16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kannata Mankkaan golfikenttää netissä!

Etusivu Foorumit Yleistä Kannata Mankkaan golfikenttää netissä!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 61)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mankkaan kaatopaikan muuttamisesta golfkentäksi ja puistoksi on kehittynyt tyypillinen demokratian kukkanen. On äänekäs hankkeen vastustajien joukko niin kuin aina. Pitäisi saada 100 hehtaarin puisto. Poikkeuksellisesti hankkeella on myös aktiivisia kannattajia pilvin pimein. Nyt olisi paikka oikealle demokratialle ja myös golfareiden äänen kuulumiselle. Meitä Mankkaan golfhankkeen (ja 20 hehtaarin puiston) kannattajia on listoilla jo yli 1300. Kaatopaikan kunnostuksessa on sen verran isot rahat kyseessä, että homma koskee ainakin kaikkia espoolaisia. Kaatopaikan kuntoon laitto ilman golfkenttää kaataisi kaiken espoolaisten veronmaksajien niskaan. Lisätietoa saat Pro Mankkaanpuron puiston nettisivuilta (linkki alla). Lue lisää: Asukasliike puiston ja golfkentän puolesta

    Joo, kerrankin joku älykäs addressi, nimi meni heti listaan.

    Hankkeen äänekkäimpiä vastustajia lienevät naapuruston koirankusettajat jotka hyödyntävät ruokkoamattoman alueen mahdollisuutta juoksuttaa hauvaa vapaana. Kaipa joku löytää sieltä kohta jonkun harvinaisen jäkälälajin tai liito-oravan ulostetta jolla kaadetaan iso paha golfhanke. On aika kumma jos ei riitä 20ha=400x500m ha puistoalue naapuruston lapsille…

    Tosiasiahan on kyllä että jos tuota aluetta ei golfkenttäyhtiö omaan piikkiinsä kunnosta niin se saa olla metaanihajuisena joutomaana vielä seuraavatkin 20 vuotta kun kaupunki ihmettelee mistäs saataisiin rahoitusta hommalle.

    Ellei Mankkaalta löydy liito-oravan papanoita, on se harvinainen paikka Etelä-Suomessa. Joka paikastahan niitä tuntuu löytyvän missä jotain pitäisi rakentaa… Lienee Suomen yleisin eläin.

    Joo…sekä oma että vaimon nimi on jo listassa.

    Nimetön

    Jessh

    Nimetön

    En kannata golfkentän rakentamista Mankkaalle. uudet golfkentät tulisi rakentaa kehä III ulkopuolelle, jossa joutomaita ja tilaa on yllin kyllin. Mankkaalle tulisi rakentaa Espoolaisille tavallinen ulkoilupuisto, jossa kaikki kuntalaiset voisivat vapaasti liikkua ja asuntoja tarvitaan aina kehä III sisäpuolella, joten mielummin asuntoja kuin golfkenttä. Mankkaalaisena voin ajaa autolla 30 minuuttia golfkentälle, kun pelihimot yllättävät.

    Hölmö idea ja tarpeeton!

    Espoon tosiaan kannattaisi ottaa mallia Helsingistä, missä on pitkät perinteet asuntojen rakentamiseksi kaatopaikan päälle. Miksiköhän Vuosaareen muuten rakennettiin Golf-kenttä, eikä asuntoja?

    Nimetön

    Huom en vihaa koiria, vaan niiden ulkoiluttajia!!!

    Metro, Jäähalli, Golfkenttä, Kunnon keskusta ja muut Espoon nerot päätökset.

    Tajuatteko vastustajat, että sillä aikaa kun vastuttatte kehitystä, niin liikenne kasvaa, ja somalit ajaa taksikortilla.

    Onko esimerkiksi uuden rakentaminen halvempaa kun siitä on tapeltu ensin 20 vuotta? Miksi ette sillävälin menisi mielummin vaikka Leppävaaran puistoon valaistulle tielle kävelemään.

