16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kaikki Puhuketissa pelanneet! Kysymys teille!

Etusivu Foorumit Yleistä Kaikki Puhuketissa pelanneet! Kysymys teille!

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183456 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Tuli varattua 3 tii-aikaa Phuketista tammikuun alkupuolella. 2 tii-aikaa Countryclubilta ja 1 Loch Palmista. Bägin kuljetus maksaa kuulemma 75€. 1. Kannattaako oma bägi raahata sinne asti, vai onko kohteissa hyvät ja edulliset vuokramailat? 2. Mitä mieltä olette kyseisistä kentistä? Nettisivuilta olen havainnut hehkutusta ainakin Countryclubin 10. väylästä. 3. Onko muita kommentteja/vinkkejä Phukettiin golflomaa viettämään lähtevälle?

    #365355 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ota mailat mukaan mutta jätä vaimo kotiin.

    #365356 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itse lennän vaimon, lapsen ja bägin kanssa Hua Hiniin reilun parin viikon päästä Air Finlandilla, Dubain kautta. Bägin kuljetus maksaa 20€/suunta. Lapsen koko matka maksaa 50€. Vaimon vähän enemmän.

    Tupo-neuvottelut ovat edenneet niin, että tällä hetkellä 6 kierrosta on plakkarissa.( Mutta ei siinä vielä kaikki…?)

    #365357 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen itsekin menossa sinne helmikuussa ja bägi lähtee mukaan. Olen käynyt siellä joskus, mutta en pelannut.

    1) Luultavasti vuokraaminenkin maksaa muutaman kymmenen euroa / 3 kierrosta, joten säästö ei liene kovin suuri. Kannattaa myös miettiä, minkä hinnan lasket sille, että saat pelata omilla kunnon mailoillasi, ja tiedät että kaikki tilpehööri on bägissäsi mukana. Eli voit keskittyä nauttimaan pelistä. Ei lomalle kannata lähteä joka penniä laskemaan.

    2) Tämä kiinnostaa minuakin. Mikä mahtaa olla pelaamisen hintataso Phuketissa (euroissa)?

    3) Käytä kentällä autoa ja auringonvarjoa, juo paljon vettä, laita hyvät kertoimet pintaan. Phuketissa on vielä kuumempaa kuin esim HuaHin:issa tai Pattayalla.

    Oletko kysynyt, menisikö bägisi ’lapsen matkatavarana’ ilman eri maksua? Pienen lapsen mukaanhan saa tietääkseni 10 kg + rattaat. Eikä sinne oikeasti paljon mitään tarvitse pakata, ainakaan mennessä.

    #365358 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Rannilan mainosta mukaellen

    Käyp katteeks, käyp katteeks…..

    #365359 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    1. Kannattaa muistaa että Thaimaa ei ole kovin rikas maa. Vuokramailat ovat lähinno 50€ bägi käytettävänä suomesta ostettavien mailojen tasoa, eli todella huonoja. Jos pelaat vähänkään paremmilla mailoilla niin nämä tuhoavat kierroksen ja mielenrauhan varmast. Nm. kokemusta on.

    3. Jätät vaimon kotiin ja hyppäät yöbussiin bangkokiin (n. 12h ja 8-10€). Kenttiä on paljon ja kun kyllästyt niihin voit ajaa muutaman tunnin Pattayalle ja jatkaa siellä monien kenttien parissa ;).

    #365360 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Äijä on hyvin ’hieronut’ sopimusta. Ei kai vaan vaimolle ole annetu lupa höylätä Visaa mielin määrin?

    Olen lähdössä perheen kanssa Cha-Ammiin kolmen viikon päästä ja olen pääsyt ilman visan vingutuslupaa vain kolmeen.

    #365361 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tietenkään mitään ole vielä paperilla, kaikki on suullista. Luvatuksi on tullut, että meikä lähtee aamutuimaan hommiin. Iltapäivällä sitten iskä viettää aikaa tyttären kanssa, kun emäntä on rannoilla.

    #365362 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Osta taaloja jo tänään. Koko matkakassallasi!

    ’Euron kurssi nousi iltapäivällä ensimmäisen kerran yhteisvaluutan olemassaolon aikana yli 1,30 dollarin. Eurolla käytiin hieman ennen neljää valuuttamarkkinoilla kauppa korkeimmillaan 1,3005 dollarin kurssiin. (STT)’

    Ja jätä vaimo kotiin.

    #365363 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minkä ihmeen vuoksi pitäis vaihtaa taaloja, Thaimaan rahayksikkö on bati. Parhaaseen kurssiin saat niitä hommattua Visalla automaatista. Toinen vaihtoehto on ostaa matkashekkejä, (euromääräisiä) tai sitten vaihdat suoraan euroja paikan päällä bateiksi, ei missään tapauksessa Suomessa.

