26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Keimola vai SHG?

Etusivu Foorumit Yleistä Keimola vai SHG?

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kausi alkaa kohta olla lopuillaan ja pikku hiljaa tarkoitus on miettiä, missä ensi kaudella pelaisi. Tarkoitus siis vuokrata pelioikeus, ei ostaa osaketta. Harkinnassa tällä hetkellä Keimola ja SHG – sopivalla etäisyydellä ja molemmissa 36 reikää. Jäsenien/pelioikeuden vuokraajien kommentteja kaipasin molemmista – ovatko kovasti ruuhkaisia, kenttien kunto, hinta/laatusuhde, toimivuus ja tunnelma ylipäänsä… perheessämme kaksi pelaaja, hcp:t n. 5 ja 20, eli molempien tasolle pitäisi löytyä sopivaa kenttää. Muitakin ehdotuksia kuin em. kentät otetaan mielellään vastaan!

    Keimolassa on sotkettu uusia ja vanhoja väyliä sekaisin. Toisen käden tietoa, vaimo kävi kisamaassa Keimolassa. Uusien väylien kunto on kuulemma kammottava. Vaimo taisi saada 5-6 pelatulta uudelta väylältä ruhtinaalliset pari pistettä kun muut väylät meni omaan par -tahtiin.

    Uudet väylät hyvässä kunnossa, pisteiden vähäisyys menee kyllä haastavuuden piikkiin, toinen kenttä sitten hieman helpompi

    Kyy

    Mistäköhän kohtaa niiden uusien väylien kunto on kammottava ??? Vai oliskohan se vaan niin että Saras on hieman haasteelisempi kenttä ja josta syystä vaimosi pistebogipussi ei ole oikein karttunut erityisesti noilla uusilla väylillä.Ja noin yleensä ottaen toisen käden tiedon painoarvo on aina vähän niin ja näin.Mahtaakohan se vaimosi edes tietää että niitä uusia ja vanhoja väyliä ei ole ’sotkettu’ keskenään vaan neljä ensimmäistä väylää ovat vanhoja ja sitten pelataan 9 uutta ja sitten loput vanhat eli samaan tapaan kuin Lohjalla toimittiin laajennuksen yhteydessä.

    Ja Pilvelle vielä; en ala tässä naapuriseuraa(SHG) mollaamaan vaan kehoitan pelaamaan molemmissa riittävästi niin nää kentän valintaan liittyvät seikat selkenevät huomattavasti mm. kenttien lay-out ,kunto,tee-aikojen saatavuus yms.

    Ps. ritari: griinien ilmastointi ja hiekoitus kuuluu valitettavasti JOKAISEN kenttämestarin toimenpidevalikoimaan kun kentälle tehdään huoltotoimenpiteitä tai näin ainakin mun vaimon kaverin pikkuserkku kertoi.

    Voin puhua pelkästään Keimolan puolesta, koska SHG:ssä en ole pelannut.

    Keimolasta kuitenkin sitä mieltä, että uudet väylät mielestäni loistavassa kunnossa ja koko Saras on tällä hetkellä selvä suosikkini. Aiemmin pelailin pelkästään A ja B -kenttiä, koska C:stä en oikein pitänyt.

    Saras on kyllä vaikeampi ja selvästi pidenpi kuin Kirkka. Tämä tekee Keimolan hyväksi valinnaksi erityisesti sellaiselle pariskunnalle, jossa toisella voi olla ongelmia lyöntipituuden kanssa, mutta tarkuutta piisaa ja toisella taas pituus on kunnossa (mutta silti tarkkuuskin!).

    Ruuhkaisuudesta sen verran, että itselläni ei ole ollut koskaan ongelmia päästä pelaamaan (jos siis haluaa aikaa vain itselleen). Viiden päivän varausoikeus netin kautta on sitten mahdollistanut pelaamaan pääsyn myös isommalla porukalla. Lisäksi tämä nykyinen systeemi, että Saras pelataan ajanvarauksella ja Kirkan molemmat ysit ränninä on toiminut kuulemma hyvin (itse pelannut viime aikoina pelkästään Sarasta).

    Tunnelmasta sain kuulla vieraspeelajilta itseltään viimeksi hyvän kommentin: ’olemme olleet erittäin yllättyneitä siitä, että täällä on näin miellyttävä ilmapiiri’. Kyseinen pariskunta oli kuullut näitä tarinoita Keimolalaisten hirveydestä ja kenttien huonoudesta kuulemma todella paljon ennen kuin olivat pelaamaan lähteneet.

    No niin ja sitten asiaan. Eli kehuin varmaan jo tarpeeksi ja samalla ilmoitan, että paikkakunnan vaihdon takia (itkua vääntäen täytyy alkaa miettimään pelaamista Tampereen lähettyvillä) itselläni olisi ensi kaudeksi kaksi pelioikeutta odottamassa vuokraajaa.