    JOS sun koiran kusetus on kenttämme esteenä, niin voin sanoa et sitä koiraa ei saa pitää sieläkään vapaana, ja toisekseen sitä varten on koirapuistoja.

    Sun ihana rekkus varmaa on lutunen ja kakkaa vaan vitamiineja.

    Totuus on kuitenkin se, että koira on sekaruokainen laumaeläin joka viihtyy koirapuistossa lisäksi pitäisi tehdä adressi koiran kakan sakottamisesta 40 € per laaki olisi mielestäni kohtuullinen! Mikäli skeidoja ei kerätä pois!!

    Miksi meidän kaikkien pitää maksaa koiran paskan siivoamisesta, tai miksi autoilija joutuu roiskiessaan maksamaan korvauksia vaatteiden sotkemisesta mutta koiraterroristi ei mitään paskan levittämisestä.

    Mulla hitsaa tyhmyys ja huvikseen vastustaminen todella pahasti kiinni!

    Mitä luulet. broidi, mikä olisi se voima joka saisi Espoon 20 vuoden toimettomuuden jälkeen tekemään kaatopaikasta poskettoman ison puiston?

    Jos golfkenttää ei tule, kaatopaikalla jatkuu sama ja pahempikin meno kuin tähän asti niin kauan kuin kaatopaikasta kaasua pihisee eli kymmeniä vuosia.

    Nimetön

    Mikäköhän osio lääkityksestä sulla jäi tänä aamuna ottamatta. Mua v…ttaa lähinnä se, että joka ikinen tyhjäpää ja neurootikko pääsee käyttämään nettiä sananvapauden nimissä, vai mitä?

    Eihän entisen kaatopaikan päälle asuntoja voi rakentaa! Myllypurossa piti purkaa muutama kerrostalo, kun ne oli rakennettu entisen kaatopaikan päälle. Joten asuntoja sinne ei koskaan tule, sen sijaan yleisen puiston ja golfkentän yhdistelmää parempaa käyttöajatusta sille alueelle ei ole.

    Tämä keskustelu lipsuu taas sellaisille linjoille jotka ruokkivat vastustajia eivätkä lisää asiallista keskustelua.

    Nimetön

    Olet oikeassa. Homma menee taas naurettavaksi ja lapselliseksi vastakkainasetteluksi (koirankusettajat-golfarit-jne.), ihan kuin joku yksittäinen ominaisuus ihmisessä kuten vaikkapa koiran omistaminen määrittelisi kannan tähänkin asiaan. Monikohan golfarikin on yhtäaikaa myös koirankusettaja ja on valmis siitä huolimatta laittamaan nimensä listaan?? Lisäksi ruvetaan laittamaan ihmisten otsaan poliittisia leimoja tällaiseen yksittäiseen asiaan otetun kannan perusteella, todella säälittävää.

    Ole

    ..Mankkaan kenttähanketta. Ymmärrän ja kunnioitan myös henkilöiden mielipiteitä jotka ovat asiaa vastaan. Se nyt vaan on niin, ettei kaikki voi olla kaikesta samaa mieltä, ja hyvä näin.

    Terveisin koiran omistaja.

    Nimetön

    Miksi pitäisi antaa arvokkaat yhteiset maa-alueet golfkenttäyhtiölle? Miksi golfkenttiä pitäisi rakentaa Suomen ruuhkaisimmille asuntoalueille?

    Mankkaan kaatopaikan maapohja voidaan puhdistaa ja alueesta voidaan hyvällä tahdolla tehdä yleinen liikuntapuisto, vrt. Helsingin keskuspuisto, jossa kaikki voivat vapaasti liikkua ja talvisin hiihtää. Maapohjan puhdistaminen olisi edullisempaa kuin golfkentän rakentaminen, joten kaikki on hyvästä tahdosta kiinni.

    Alueelle ei tarvita Oopperataloa, musiikkitaloa, jäähallia, Karting-Autorataa tai golfkenttää.

    Mikäli golfkenttähanke saadaan jyrättyä kaupunginhallituksessa läpi, niin golfyhtiön tulisi ostaa maat käypään markkinahintaan.

