16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kakko ja Vierumäen vaihtokortti?

Etusivu Foorumit Yleistä Kakko ja Vierumäen vaihtokortti?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Uno

    Miksi Roope Kakolle annetaan taas vaihtokortti?
    Eikö ole nuorempia pelaajia haastamaan.

    https://golf.fi/kilpagolf/vierumaki-finnish-challenge-vaihtokorttien-nimeamiskriteerit-vahvistettu/

    Onko syynä vuosien takaiset meriitit tai riittävä golf julkisuus.

    Kakko voisi kuvat kuin tv-sarja Salkkarit, kaudet jatkuvat vuodesta toiseen ja käsikirjoitus pysyy samana.

    Jos pelitaidot riittää ilman erikoisjärjestelyitä, niin silloin on OK, mutta uusien ja uusien mahdollisuuksien antaminen on minusta liikaa.
    ”Jokavuotinen vakio”

    Kuten Unon linkkaamassa jutussakin annetaan ymmärtää, tuskin nämä kategorian kärkinimet tarvitsevat yhtäkään vaihtokorttia, vaan pääsevät omilla kategorioillaan CT-kisoihin. Eli siitä vaan nuoremmat pelaajat ”haastamaan”, heille valtaosa vaihtokorteista menee.

    Kakko on jo menneen talven lumia, tulee mieleen se tuhkimo-satu. Tuleeko taas Kakolle ”vaihtokortti” niinkuin tuhkimolle lasikenkä. Kakon ura alkaa olla jo ohi joten jos vielä viimeistä pyrähdystä huipule yritetään niin kannattaa ottaa Heleniuksesta mallia joka laittoi tekoja epäilijöille. Jos Kakko otetaan vierumäkeen odotan häneltä väh. Top-3 sijoitusta. Olen paikanpäällä kannustamassa häntä, mutta alkaa olla viimeisiä kertoja, kun Kakon takia kisaan reissaam. Shamone, Kakko!

    Kylläpä ollaan innokkaasti tuomitsemassa Roopea.. hän on alle nelikymppinen kaveri ja pelasi vielä muutama vuosi sitten voittajakategorialla Euroopan Tour’illa. Mihinkä ne taidot olisi siitä kadonneet..mutta huipulla kilpailu on kovaa. Myös Challenge-Tourilla pelaa kovia pelimiehiä (myös entisiä E-Tour voittajia).

    Roope kuuluu niiden harvojen suomalaispelaajien porukkaan joilla on näyttöjensä perusteella realistiset mahdollisuudet menestymiseen.

    Tämä mielipiteeni ei suinkaan tarkoita sitä etteikö myös nuorille lahjakkuuksille tule antaa näyttöpaikkoja.

    Golfissa voi menestyä kovin eri ikäisinä. Siten kommentit haiskahtavat kovin ikärasistisilta. Eikö villit kortit pitäisi jakaa ihan vain näyttöjen perusteella, ehkä erityisesti painottaen viimeaikaisia suorituksia, riippumatta siis pelaajan iästä … ja niin kaiketi nuo valintakriteerit on laaditukin.

    Tuskin Vierumäellä on kisoja. Perutaan.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Kakko ja Vierumäen vaihtokortti?

Etusivu Foorumit Yleistä Kakko ja Vierumäen vaihtokortti?