16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Jenkkeihin kuukaudeksi golfaamaan

Etusivu Foorumit Yleistä Jenkkeihin kuukaudeksi golfaamaan

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #183520 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    alp

    Floridan suunnille ollaan kaverin kanssa suunniteltu lähtöä kuukauden golflomalle. Onko kenelläkään tietoa, mistä kautta saisi mahdollisesti helpoiten ja kohtuu hinnalla vuokrattua kämppää kuukaudeksi. Ja muitakin paikkakohtaisia vinkkejä otetaan mielellään vastaan golfkentistä, jos kokemuksia löytyy..

    #366184 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olin itse 2 vuotta sitten marraskuun Floridassa pelailemassa ja suosittelen lämpimästi. Meitä oli 4 hengen porukka ja vuokrasimme tamperelaiselta kaverilta (nimeä en kyllä muista) asunnon Lantanasta, joka on reilun tunnin ajomatkan päässä Miamin lentokentältä. Alueella on kymmeniä edullisia ja loistokuntoisia kenttiä, kallein gf oli alle 40$!! Toki kallimpiakin olisi löytynyt, mutta noilla hinnoilla reissun kokonaiskustannukset pysyivät hallinnassa.

    Reissu kannattaa ajoittaa low seasonin ajaksi, sillä gf-hinnat pomppasivat monilla kentillä 2-kertaisiksi high seasonin alettua joulukuun alussa. Koko reissun hienoin kenttä oli ehdottomasti Abacoa-niminen luomus. Kannattaa tutustua.

    Hyvää matkaa!!

    #366185 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Me pelailtiin viime vuonna pari viikkoa Fort Lauderdalen lähistöllä ja voin kyllä lämpimästi suositella aluetta golfkohteena.

    Green feet oli erittäin edullisia ainakin marraskuussa Etelä-Eurooppaan ja jopa Suomeen verrattuna. Semi-private kentille pääsi n. 25 – 50 € (30-65 $) hinnoilla ja ainakin minun skaalallani monet niistä olivat todella hyviä. Oma suosikkini oli Carolina Golf Club n. 20 mailia Fort Lauderdalesta länteen. Ohessa linkki kentän kotisivuille.

    Toinen hinta-/laatu suhteeltaan hyvä kenttä oli Jacaranda. Itse varailin suurimman osan peliajoista vasta edellisenä iltapäivänä Tee Off Tomorrow -puhelinmyynnin kautta ja säästin green feessä vielä noin 20 -30 %. Palvelun kautta oli tarjolla peliaikoja Fort Lauderdalen lähistöllä ainakin parille kymmenelle kentälle.

    Kämppien osalta en valitettavasti osaa paljon auttaa, itse löysimme netin kautta kohtuu edullisen hotellin, kun lähdimme reissuun kohtuu lyhyellä varoitusajalla.

    Lue lisää: Carolina Golf Club

    #366186 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Löysin sen Abacoa-kentän sivut, osoite ohessa.

    Lue lisää: Abacoa

    #366187 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Milloin te olette tanne tulossa? Ja millasella budjetilla? Ja millasta kamppaa olette ajatelleet?

    #366188 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    alp

    Kiitoksia vinkeistä kaikille!

    Golfinn: olemme tulossa helmikuun puolessa välissä ja joku kahden hlön kämppä olisi haussa, onko sinulla jotain hyviä ehdotuksia/suosituksia? Tiedätkö muuten onko Amerikassa golfkentille myynnissä ollenkaan esim. kuukausi greenfeetä, kuten Espanjassa on? Budjetti kun yritetään pitää aika minimaalisena..

    #366189 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mihin pain Floridaa olette ajatelleet menna?

    En ole kuullut koskaan ’kuukauden green fee’sta. Voihan sellainen jossain olla, mutta epailen.

    Yleiseksi vihjeeksi vois sanoa, etta budjetoi noin 30 dollaria per kierros, niin ollaan lahella oikeaa, jos haluaa halvalla pelata ja silloin kentat on kunnallisia ja/tai nk public kenttia. Tama ilman golf-autoa siis.

    Itse tiedan, etta Vegasissa on viikon lomia, jossa on pelit ja hotellit samassa. Ne on aika halpoja. Katsopas googlettamalla olisko Floridassa saman tyyppisia tarjouksia.

    On myos olemassa sellainen www-sivusto, jossa ihmiset vuokrailee asuntojaan/huoneita lomailijoille. Nyt en akkiseltaan muista osoitetta, mutta yritan selvitella. Veikkaisin, etta paljoa alle tonnilla ei kampaa ilman sukulais/kaveri -majoitusta loydy…

    Yksi mahis olis tietysti, etta vuokraatte RV:n (asuntoauton), niin siina teilla on yopaikka ja auto samassa. Auton te siella kuitenkin tarvitsette.

    Menepas vaikka tanne ja katsele mita sielta loytyy:

    http://www.floridagolfguide.com

    Oli miten oli, niin kallis reissuhan tuosta tulee, se on selva.

    #366190 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Laita hakusana Florida. Mm nimimerkki Pilvi kertoo

    kokemuksistaan floridassa.

    #366191 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Abacoa on tosi hieno! Voin suositella. Pelasin jenkeissä viimekeväänä paikallisen golf kauppiaan kanssa ja hän sanoi että Abacoassa on floridan parhaat greenit. Startti ajat saa yleensä varata n.2-3 päivää etukäteen!

    Hyvää reissua vaan.

    #366192 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Toi Fort Lauderdalen seutu on ainankin hyvä ja edullinen. Pienemmistä motelleista ja hotelleista saa kun kysyy tarjouken kuukauden majoitukseen.

    Tossa alhaalla on linkki asuntoihin suomalaisen kautta. Lantanan alueelta saa myös usein suomalaisten loma-asuntoja vuokralle.

    Lue lisää: Floridaan

    #366193 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos kävit jo vilkaisemassa noita Floridaan.com sivuja, niin voin ainakin henkilökohtaisesti suositella condo 408:aa. Muutenkin kaikki hommat hoitui Lassilan Matin kanssa todella hyvin ja hintataso oli sopiva.

    Me hoidimme autonvuokrauksen Sakari Lehtosen kautta, palvelu pelasi lentokenttäkuljetuksineen hienosti. Sakarin yhteystiedot ovat myös Floridaan.com:ssa.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Jenkkeihin kuukaudeksi golfaamaan

Etusivu Foorumit Yleistä Jenkkeihin kuukaudeksi golfaamaan