23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Kausi jatkuu!

Etusivu Foorumit Yleistä Kausi jatkuu!

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kyllä oli tänään loistavat olosuhteet golfille kotikentälläni: aurinko helotti, väylät perfektit, griinit lähes perfektit, lehdet puhallettu pois väyliltä ja griineiltä, ei tungosta. Marraskuun kuulaat päivät ovat sään puolesta ihanteellisia golfkelejä, ja niitä näyttää jatkuvan ainakin tämän viikon, ehkä pitemmällekin.

    tos

    Samaa mieltä.

    Harmi, että kaikki pk-seudun ranget on jo menny kiinni. Masterin range piti vielä eilen olla auki mutta niin vaan oli sekin sulki.

    Joop, sanopa muuta. Kyllä mua ainakin kiinnotaisi vielä viikonloppusin käydä lätkimässä. Vermo on niin pirun kallis… 8,5e/tunti pelkästä lyöntimatosta(viikonloppuna) on musta aika suolanen hinta. Tuusulan range taitaa olla vielä auki. Kandee tosin soittaa eka eikä ottaa vaan mun sanaa siitä…

    Kivenlahden sisähalli on huomattavasti edullisempi. Sisäänpääsy 15 egee ja siihen kuuluu kaikki eli palloja saa mätkiä niin paljon ja niin kauan kuin jaksaa. Myös lähipelialueet kuuluu hintaan.

    Tosin Vermon ’range’ on kyllä huomattavasti parempi. Vermossa ’range’ on jonkinverran pidempi, korkeampi sekä lyöntikohteita on paljon paremmin.

    Pääkaupunkiseudulla kuulemma eivät ole ranget auki. Ei pidä paikkaansa. Peuramaalla on, aivan kuten kaksi kenttääkin kesägreeneillä.

    Milla konstilla Peuramaa on saatu siirrettyä

    pääkaupunkiseudulle ?

    Nimetön

    Ei Peuramaata ole siirretty mihinkään,mutta pääkaupunkiseutua on laajennettu.

    Kyllä pääkaupunkiseutuun kuuluu muutakin kuin Senaatintori. Peuramaa on ajallisesti (25 min kyseiseltä torilta) lähempänä kuin esim. SHG:n kentät Espoossa.

    Testaappa ruuhka-aikaan, pääsetkö

    Peuramaalle Senaatintorilta 25 minsassa..

    JK Varsinaista pääkaupunkia on siellä minne

    pääsee ratikalle. Laajennettu pääkaupunkiseutu mahtuu kehä-3:n sisään !

    Peuramaa on selvästi susirajan väärällä

    puolella..

    Kehäkolmosen sisäpuoliset golfkentät on aika äkkiä pelattu.

    Tali, Paloheinä, Vuosaari, Sarfvikin 2 kenttää. Mikäs noista on Hönön kotikenttä?

    Hönö on ilmiselvästi pöllöheinän väkeä. Tähänkään ketjuun ei ole ollut vielä mitään oikeaa annettavaa.

    Mutta todentotta kausi jatkuu. Lauantaina oli kiva rundi Ruukissa. Toivottavasti kelit pysyy vielä ’lämpiminä’, jotta perjantaina ja lauantaina voi mennä pelaamaan.

    Itse pelaan Kehä-3:n ulkopuolella.

    Ehkä pitää lopettaa tuo puujalkavitsien

    veistäminen, koska aina joku ottaa jutut

    kirjaimellisesti vastoin oletusta..

    tmv

    Toden totta – piiiitkän tauon (vajaa 3kk) jälkeen kävin tänään kiertämässä Peuramaan Vanhan Peuran.

    Griinit ilmastoitu, mutta kaikki kesägriinejä – eikun pelaamaan kenellä on mahdollisuus! Vedenpitävät kengät kun on, niin on mahtava pelata. Ruuhkasta ei tarvitse puhuakaan.

    Kiekasta tuloksellisesti: tauko näkyi todella selvästi pelissä. Eka ysi kesän huonoin, mm. neljä palloa veteen lyötynä. Toka ysi kesän toiseksi paras =). Noh, parempi näin päin…

    Itse ainakin olen käynyt joka päivä Gumbölen rangella lyömässä. Ei ainakaan tähän päivään mennessä ole ollut kiinni. Ja Gumbölehän on Kehä III:n sisäpuolella.

    Itse asiassa Gumböle ei ole kehäIII sisäpuolella….. 😉

    Aukesi marraskuun alusta. 11 € / tunti rajaton määrä palloja. En osaa verrata pituudessa muihin kun en ole käynyt, mutta toi on siis kuplahallli pituussuunnassa

    Eilen SeaGolf Rönnas, hyvässä kunnossa huomioiden talvea vasten tehdyt huoltotoimet. Kesägreenit käytössä.

    Nimetön

    Kausi jatkuu Ruukkigolfissa! Kesägreenit ovat käytössä ja kenttä on aika kuiva! Greenfee hinnatkin ovat alennettu! Elikkä Ruukkiin pelaamaan!

    Lakesidessa kävin tänään. Griinit OK vuodenaikaan nähden (ei ilmastoitu mutta pystyleikattu kylläkin). Ihan täysipainoista peliä pystyi pelaamaan, +9 ja 34 puttia.

    Turhan moni kenttä vaan on jo sulkenut griininsä vaikka kentän kunto ja säät antaisivat muuhun aihetta. Kyllähän pelikauden pituuden pitäisi olla positiivinen mittari kentänhoidolle ja kenttätoimikuntien työlle.

    … eikä vieläkään loppua näy! Pickalassa ovat Park ja Seaside auki kesägriinein aamusta alkaen ja molemmat hyvässä, sopivan kuivassa kunnossa. Näinköhän sitä vielä isänpäivän jälkeenkin riittää pelikautta pitkään?

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Kausi jatkuu!

Etusivu Foorumit Yleistä Kausi jatkuu!