Aihe: Keimola vs. Pickala - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Keimola vs. Pickala

Etusivu Foorumit Yleistä Keimola vs. Pickala

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Pikaista opastusta kaivataan. On nimittäin mahdollisuus päästä perjantaina pelaamaan jompaa kumpaa, mutta valinta pitäisi tehdä asap. Kumpaa suosittelette ja mitä kenttää siellä? Olennaista lay-outin lisäksi myös tämän hetkinen kunto ja pelattavuus. Kiitokset etukäteen!

  Katsopa Clubhousen kenttärankingista mitä näistä sanotaan ja vedä arvosteluista omat johtopäätöksesi.

  Keimolan molemmat kentät ovat kapeahkoja ja paikoin hankalia metsäkenttiä, Pickalan Park ja Seaside (Forestista ei kokemusta) pidempiä ja avarampia draivaajan kenttiä. Toinen tykkää äidistä, ja toinen isoä… ööh, tyttärestä. 🙂

  Itse menisin Pickalaan.

  Kiitos kommentista. Katselin kyllä mainitsemaasi ranking-listaa, mutta siellä on aika vähän tuoreita kommentteja, ja kaipailin mahdollisimman ajankohtaista infoa (esim. juuri kentän kuntoa ajatellen).

  Jos Pickalaan päädyt, niin kaikki kentät ovat hyvässä kunnossa. Uusin, eli Forest on oli vielä reilu viikko sitten hieman kosteampi kuin vanhemmat kentät. Sielläkin griinit ovat hyvät, mutta selkeästi hitaammat kuin Parkissa ja Seasidella. Layout on Forestissa Pickalan kentistä mielenkiintoisin, joten sen puolesta siis sinne jos Pickalaan päädyt.

  Keimolassa en ole muutamaan vuoteen pelannut, joten en osaa sanoa kunnosta mitään, enkä myöskään uusista väylistä.

  Pickalassa on jonkin verran avarampaa ja etenkin Forestilla väylien reuna-alueet siistityt (raffit jatkuu monessa paikassa ’syvälle’ metsään), joten siellä ei kyllä palloja tarvitse juuri etsiä.

  Pickalasta en osaa sanoa. Keimola on ollut ihan hyvässä kunnossa. Kirkka pelataan A ja B palloränneinä ja monella väylällä driveri ei todellakaan ole paras työkalu avaamiseen. Saras on mäkisempi ja mielestäni maisemallisesti miellyttävämpi kokonaisuus. Lisäksi varsinkin uusillä väylillä on enemmän tilan tuntua.

  itse pelasin Keimolan saraksen noin 1 kk sitten ja Pickalan seasiden noin 3 vko sitten. Keimolassa väylät ovat ajoittain aika kapeita ja niissä on reilusti korkeus eroja! Kenttä oli silloin ainakin loistavassa kunnossa.

  Pickala oli myös erittäin mukava kokemus. Pickala oli silloin ainakin paikka paikoin melkoisen kostea.

  Kahdesta hyvästä valitsisin Keimolan!

  Nimetön

  keimola on kummallinen kikkakentta, jossa pienet ja yleensä huonokuntoiset griinit. Mielestäni ei ole kysymystäkään kumman valitsisin. Mene hyvä ihminen Pickalaan. Ps en ole kummankaan jäsen olen ollut keimolassa jäsenä yhden kauden joskus ja pelannut siellä kerran tänä kesänä ja Pickalasssa muutaman kerran(hcp 3.8)

  Keimolassa pelasin viimeksi 7 vko sitten joten sen tämänhetkisestä kunnosta en osaa sanoa.

  Mutta jos päädyt Pickalaan (mitä minäkin suosittelen) niin 3:sta kentästä mielestäni Seaside on kuivin ja parhaimmassa kunnossa. Tosin kaksi muutakin Park ja Forest myös ovat loistavassa kunnossa nekin. Griinit on joka kentällä hyvässä kunnossa mutta väylät ehkä kuitenkin parhaimmat Seasidella. Pickalassa käivin viimeksi maanantaina.

  Nimetön

  Näistä kahdesta ei voi puhua saman viikon aikana. Pickala kuuluu kunnoltaan pohjoismaiden eliittiin, griinit varsinkin Parkilla ovat upeat. Muutenkin keskus on hieno.

  Keimola on tavallinen, sinänsä kelpo peruspaikka.

  En ole kummankaan jäsen. Pelaan molemmissa.

  Kiitos kaikille kommenteista! Pickala Seaside that is then.

  Saappaita ei sitten kannata jättää kotiin…. niille tulee olemaan käyttöä…! 🙂

  Tiedoksi vielä, että Pickalan Forest on tämän kauden loppuun varattu jäsenille ja heidän vierailleen – ts. vieraspelaajat joko Parkille tai Seasidelle. Park oli viime perjantaina ihan OK kunnossa.

  Nimetön

  Hei, jos pääset pelaamaan Pickala Forestin, niin mene ihmeessä sinne. Itse olen pelannut useita vuosia ensin Keimolassa ja sittemmin Pickalassa, ja sillä kokemuksella voin sanoa, etten ainakaan maksusta Keimolaan enää menisi.

  On mielestäni sen verran tasoeroa kenttien suhteen.

  Sori, mutta pakko valistaa sua. Ne kosteikot siellä Seasidellä väylien välissä ei ole tilapäistä vettä, vaan vesiesteitä. Saappaat ei siellä riitä, pitää olla märkäpuku 😉

  Kenttä viritetään viikonlopuksi MID-SM joukkuekisoja varten jonka johdosta se tulee olemaa himpun verran normaalia paremmassa kunnossa.

  Itse pelasin keimolan muutama viikko sitten joka oli myös loisto kenttä jonne menen uudelleen.

  Hyviä pelejä.

  Voisin maksaakin sulle hieman, jos sitten

  varmasti pysyt pois Keimolasta !

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Keimola vs. Pickala

Etusivu Foorumit Yleistä Keimola vs. Pickala