    😉 arvasinkin, että halloota nousee. Auta armias jos haukkuu autoa tai golfkenttää. Vaimon mielestä uudet väylät ovat kovia ja hänen swinginsä (pehmeä) ei toiminut uusilla väylillä. Vanhoilla kyllä. Mitään vaikeuseroja väylissä hän ei ollut havainnut, ongelmana oli alusta. Tuo väylien järjestys on varmasti se mitä kyy sanoi, enkä sitä kummemmin edes udellut.

    Olemme pelanneet Keimolaa muutaman kerran viime vuonna, joten kysymyksessä ei ollut uusi paikka.

    Kysymyksessä oli yhden henkilön kokemus ja varsinkaan tässä tapauksessa minulla ei ole syytä epäillä ketunhäntää kainalossa. Mutta parempi kun jokainen käy itse testaamassa.

    Nimetön

    SHGstä

    Lakisto
    -Paljon hiljaisempi kuin Luukki, tilaa on aina kun kentälle sattuu vain tulemaan. Vain muuteman kerran käynyt tänä kautena niin että ei ole seuraavaan tuntiin päässyt pelaamaan.

    -Yleensä vanhemmat pariskunnat eivät viihdy koska kenttä on erittäin mäkinen ja siksi raskas.

    -Jotkut pitävät kentän layoutia kamalana, minusta vähintäänkin haastava ja viihteellinen (mitä muuta voi odottaa jos elokuvaohjaaja suunnittelee golfkentän 😉

    -Kentän kunto tällä hetkellä hyvä, alkukesästä greenit on ollut huonossa kunnossa, kuten kaikilla suomen kentillä 🙂

    Luukki
    -Kenttä maanataisin täysin tukossa, jokamiespäivän takia, onneksi lakistoon voi mennä…

    -Melko ruuhkainen, mutta kyllä muutamalle lähes aina tilaa löytyy, maanantait ja viikonloput pahimpia

    -Profiililtaan tasainen ja minusta siksi tylsempi, toisten mielestä paljon parempi kuin se kamala lakisto 🙂

    -Lyöntipaikkojen kunto on surkea, kun ovat postimerkin kokoisia. Myöskin väyliltä puuttuu automaattinenkastelujärjestelmä, jos kesä on ollut erittäin kuiva niin väylät menevät huonoon kuntoon.
    Tällä hetkellä väylät oikein mukavassa kunnossa.

    -Paremmat harjoittelu paikat kuin Lakistossa (paitsi range jossa vain matot)

    Yleistä

    Kentät sijaitsevat fyysisesti erillään.
    SHGllä on ilmeisesti eniten kilpailuja SGLn jäsenseuroista. Esim tänä kesänä (kesä-syys) joka viikkonloppu on jommalla kummalla kentällä kilpailu, jolloin se toinen kenttä on varmuudella tukossa. Toisaalta jos tykkää kisailla niin mikäs siinä…
    Aika aktiivista porukkaa siis löytyy, joskus tuntuu vaan että piirit on aika pienet..
    Mutta siitä mukava seura että porukat on oikeesti ihan normaaleita duunareita eikä mitään kusetpäässä olevia ’johtajia’ 🙂

    Markkinahintakin ~700e on mielestäni kohdallaan.

    Paljolla suurinpiirtein vuokraisit pelioikeuden keimolaan…! Olisin kiinnostunut!!!!!

    Pitäisi jostain saada pelioikeus ensikesäksi.

    Keimola tulee korkattua vasta viikonloppuna mutta olen kuullut sieltä suunnalta pelkästään positiivisiä juttuja

    Pilvi. Suosittelen keimolaa… ( kaveri kertoi.)

    Hää on pelannut jo about 13 vuotta SHG:ssä ja kuulemma on ajatellut ensikaudeksi keimolan kenttää. En kyllä kerro mistä syystä ( tulis liian ikävää tekstiä, ja siitähän muut lukijat innostuisi ).

    SHG:ssä ainakin on hinta/laatusuhde kohillaan mutta viikonlopun jälkeen voin kertoa jotain keimolastakin.

    Hyvää syksyn jatkoja kaikille ja loistavia kierroksia.

    Itse en ole pelannut noita vähään aikaan. Jos noista pitäisi valita, niin päätyisin todennäköisesti Keimolaan. Siellä molemmat kentät ovat kuitenkin samalla alueella, jolloin ei välttämättä tarvitse etukäteen selvittää kummalla kentällä on tilaa. Ja tietysti jos joskus jää ’nälkä’ 18 reiän jälkeen, niin voi käydä vielä heittämässä ysin toisella kentällä.

    Itse en tunne vuokrapelioikeuksien hintatasoja, mutta jos haluaa lisää vaihtoehtoja, niin ehdottomasti kannattaa selvittää myös Lohja, Master, Peuramaa, Pickala ja Talma.

    Ajoaikaa noille ei Helsingin keskustasta kerry 40 min enempää.

    Nimetön

    Morjensta tuåppi,

    ei täälläpäin kannata itkua vääntää, kyllä sitä golfpalloa voi Hämeessäkin riemulla lyödä.