    No mitä. Paljo kaatiksen botne landella bungaa sitte. Hä?

    Nimetön

    niin ja en kuulu tähän koiranpissittäjäyhteisöön. En omista mitään kotieläintä. Näen asian vain eri tavalla kuin nämä fanaattiset golfarit, jotka rakentaisivat golfkentän vaikka Nuuksion luonnonsuojelupuistoon jos saisivat. Golfkenttien sijoittelu kaupunkien laitamille on pitkällä juoksulla järkevin vaihtoehto kaikille.

    Nimetön

    Keskustelut ovat täällä parhaimmillaan silloin, kun niihin osallistuu punaniskagolfarit, joiden mielestä heillä on asiasta ainoa järkevä mielipide, jota muiden pitäisi kannattaa. Jos asiasta on eri mieltä, niin silloin vastustajat leimataan heti koiranpissittäjäksi tai fanaattiseksi liito-oravien suojeliaksi.

    Ps. Hcp 6,8

    Ja koskapa Pera otti asiakseen tehostaa mielipidettään liittämällä tasoituksensa kirjelmänsä loppuun, teen itse saman.

    Ja koska mun tasoitus on alhaisempi, niin se varmaan kumoaa Peran kirjoituksen, ja tuo muutaman yksikönosan verran Mojoa kannattajien puolelle!!!(?)

    Ps. 6.1

    Joukkoomme on eksynyt näköjään eigolfari. On helppo kutsua jonkin liikuntamuodon harrastajia fanaattisiksi, jos ei asiasta ymmärrä mitään.

    ’Miksi pitäisi antaa arvokkaat yhteiset maa-alueet golfkenttäyhtiölle? Miksi golfkenttiä pitäisi rakentaa Suomen ruuhkaisimmille asuntoalueille?’

    Syy on kovasti yksinkertainen. Liikuntapaikkojen tulee olla mahdollisimman lähellä ihmisiä. Ei ole kestävän kehityksen kannalta järkevää, että päästäkseen liikkumaan täytyy kulkea autolla kymmeniä kilometrejä.

    ’Mankkaan kaatopaikan maapohja voidaan puhdistaa ja alueesta voidaan hyvällä tahdolla tehdä yleinen liikuntapuisto, vrt. Helsingin keskuspuisto, jossa kaikki voivat vapaasti liikkua ja talvisin hiihtää. Maapohjan puhdistaminen olisi edullisempaa kuin golfkentän rakentaminen, joten kaikki on hyvästä tahdosta kiinni. ’

    Kaikki voidaan todellakin puhdistaa. Eli tässä tapauksessa kärrätä vanhan kaatopaikan kaikki jätteet toiselle kaatopaikalle. Voi olla jonkinlainen siivoaminen voisikin olla halvempaa kuin golfkentän rakentaminen. Se vaan maksettaisiin täysin yhteiskunnan varoista, joita ei tällä hetkellä tarkoitukseen ole eikä ole edes näköpiirissäkään. Toinen vaihtoehto taas on veronmaksajille ilmainen. Golf kun on siitä erikoinen liikuntamuoto, että se joutuu itse maksamaan kaiken.

    Mistä päättelet Keijo, että golfkentällä ei voisi hiihtää talvella. Mistä päättelet, että golfkenttä aina ja kaikkialla pitäisi olla täysin suljettu ulkopuolisilta. Tutustu Keijo Taliin. Tässäkin tapauksessa kenttä voidaan varmasti suunnitella niin, että sen väylien välistä voidaan tehdä kevyen liikenteen väyliä.

    ’Mikäli golfkenttähanke saadaan jyrättyä kaupunginhallituksessa läpi, niin golfyhtiön tulisi ostaa maat käypään markkinahintaan.’

    Mikähän mahtaa olla entisen kaatopaikka-alueen kunnostamattomien maiden hinta? Alue soveltuu hyvin harvaan toimintaan. Luultavasti maiden luovutuksessa likipitäen ilmaiseksi olisi kelle hyvälle vastaanottajalle kunnostusvelvoite.

