pelkkää hyvää, en ole lukenut enkä kirjoittanut.

  Joskus aikaisemmin olen täällä sanonut, että tämä lopultakin on yleisönosasto, joten tiettyyn kirjavuuteen on pakko varautua.

  Sanoin myös, että laadukas ja kieliasultaan täysin virheetön juttukin järjestyy, mutta vain maksua vastaan.

  #365631 Ilmoita asiaton viesti

  … on uudenlaista rakennetta. Ei tallasta todella typeraa yhden ketjun keskustelupalstaa, jossa paska on asian seassa. Tai enammankin toisinpain. Kylla meista kaikki on varmaan tallaseen jo kyllastynyt. Lisaksi kun moderointi (hyvin tarkea osa toimivaa palstaa!) loistaa poissaolollaan, niin eihan tasta mitaan asiallista palstaa silloin saa. Se on selva.

  Tanne pitaa saada kolme – nelja eri osoita (esim kilpagolf, valineet, ’oma golf’ ja nk ’vapaa’ -osio) ja siihen paalle jonkunlainen moderointi (2-3 asiallista vakikayttajaa), niin jo lahtee kehittymaan. Ei liikaa osioita, mutta muutama.

  Fiksua porukkaa taalla on vaikka kuinka paljon ja hyvaa knoppia ja mielipiteita palsta taynna. Ne vaan hukkuu ja unohtuu helposti parin kolmen hyvin kevyen tai jopa hairikointi -toikin alle.

  #365632 Ilmoita asiaton viesti

  Olen lukenut melko vähän näitä aiheita viimeaikoina, syykin on sama kuin Tetsalla. Keskustelun taso ei ole ollut häävi. Asialliseenkin juttuun tahtoo tulla ’örinöitä’. Eräillä tuntuu olevan tärkeää päästä esille ja jutut ovat pelkkiä ’provoja’ ja mausteitakaan ei ole sekaan eksynyt.

  Jospa jutut kevättä kohden paranisivat….

  Sääli, että Sinä Tetsa olet kypsynyt. Toivottavasti paikkaasi ei täytä tyhjien provojen kylväjä.

  #365633 Ilmoita asiaton viesti

  Tää sama toistuu joka foorumilla. Aina joku suhtautuu asioihin pikkasen liian vakavasti ja sitten ilmoittaa kuuluvaan ääneen ihan oman viestiketjun aiheelle aloittaen, kuinka hän suuri ja mahtava nyt poistuu foorumilta. Mitä melodraamaa – relatkaa vähän hei. Täällä ei ole myöskään pakko hengata jatkuvasti. En itsekään lue kuin jutut, jotka oikeasti koskettavat meikäläistä – lähinnä Hörhön kiintoisat uutuusvälinelinkit/-esittelyt. Talvellahan juttujen taso laskee aina ja foorumien koon kasvaessa kaikenlaista porukkaa liittyy mukaan.

  Tämä foorumi pitäisi muuttaa phpBB-pohjaan ja jos haluaa kirjoitella, pitää rekisteröityä + jokaisessa viestissä näkyy oma nimi kokonaisuudessaan. Johan keskustelun taso nousisi.

  #365634 Ilmoita asiaton viesti

  PeliManne vei jalat suustani. Dramaattisilla ’poistumisilla’ vain korostetaan omaa erinomaisuutta ja heittäydytään marttyyriksi. Poistuja aiheuttaa myös ’kunnon’ kirjoittajille ikävät fiilikset. Useimmat panevat kirjoituksiin parastaan, ja sitten joku ilmoittaa ettei huonot jutut enää kiinnosta. Aika akkamaista toimintaa.

  Eiköhän todellinen syy poistumiseen ole kyllästyminen palstaan. Juttuaiheita on golfissakin varsin rajallinen määrä ja vuoden parin kuluttua kaikki on jo nähty. Luonnollista kiertokulkua.