    Jos kiinnostaa, niin voisin myydä/vuokrata länsipuolelta eli Riveristä B osakkeen eli kahden aikuisen+kahden junnun pelioikeudet. 27 reikää eli aina pääsee pelaan ja näitä B osakkeita liikkuu aika vähän markkinoilla.

    Älä tule SHG:n kentille. Haluan, että pääsen jatkossakin pelaamaan tunnin varoitusajalla milloin vain. Tällaista ylellisyyttä ei pääkaupunkiseudulta juuri löydy. Ja täältäkin se häviää, jos pelaaja- tai pelimäärät lisääntyvät.

    Eli suosittelen ehdottomasti Keimolaa.

    IHan vain mielenkiinnosta, miten väylien kovuus voi vaikuttaa siihen, että svingi (’pehmeä’) ei toimi? Lapahan pistää pallon liikenteeseen ennen maahan osumistaan (jos duffeja ei lasketa), eikä näin väylän kovuudella pitäisi olla vaikutusta muuhun kuin korkeintaan rolleihin.

    Miksi kova väylä on kammottava? Kytäjän griinitkin ovat vissiin kammottavassa kunnossa kun ovat pirun kovia, vai?

    Nokiaa ollaan just katteltu. Muutettiin siihen Tampereen länsipuolelle kesän aikana. Pistähän vaikka mulle yhteystietos sähköpostiin, niin palataan asiaan. Asia kiinnostaa kyllä!

    Ja Martille sama homma. Laitahan viestiä tulemaan, niin keskustellaan asiasta.

    tuoppi@welho.com

    Ei pitäisi varmaan vastailla enää, kun tuli tahtomattaan sohaistua ;-). Hienoa jos Keimolassa ei uusien ja vanhojen väylien välillä ei ole mitään eroa.

    Porvoossa ja Talmassa ainakin uusilla ja vanhoilla väylillä on edelleen eroa. En vitsi sanoa kumpien eduksi, ettei joku hermostu.

    Eiköhän maila palloon osumisen jälkeen osu myös maahan vai mistä ne divotit oikein lentelevät?

    Kytäjän greenien kaameuteen otan käytännössä kantaa 8.9. ja mahdolliset kommentit sitten 9.9.

    kävin juurinkin pelaamassa Keimolan molemmat kentät ja itse ainakin pidin niistä erittäin paljon! varsinkin Keimolassa on haastetta huomattavasti enemmän kun Luukissa tai Lakistossa!

    go for Keimola!

    Kiitos kaikille kommenteista. Luulenpa, että valinta osuu Keimolaan – kaksi kertaa on Saras nyt kierretty ja haastetta tuntuu riittävän.

    tuåppi, laitan myöhemmin mailia, niin päästään neuvottelemaan pelioikeuksien vuokraamisesta!

    Nimetön

    Keimola on erittäin hyvä valinta. Itse pidän klubin miljööstä ja harjoitusalue on miellyttävä. ja kenttähän on alkuaikojen ryteikköisyydestä päässyt vuosien varrella hyvin eroon. Nyt sitten vielä neljäs ysi täydentää hienosti kokonaisuuden.

    Jäi mietityttämään nuo haasteellisuuskysymykset. Itse en ole viitosen händärillä pelaavana päässyt kurittamaan kunnolla yhtään golfkenttää, en edes par:iin…

    Jumalattoman hyvä… Meinaan keimolan saras kenttä. ensimmäistä kertaa pelaamassa ja tasoitus tippui 1,2 pojoo. Kunnosta ei ollut mitään moitittavaa. Tarpeeksi haasteellinen ja mukava metsäkenttä. taidanpa vuokrata ensikesäksi sieltä pelioikeuden.

    Kauden surkein kierros Saraksessa viime viikolla. Syy oli tosin omien korvien välissä, joten tämä ei liene peruste kentän valinnalle.

    SHG-läisenä itsekkäästi toivon, että vuokrapelaajat menevät ensi kesänä Keimolaan ja greenfeepelaajat tulevat Luukkiin ja Lakistoon.

    Näin meidän kentillä olisi edelleen hyvin tilaa niin kuin tähänkin asti. Mutta satunnaiset greenfeepelaajat mahtuvat hyvin tuomaan jonkin rovon kenttiemme ylläpitoon. Vuokralaisethan vievät rahansa osakkeenomistajille eivätkä kentälle.

    Nimetön

    Olen vuokrannut paria pelioikeutta vastikkeen hinnalla. Eiköhän se raha päätynyt kuitenkin kentän ylläpitoon. Totta on, että todennäköisesti vuokraaja pelaa enemmän kuin gf pelaaja, joten kierrosta kohden gf tuottaa paremmin. 🙂 Tietty parempi olisi , että osakkaan pelioikeus lepäisi pankolla, jotta kentällä olisi tilaa. Tilasta nauttivat sekä Gf pelaajat että osakkaat.

Esillä 21 viestiä, 1 - 21 (kaikkiaan 21)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #370484 kohteessaKeimola vai SHG?

Etusivu Foorumit Yleistä Keimola vai SHG?