    Mankkaan kaatopaikan lähitulevaisuuden kehitys tulee ilman hoitotoimia johtamaan läpipääsemättömään pöpelikköön, jossa ei hiihdetä eikä kuseta koiria.

    Mielipidettä, jonka tueksi ei ole vaivauduttu ottamaan edes asiasta selvää, ei kannattaisi kertoa julkisesti.

    Ehdotan että homma ratkaistaan demokraattisesti. Pienimmän händärin omistava golffari ja suurimman virtsarakon omaavan koiran omistaja ratkaisevat kiistan painimalla Espoon kaupunginvaltuuston kokouksessa.

    Ole

    Mitä jos yksi henkilö täyttää mainitsemasi kriteerit?

    Voisin itse jopa olla se henkilö, on meinaan aika suuri virtsarakko.

    Vastustan asiaa ihan sen takia, etten itse keksinyt hyödyntää Mankkaan kaatopaikkaa golfkentän rakentamiseen. Pirskutatrallaa, minun kentän osakkeen arvo laskee, jos Mankkaalle tulee golfkenttä.

    Ei vaan, ihan hyvä, että kenttää yritetään rakentaa. Yhtä hyvin alue soveltuisi kunnostettuna muulle virkistystoiminnalle. Golffarit ovat valmiit maksamaan kentästä ja täten edesauttomaan ja jouduttamaan alueen kunnostusta. Eikös se ole hyvä juttu?

    Ei golfkenttä pidä välttämättä olla kehä III ulkopuolella eikä kentällä aina pidä mennä autolla.

    Nimetön

    Asun Mankkaalla. Toivon, että golfkenttähanke ei toteudu. Maapohja tulisi puhdistaa ja sinne pitäisi rakentaa Espoolaisten keskuspuisto ja ilmainen virkistysalue, lasten leikkipuisto tai asuntoja. Golfkenttä ei palvelisi kaikkia Espoolaisia, vaan siitä tulisi todennäköisesti pienen eliittiryhmän kenttä, kuten Talista, jonne jäseneksi pääseminen edellyttää 20 vuoden jonottamista.

    Mikäli golfkenttä Espooseen tulee, olisi mielestäni kohtuullista, että siitä tulisi Pay & Play kenttä, jossa ei olisi etuoikeutettuja jäseniä ja Green Feen hinta olisi kaikille sama.

    Mulla ei riitä händäri sitten millään tolle Peralle mutta eiks meidän jengi saa vähän bonareita siitä, että mulla on KsTszebat!?

    Ps. reilusti alle 20 kumminkin!

    Korjaan tuota aloitusviestini sisältöä. Hankkeen kannattajia ei ole vain yli 1300 vaan jo melkein 1500.

    On erikoista, että jotkut kuvittelevat että aatteen palolla (taistolainen) tai hyvällä tahdolla (Keijo K) kaatopaikka saataisiin kuntoon. On selvä, että kaatopaikan kuntoon laittamiseksi tarvitaan laajaa poliittista tahtoa, joku tekemään ja rankasti rahnaa. Jos se ei golfkentän avulla onnistu niin mikä olisi se viisastenkivi jolla tämä ihme yhtäkkiä tapahtuisi?

    Mistä Taistolainen ja ja Keijo K olitte ajatelleet nämä puuttuvat palikat löytää? Tähänkään mennessä nähtävästi muut kuin golfyrittäjä eivät ole juuri panneet tikkua ristiin asian eteen?

    Kun virkistysalueeksi on luvattu ’vain’ 20 hehtaaria eikä koko hela kaatopaikkaa, niin jotenkin tuntuu siltä että kyse ei olekaan virkistysalueen koosta vaan ihan jostain muusta.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 61)
Vastaa aiheeseen: Kannata Mankkaan golfikenttää netissä!

Etusivu Foorumit Yleistä Kannata Mankkaan golfikenttää netissä!