  Olen kyllä sitä mieltä, että ennenkuin parta kasvaa, ei millekään nettipalstalle pitäisi päästä kirjoittamaan, ainakaan ilman etukäteissensuuria. Siltä osastolta suurin osa kaikesta skeidasta tulee. Mutta tarvitseeko niistä nyt itseensä ottaa. Ennemmin huumorilla nekin.

  #365635 Ilmoita asiaton viesti

  Ma en olis ihan samaa mielta, etta golfissa olis jutun aiheita kovin vahan. Talla palstalla vaan ei keskustelu polveile paria vakioaihetta pidemmalle. Mun mielesta siki, koska Suomessa laji on niin uusi. Kuten on myos lajin harrastajat.

  Taalla harvoin puhutaan pelikierroksista, treenauksesta, kilpagolfista, elamasta golfin kanssa jne. Muu ei nay kiinnostavan kun speksit (mita joku 20-30 handarinen tekee speksitiedoilla??) ja osakkeet. Kasiteltavien aiheiden kirjo on siis todella rajallinen, ei itse golfin.

  #365636 Ilmoita asiaton viesti

  Näiden tetsojen on turha tulla palstalle purkamaan pahaa oloaan. Lukaisin arkistosta Tetsan kirjoituksia ja voin sanoa ettei palstan taso ainakaan huonone Tetsan poistumisen myötä.

  #365637 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onpas negatiivista energiaa liikkeellä, ei nyt kaikilla mutta aikas monella. Laittakaa asiat tärkeysjärjestykseen elämässä ja miettikää sitten kannattaako tämän palstan kirjoituksien takia saada vatsahaavaa.

  Tuolla asenteella kun Tetsa lähdet 1. teeltä, niin tuplabogi on odotettavissa 🙂

  #365638 Ilmoita asiaton viesti

  Dear Metsämies,

  kyllä kai Tetsan kirjoittelut on kuitenkin sieltä sujuvammasta päästä; hyvää äidinkieltä ja asiapitoisia. Sitä paitsi nimenomaan hänen aloittamansa elämää suurempi ketju ’hanurin hellyydestä’ on käännetty jo kuudelle kielelle ja vakiinnuttanut paikkansa alan klassikoitten joukossa.

  Se on tämä syksyn pimeys joka tuo mieleen jopa itsetuhoisia aatoksia sateen piiskatessa ikkunaan mailojen kerätessä ruostetta varsiensa pintaan aliravitun lapsen irvistellessä kuolinvuoteellaan sateitten tuhotessa pelloilta sadon ja kaiken huipuksi, saatana, tasoituskin nousi menneellä kaudella ja kirjoitusten tason ollessa luvattoman heikkoja.

  Joka tapauksesa Tetsa, pää pystyyn ja katse palloon. Joulupukki tuo kohta uusia golfvermeitä ja sittenhän jo muuttolinnutkin palaavat uuden kevään myötä ja viheriöt alkavat viheriöidä ja lallalaa…

  #365639 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Älkää nyt leikistä suuttuko. Eihän täällä ole asiaa puhuttu ainakaan pariin vuodeen, kunhan lärvitään toisillemme tai noin yleisesti, joka mielestäni on se positiivisempi vaihtoehto.

  #365640 Ilmoita asiaton viesti

  ’Tetsan kirjoituksia ja voin sanoa ettei palstan taso ainakaan huonone Tetsan poistumisen myötä.’

  Tuohan on aivan totta. Sinun viiltävien analyysiesi ja ajankohtaisten ammattimaisten kommenttiesi johdosta palstan tasapaino kuitenkin onneksi säilyy. Onneksi Tetsasta päästiin ja saatin Sinut tilalle.

  T: Suurelle Idolilleni ja Kosteiden Päiväunieni kohteelle ! Kunnioittaen allekirjoittanut !

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 32)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kiitti mulle riitti