26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Itävalta-Saksa

Etusivu Foorumit Matkailu Itävalta-Saksa

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kevään golfreissumme on tällä kertaa suuntautumassa Saksa-Itävaltaan. Tarkoitus on pelata n. 8 hengen porukalla 4 kierrosta golfia, ehkä 2 Saksassa ja 2 Itävallassa. Majapaikka on Saksan puolella. Minkälaisia kokemuksia ja suosituksia teillä on tämän kulman kentistä?

    En halua mitenkään udella yksityisluonteisia tietoja olinpaikoistanne, mutta saattaisi helpottaa vastaamista jos tietäisi vähän 'tämän kulman' sijaintia. Yhteistä rajaa kun mailla löytyy yli 800 kilometriä.
    Edit: korjattu km -lukema

    Baijerissa Bad Griesbach -kylässä on Hartl Resort tai nykyisin kaipa Quellness Resort. Yhteensä 5 asiallista kenttää ja majoitusta moneen makuun. Hyvät pelit siellä saimme kaveriporukalla aikaan muutama vuosi sitten.

    Ei muistaakseni kovin kaukana ainakaan linnuntietä Itävallan rajalta… tosin en tiedä onko välissä vuoria vai myös teitä.

    Majapaikkamme on Münchenin alapuolella Rosenheimissa.

    Tommy Armour kirjoitti: (15.1.2016 10:52:00)
    Majapaikkamme on Münchenin alapuolella Rosenheimissa.

    Lentokentältä tullessa voi huitaista Eichenriedin jos on aamulento. Siitä sitten majapaikalle elpymään. Seuraaviksi päiviksi voi harkita ajohalujen mukaan Gut Altentann Salzburgissa, Eichenheim Kitzbühelissä, Mondsee A, Schladming A, Beuerberg D (en ole itse pelannut). Seefeld on upea mutta korkealla, joten keväällä kunto voi olla kysymysmerkki, on myös aika kaukana Rosenheimista.

    ep2305 kirjoitti: (15.1.2016 12:41:55)

    Tommy Armour kirjoitti: (15.1.2016 10:52:00)
    Majapaikkamme on Münchenin alapuolella Rosenheimissa.

    Lentokentältä tullessa voi huitaista Eichenriedin jos on aamulento..

    Eichenriediä minäkin olisin ehdottanut. Se on Euroopan Tourin kenttä, taitaa olla BMW Open nykyisin kisa nimeltään. On sitten mukava seurata kisaa Viasatilta ja katsella tuttuja maisemia ja naureskella, että bogin minäkin tuohon tein.

    Pelattiin kenttä muutaman Herramiehen kanssa joku vuosi sitten. Klubi on siisti ja olut rapeaa. Schnitzelit osataan siellä päin paistaa ravitseviksi.

    Pelasin muutama vuosi sitten molemmat Zell-am-See Kaprunin 18-reikäiset kentät (Schmittenhöhe ja Kitzsteinhorn). Eipä mitään erikoista jäänyt mieleen. Molemmat ovat tasaisia pelto/puistokenttiä vailla mainittavia korkeuseroja, ehkä paikoitellen pientä ahtautta. Kaunis paikka, ja Grand Hotelissa on miellyttävä yöpyä ja illastaa.

    Mihin aikaan keväällä olette lähdössä matkalle? Mikäli ajankohta on huhtikuussa, niin korkealla olevilla kentillä ei välttämättä ihan priima kunto vielä ole. Kevään keleistä riippuvainen asia toki.

    Golfclub Achensee Pertisaussa, Tirolissa on kiva kenttä ja lähellä majapaikkaanne.

    J-P Salakari

    Suosittelen Golf Club Chieming ja Golf Club Reit Im Vink. Jälkimmäistä en ole pelannut, mutta käynyt siellä kaksi kertaa ja perunut pelin sään takia, vaikutti hienolta ja mäkiseltä.

    No niin, kentät on valittu ja lennot varattu, kiitoksia ehdotuksista. Ensimmäinen kenttämme on GC Maxelrein lähellä Rosenheimia, seuraavana päivänä Reit im Winkl ja sitten GC Höslwang. Viimeisenä päivänä pelaamme lähellä lentokenttää olevan GC Eichenriedin.
    Saksassa juuri sattunut valitettava junaonnettomuus oli muuten näillä nurkilla. Tv kuvien perusteella siellä ei ole ainakaan lunta. Matkamme on vasta huhtikuun puolella, joten eiköhän siellä silloin ole jo kelit kohdallaan.

