26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Kenttähankkeet

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttähankkeet

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tulipa vierailtua Golf.fi kenttähankkeet-sivulla. Ihmetystä herättävät listalla olevat hankkeet, jotka käsittääkseni ovat joko valmiit, jäädytetty/lykätty tai joista on luovuttu. Eikö Golfliitossa ole tietoa elossa olevista hankkeista? Eikö sivustoa ylläpidä kukaan? Vai haluaako Golfliitto tahallisesti antaa kuvan todellisuutta ruusuisemmasta tilanteesta? Tässä haastavassa taloustilanteessa kiinnostaisi tietää kuinka paljon oikeasti on sellaisia uusia tai laajennushankkeita, jotka ovat työn alla, tai jotka ovat suunnitteluasteella ja rahoitus on järjestyksessä.

    Olen laittanut tästä viestin Golfliitolle ainakin pari kertaa, mutta näyttää siltä, että tätä sivua ei ylläpidä kukaan. Tiedot olivat ainakin aiemmin tietääkseni hankkeiden omistajien kontolla, mutta jos Golfliitto ei tilannetta seuraa, ei mielestäni ko. tietoja saisi olla virallisilla sivuilla laisinkaan.
    Sivu on kyllä niin alkeellisen näköinen, yrittää olla taulukko epämääräisine sarakkeineen, että ei ihan ammattilaisten tekemäksi uskoisi.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Kenttähankkeet

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttähankkeet