9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista

Jan Forsellin opetusstudio

Etusivu Foorumit Yleistä Jan Forsellin opetusstudio

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Jan Forsellilla on Kulloossa kuulemma hienot videokuvaussysteemit opetusstudiossaan. Onko kukaan käynyt kokeilemassa, toimiiko homma vai onko kyseessä vain hienoksi/tekniseksi meikattu perinteinen pro-opetus? By the way (tyhmä kysymys): Minulle on jäänyt epäselväksi, onko Forsell suomalainen vai ruotsalainen, eli millä kielellä herra opettaa?

    Suomea puhelee. Vaikutti vaan pitemmän aikaa tuolla Ruottin puolella. No itse en ole käynyt paremmassa paikassa tunteja ottamassa, tosin olen käynyt siinä viereisessä huoneessa Mikan puolella. Studioin tekniikasta älä kysy, mutta lyönnit menee nauhalle ja kuvaruudulta saa välittömän palautteen mikä mättää. Suosittelen paikkaa (milloinkahan se lyönti pulpahtaa pintaan:?).

    Hyvät tekniset laitteet

    Neljä kameraa kuvaa yhtaikaa svingiä. (Kamerat kuvaa vatsan ja selän puolelta, katosta ja takaa). Mukaan saa videon koko tunnista puheineen. Videolta näkyy svingit ja tietokoneruudulla tehtävät analyysit.

    Kyllä siinä näkee miksi se pallo ei lähde oikeaan suuntaan.

    Käydäänkö yhden tunnin sessiossa läpi vain täyden swingin lyönti esimerkiksi draiverilla tai raudalla, vai sisältyykö pakettiin myös vajaan swingin lyöntejä (pitchejä ja chippejä)?

    Ei vajaassa tunnissa hirveästi pysty tekemään kunnolla. Sama homma kuin käydä muillakin tunneilla. Kaikkea ei pysty korjaamaan kerralla. Sopimuskysymys pro:n kanssa.

    Eiköhän siinä varaamassasi tunnin ajassa voida katsoa läpi juuri niitä asioita mitä itse haluat. Tosin jos täysi swingi on kunnossa, miksi ei sitten osaisi vajaata pitchiä lyödä? Chippi on sitten jo eri asia.

    Mutta jos rakennetaan toimivaa swingiä niin kyllä siihen pelkästään tunnin saa menemään, eikä edes riitä. …Siis yksi kerta, harjoitusta peliin ja sitten taas näyttämään.

    jtr

    Tässä on se kohta missä golffarin ei kannata säästää. Jos sinustakin tuntuu ettei oman seuran pron jutut oikein aukea, ni tässä hyvä vaihtoehto. Tai jos viikko pro:lla käynnin jälkeen et oikein muista mitä sanottiin svigistäsi. Jan antaa mukaan videon, josta voit aina tarkastaa ohjeet, harjoitteet, mallisuoritukset jne. Homma toimii.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Jan Forsellin opetusstudio

Etusivu Foorumit Yleistä Jan Forsellin opetusstudio