    #365364 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kannattaakohan vaihtaa taaloja?

    Ei niitä kukaan eurooppalainen ole käyttänyt Taimaassa pariin kolmeen vuoteen.

    Ainakin Hua-Hin’issä on euro ollut asiallinen valuutta. Veikkaisin että kelpaa Phuket’issakin..

    Ehkä kannattaa käydä kyselemässä eri rahanvaihtopaikoissa, kurssit saattavat vaihdella todella paljon.

    Varsinkin nyt kun euro näyttää vahvistuvat niin kannattaa pitää ne visusti perstaskussa. Euron nousu ei kenties ehdi vaikuttamaan hintoihin yhtä nopeasti kuin valuuttakursseihin.

    #365365 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    tam

    – vuokra mailat kuluneita ja driverit yli 4 vanhaa kamaa

    – Loch ja Country Club ok kenttiä, mutta kumpikaan ei yllä lähellekään Blue Canyonin kenttien loistavaa layouttia ja tasoa. Vaikka se maksaa enemmän niin kannattaa käydä.

    – pelaaminen caddien kanssa sujuvaa ja mukavaa

    #365366 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei ole Phuketin lomaa tiedossa eikä vaimoa. Joten ei ole ongelmia?

    #365367 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Golfdigestin world ranking. Thailand (260 kenttää):

    1. Blue Canyon G. & C.C., Phuket

    2. Thai C.C., Chachoengsao

    3. Santiburi G. & C.C., Chiang Rai

    4. Navatanee G.C., Bangkok

    5. Springfield Royal C.C., Hua Hin

    Blue Canyon oli muistaakseni myös jossain Aasian rankingissa viiden joukossa.

    Sinne voi olla vaikea päästä pelaamaan ja varmasti kallis fee. Kannattaa varmistaa pelimahdollisuus ajoissa, laita vaikka meiliä etukäteen. Itse menin jäsenen vieraana.

    #365368 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Siinä Blue Canyon yhteydessä on toinenkin kenttä (nimeä en muista), joka oli paljon halvempi ja vähintään yhtä hyvä kuin Blue Canyon. Hyvin pääsi molemmille pelaamaan, kun varasi etukäteen. Jos asustaa etelärannikolla, niin melko pitkät matkat monille kentille. Muuten mukava paikka.

    #365369 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Käy hakemassa viimeisin caddie magazine lehti esim kotikentältäsi siis nro viisi/2004. Lehdessä on juttu niin Phuketin kuin Sam,uinkin kentistä. Itse Phuketissa pelaneena voin suositella lämpimimmin Blue canyonin kenttää ja Canyon coursea. Okei maksaa hieman, mutta kenttä on hulppea. Äänestetty kuluivana vuonna Aaasian parhaaksi championships kentäksi. Omia mailoja et välttämättä tarvitse. Klubeilta löytyy asiallisia vehkeitä . Itse pelaan seiskan händärillä enkä ole koskaan raahannut Thaimaahan omia kamoja. Kengät ja pallot ja tilpehöörin olen raahanut mukanani, mutta pelannut aina vuokravehkeillä. Toki varusteiden taso vaihtelee, mutta kyllä niillä hyvin kiekan pärjää. Esin blue canyonissa kysyttiin haluatako tuntemattomammat tai huippukamat. Vuokra hinnoissa oli jonkin verran eroa. Kyyti klubeille järjestyy Phuketissa hotellien järjestämänä ns. taxi servicen kautta. Karonilta Blue canyoniin ’taksi’ maksoi noin 800 THB:ta eli tuo hinta on menopaluu. Matka-aikaan kului noin 45 min suuntaansa. Muut klubit ovat hieman lähempänä. Phuket country clubin ysireikäinen on saaren huokein baana ja hyvinkin pelaamisen arvoinen. Myös 18-reikäinen kenttä ihan Ok. Mutta mene ihmeessä Blue Canyoniin jos harkitset siellä pelaamista. Kaikki jäsenen vieraana pelaamis hömpötykset voit unohtaa. Ajan varaamalla kentälle pääsee sata varmasti. Netistä löytyy myös ruotsalaisvetoinen? firma, joka järjestää kuljetuksia ja peliaikoja kentille. Muistaakseni phuket.com osoitteesta klikkailemalla golfin kautta eteenpäin se löytryy. Firman nimi oli harrysgolf tai jotain… Hyvää golflomaa Phukettiin.

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Kaikki Puhuketissa pelanneet! Kysymys teille!

Etusivu Foorumit Yleistä Kaikki Puhuketissa pelanneet! Kysymys teille!