16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

INTERNET STORE

Etusivu Foorumit Yleistä INTERNET STORE

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Kuulin, että golfmailat ja tarvikkeet saa netistä tilaamalla jopa puoleen hintaan. Antakaa pari hyvää linkkiä, mistä kannattaa tilata ns. merkkimailoja. Mitä on syytä huomioida, kun tilauksen tekee Internetin kautta. -Onko tilauksissa piilokuluja? -Onko tuotteilla takuuta? -Onko internetistä saatu säästö merkittävä verratuna kotimaisen golfliikkeiden hintoihin? -Mitkä liikkeet ovat olleet luotettavia ostopaikkoja? Kiitos vastauksista!

    Kyllä niitä saa halvalla liikkeistäkin, varsinkin syksyllä…

    Täältä niitä internetgolfkauppoja löytää näppärästi.

    Lavis – saanko HERÄTYSKELLOasi lainaan?

    Lue lisää: Kuukkeli

    Nimetön

    Miksi maksaisit suomalaisille näprääjille tai mailakauppiaille ylihintaa ainoastaan siitä, että he tilaavat tuotteet puolestasi Internetin kautta ja myyvät ne sinulle törkeään ylihintaan?

    Teet jopa satojen eurojen säästöt, kun tilaat rautamailasetin itse. Vertaile merkkejä ja malleja kotimaan liikkeissä ja kun tiedät mitä haluat, tilaa ne suoraan internetistä, ilman välikäsiä.

    http://www.onlinegolf.com/

    Onlinegolf on liike, jossa palvelu pelaa, takuu toimii ja huokeat hinnat useimmilla tuotteilla. Lähetys/paketti tulee alle kahdessa viikossa lähipostiisi, joten tilaaminen on todella helppoa!

    Lue lisää: Klikkaa tätä

    Täälläkin on asiasta keskustelu varsin vilkkaasti.

    Lue lisää: Tilaanko mailat internetistä?

    Hmmm. Tuota. Miten näprääjät ihan oikeasti liittyvät tuohon, mitä menit mainitsemaan?

    Mielestäsikö suomalaiset ’näprääjät’ ottavat satojen eurojen ylihintaa rautaseteistä?

    Hmmm. Kummallista. Kelpaisiko sulle ilmainen rautasetti vai pitäisikö jonkun maksaa vielä vähän tai vaikka paljon siitä, että huolit välineet käyttöösi?

    Tää on taas niin tätä.

    Nimetön

    Vastataan, kun kysytään.

    Lue lisää: Vastauksen kysymykseesi saat täältä

    Nimetön

    heh heh..

    Googlesta:

    Hakusi – suomalainen näprääjä satojen eurojen ylihinta – ei vastaa yhtään sivua.

    Toisaalta: haku golf internet store antoi noin 5 190 000 osumaa.

    Nimetön

    Eiköhän näprääjätkin hinnoittele oman palvelunsa ja työnsä, josta myyntihinta koostuu?

    Internetistä saat tilata ilman välikäsiä Pingit, Titut, Ben Hoganit ym laatumailat customoituna juuri sinulle sopivaksi.

    Suomesta ’näprääjiltä’ saat ostettua samalla summalla, todennäköisesti jotkut made in China komponentit joiden laatu ei välttämättä ole aina samaa luokkaa kuin huippumerkkimailoilla ja komponenttien jälleenmyynti arvo tiedetään, joten itse ainakin pelaan merkkimailoilla ja luotan johtavien tuotteiden laatuun alalla kuin alalla.

    Höpö töpö, _kaikki_ tehään nykyään kiinassa.

    Varmaankin sitten suosit myös länsinaapurin lapsi- ja riistotyövoimaa käyttävää huonekaluliikettä.

    Millä kummalla perustelet sitä, että tehtaan linjalta saat kunnolsita tavaraa? Osa niistä on varmaankin tarkastettu, mutta oletko varma että se on juuri se sinun hankkimasi yksilö? Kuka kokoaa sinulle merkkimailan? Oletko varma, että rautasetin ’kerääjä’ on mitannut jokaisen mailan ja kerännyt yhteen keskenään sopivat mailat? Tuskin. Ei edes markkimailojen valmistajilla ole mielenkiintoa tähän touhuun. Business on businesta ja kulut minimoidaan.

    Ja muista. Nyt on maaliskuu ja maassa hanki, joten herneen nenuun vetäminen voi aiheuttaa vilustumisen yllättävän helposti. Tai onhan mahdollista, että olet sen jo tehnytkin ja kuumehöyryinen näppäimistösi elää ihan omaa elämäänsä :o)

    Olet oikeassa, kyllä ’näprääjät’ totta kai hinnoittelevat oman työnsä ja myymänsä tuotteet itse. Ja totta kai tuohon hinnoitteluun vaikuttaa myös kilpailutilanne. Tämähän on täysin luonnollista.

