26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Karheikon pituus 3 metriä väylästä.

Etusivu Foorumit Yleistä Karheikon pituus 3 metriä väylästä.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Messilässä raffi on noin 6,3 cm. Iitissä noin 63,3 cm. Mikä mättää vai kentänhoito. Peliiloa ei ole koska jos lyö esim. Bunkkeria kohti ja pallo menee 3 metriä bunkkerin yli niin pallo on raffissa, jos löydät pallon niin onko hienoa kun raffi on yli polvien korkeudella? Kenttä muuten hyvä muttei sovellu isolla tasoituksella pelaaville. Käytännössä pitäisi pelata väylällä kokoajan, kun maailman parhaatkaan ei siihen pysty niin tervetuloa Iittiin kokeilemaan raffien kunto. Maanantai 16.6 greenfee 10 euroa tervetuloa Iittiin.

    iitinraffitonhanurista kirjoitti: (12.6.2014 10:17:37)
    Messilässä raffi on noin 6,3 cm. Iitissä noin 63,3 cm. Mikä mättää vai kentänhoito. Peliiloa ei ole koska jos lyö esim. Bunkkeria kohti ja pallo menee 3 metriä bunkkerin yli niin pallo on raffissa, jos löydät pallon niin onko hienoa kun raffi on yli polvien korkeudella? Kenttä muuten hyvä muttei sovellu isolla tasoituksella pelaaville. Käytännössä pitäisi pelata väylällä kokoajan, kun maailman parhaatkaan ei siihen pysty niin tervetuloa Iittiin kokeilemaan raffien kunto. Maanantai 16.6 greenfee 10 euroa tervetuloa Iittiin.

    Hyvä veli, et ole ymmärtänyt raffin pituuteen liittyvää hienovaraista vihjettä.
    Kenttää ei ole tarkoitettu huonoille pelaajille, jotka saisivat pallon raffiin. Kun tämä sisäistetään, niin kaikki ovat tyytyväisiä, Iitissä pelaavat sekä muualle menevät.

    On sulla jutut. Hyvät pelaajat ei lyö raffiin, hahhaa LMFAO, sinun päässä taitaa olla vikaa, vai onko mielestäsi esim. PGAPRO huono pelaaja? sinun logiikalla on. koska olen nähnyt niiden lyövän raffiin monta kertaa, syy on se että he ovat ihmisiä. Sitä en tiedä mikä sää olet,

    iitinraffitonhanurista kirjoitti: (13.6.2014 10:56:06)
    …Sitä en tiedä mikä sää olet,

    Ei kai tässä mitään epäselvyyttä ole. Kyseessä on

    Eihän tuota pari metriä väylästä villinä rehottavaa lähes puuvartista apilaa ja mitä lie horsmaa voi edes kutsua raffiksi.
    Taitaa seura olla niin perseaukinen ettei ole rahaa hoitaa kuin väylät ja griinit.
    Iitti Golf for pro´s only,welcome! 😀
    ps. en tule edes kympillä pelaamaan,pitäkää ’raffinne’.

    Golfkentän reunoilla pitääkin olla luontoa ja varsinaisesti sellaisissa paikoissa, kuten bunkkerin takana. Tyypillinen links-piirre on juuri se, että bunkkerin takana kasvaa luonnonheinää. Sellaisia alueita kannattaa välttää ja jos sinne joutuu, kannattaa harkita dropata uusi pallo

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Karheikon pituus 3 metriä väylästä.

Etusivu Foorumit Yleistä Karheikon pituus 3 metriä väylästä.