    #1303421 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Keväällä (huhtikuun lopussa 2020) menossa testaamaan euroopan isoin golf resort Quelness Golf Resort, Bad Griesbach.
    Muutama kysymys askarruttaa:
    -Ei vuokra-autoa, toimiiko resortin kenttien välillä jokin shuttle vai meneekö taksi hommiksi?
    -Mikä kenttien ranking? brunwiess ja beckenbauer kärjessä mutta sen jälkeen?
    -Kaikki vinkit otetaan vastaan ruokapaikoista käytännön kikkoihin.

    #1303485 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    -Ei vuokra-autoa, toimiiko resortin kenttien välillä jokin shuttle vai meneekö taksi hommiksi?

    Itsellä aina ollut vuokra-auto joten ei faktaa, mutuna heittäisin että kentät eivät järjestä shuttleja mutta majoituksesi saattaa järjestää. Netin mukaan ainakin tuo Maximilian-hotelli hoitaa pelaajan kentälle.

    -Mikä kenttien ranking? brunwiess ja beckenbauer kärjessä mutta sen jälkeen?

    Makuasioita, mutta mielestäni helpoin viisikosta on tuo brunnwiess, ja samalla myös oma suosikki. Beckenbaueria vaivasi toissavuonna joku greenitauti, viimevuonna oli muistaakseni kunnossa. Porsche on kyllä myös hieno, enemmän vettä pelissä kuin beckenbauerilla. Porche taisi viellä kolme vuotta sitten kulkea nimellä Audi. Uttlaussa on ainakin korkeuseroja, vähiten on jäänyt mieleen Lederbach.
    Mutta kaikki on mielestäni erittäin pelaamisen arvoisia kenttiä joten jos aika vaan antaa myöden niin kaikilla kannattaa käydä.

    Tullut tehtyä kolmena vuonna sellainen 4-päivän 6 kierroksen täsmäisku kauden alkuun huhtikuussa tuonne, joten kenttärankingissa vaikuttaa eniten onko tullut pelattua joku kenttä päivän 1 vai 2 kierroksella. Väsyneenä(kään) ei peli kulje joka minulla vaikuttaa kentän miellyttävyyteen.

    -Kaikki vinkit otetaan vastaan ruokapaikoista käytännön kikkoihin.

    Jokaisella Klubilla on Saksalaisen perushyvä ruoka. Schnitzel+Olut on vaikea tehdä väärin.
    Uttlau ja Brunnwies hyvin samanlaisia, erittäin saksalaisia. Penningissä saa jotain muutakin jos jostainsyystä haluaa.

    Sauna-ranking:
    1. Gutshof Uttlau: Ihan oikea sauna
    2. Gutshof Brunnwies: Ihan ok, kiuas jossain jemmassa mutta toimii.
    3. Gutshof Penning: Infrapuna :O

    Varsinaisista Hotelleista ei kokemusta, mutta näistä Gutshoffeista Penning on hotellimaisin, Uttlau ja Brunnwies enemmän majatalotunnelmalla (=+)

    Mielestäni parhaat harjoitusalueet on Penningissä.

    Nimetön

    Seuraavaksi olemme menossa testaamaan Itävallan kenttiä tulevana pääsiäisenä. Majapaikkamme on tällä kertaa itse Wienissä ja kaikki pelaamamme kentät ovat n. 1 h etäisyydellä sieltä. Listalla on mm. Itävallan ykkös- ja kakkoskentät (Golfers’ Choice Rankings Austria 2022); Adamstal (1.) ja Diamond (2.) sekä Föhrenwald (12.) ja Colony Gutenhof (26.). Muutama vuosi sitten tuli käytyä pelaamassa Schloss Schönborn (17.), joka on n. puoli tuntia Wienistä pohjoiseen. Kiva kenttä sekin hienon linnan mailla.
    Onko kellään kokemuksia näistä kentistä?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #1303485 kohteessaItävalta-Saksa

Etusivu Foorumit Matkailu Itävalta-Saksa