    Isot merkit tuskin (tämä on oletus!) myyvät tavaraansa internetissä ilman välikäsiä. Kyllä, myyntiorganisaatio nettikaupoissa on matalampi kuin suomalaisessa kivijalkakaupassa ja tuo tietenkin vaikuttaa hinnoitteluun.

    Internetistä voi toki tilata myös customoidun brändisetin. Kyllä, tuollaisia palveluita löytyy. Ostajan tarvii vaan tietää millä tavoin setti pitää customoida. Suuri osa suomalaisistakin golfareista tietää millaiset speksit haluaa mailoihinsa – suuri osa ei tiedä. Ja vielä suurempi osa ei tiedä, millaiset speksit tarvii – halu ja tarve ovat eri asiat. Siis internetistä (kuten myös suomalaiselta mailakauppiaalta) saa hommattua customoidut mailat, ovat ne sitten brändikamaa tai eivät. Internetkaupassa on vain huomattavan vaikeaa olla varma siitä, että tuo customointi on itselle juuri se oikea ratkaisu.

    Mutta – tämä keskustelu on jo sivuraiteilla. Kyseessä oli sinun tekemäsi rinnastus näprääjien ja mailakauppiaiden välillä. Siihen ei ole tullut minkäänmoista selvyyttä, lähdit vain viemään keskustelua linjalle brändi-/komponenttimailat. Josta siitäkin on täällä puhuttu enemmän tai vähemmän asiaa – ja paljon. Arvostaminen ja valinta on jokaisen itse tehtävä.

    ’Näprääjät’, kuten minä sanan ymmärrän, eivät ota Suomessa satojen eurojen ylihintoja mailoista.

    Suuri(n) osa komponenttimailoilla pelaavista kasaa mailansa itse. Nämä ovat siis näitä ’näprääjiä’. Se on heille harrastus golfinpeluun ohella. Heidän motivaationsa tuohon harrastukseen tuskin on halvat välineet. Hifistit kasaavat kaiuttimensa itse ja osa golfareista kasaa mailansa.

    Sitten on erikseen custom fitterit, jotka maksusta kasaavat mailoja ja yleensä auttavat asiakasta myös sopivien komponenttien löytämisessä. Siinä tietysti täytyy sitoa pääomaa työkaluihin, varastoon, demo mailoihin ym. Lisäksi custom fitter tietysti laskuttaa työajastaan.

    Tähän custom fitting hommaan liittyy tietysti paljon sellaista, mitä ei voi netistä ostaa. Sen takia tuo lauseesi ’Internetistä saat tilata ilman välikäsiä Pingit, Titut, Ben Hoganit ym laatumailat customoituna juuri sinulle sopivaksi’ ei käsittääkseni voi pitää paikkaansa.

    Tietääkseni Suomessa ei tällä hetkellä kukaan elätä itseään custom fitter hommilla, eli se siitä ylihinnoittelevasta välikädestä.

    Netistä ostaminen on nykypäivää, eikä mulla ole mitään sitä vastaan. Golf kauppiaiden puolesta tietysti toivon, ettei tällaista ’Vertaile merkkejä ja malleja kotimaan liikkeissä ja kun tiedät mitä haluat, tilaa ne suoraan internetistä, ilman välikäsiä’ free rider asennetta ainakaan levitettäisi internetin välityksellä.

    Lopettakaahan tämä vääntäminen.

    TÖPÖ on minulle ainakin ihan entuudestaan tuntematon suuruus, joten hän on nimimerkkiään vaihtanut komponenttivihaaja.

    Nimetön

    Töpö kuule. Älä viitsi olla tuollainen fundamentalisti asiasta, mikä on täysin toisarvoista. Kanavoi tuo idealismi kehitysapuun ja maailman parantamiseen, niin me kaikki pelastumme.

    Ja taas hymiötä 🙂

    RfC

    OT, ainakin osittain

    Taitaa vielä meissä metsäsuomalaisissa elää vanha talkoohenki sen verran jotta kavereille kasataan tietokoneet, golfmailat ja pärekatot talkoilla tai kaffepalkalla, kuka sitä nyt kaverilta viittii mitään….

    Niin minäkin teen, koska näpräilen harrastuksesta, eikä sillä ole mulle mitään taloudellista merkitystä. Lisätienestit on sitten erikseen

    Mikä on ylihinta? Eikös hinta ole sopiva, jos joku sen vapaaehtoisesti maksaa?

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: INTERNET STORE

Etusivu Foorumit Yleistä INTERNET STORE