26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Inkooseen uusi kenttä, St Nicolaus.

Etusivu Foorumit Yleistä Inkooseen uusi kenttä, St Nicolaus.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Inkooseen tulee tämä uusi golfkenttä St Nicolaus. Onko tietoa missä vaiheessa kenttäprojekti on meneillään ja millainen siitä tulee? Toivottavasti rakentavat kentän, jossa on asiakasystävälliset hinnat, jotta pelaajia riittäisi.

    Kannattaa seurata kyseisen kentän kotivuja

    Lue lisää: St Nicolaus Golf Club

    Nimetön

    Inkooseen tulee lapsiystävällinen kenttä, joka huomioi perheet. Hyvä, että myös perheet huomioidaan jollakin kentällä.

    Puuhamiehinä on julkkiksia, kuten mm. soppamies Syrjänen ja urheilun monitoimimies Virtanen.

    Inkoo tulee varmasti menestymään kovassa golfkenttien välisessä kilpailussa.

    Kokonaisuus näytti hyvältä, eli muutakin tarjontaa löytyy kuin golf. Toisin sanoen golfilla ei kateta kaikkia kustannuksia. Koululaisten pelit, perheet ym. on ihan hyvä idea.

    Tasapuolisuuden vuoksi täytyy todeta, että HillSide hakee lastenhoitajaa, eli muutkin kentät ovat ymmärtäneet perheiden merkityksen.

    Siinä vaiheessa, kun jätän lapseni hoitoon jonnekin klubitalolle sen takia, että pääsisin pelaamaan golfia, herättäkää minut ja pakottakaa lopettamaan golfin peluu.

    Phil, onko tarkoituksesi kommentillasi syyllistää niitä ’huonoja vanhempia’, jotka jättävät lapsensa hoitoon?

    Ei todellakaan, koska omanikin ovat hoidossa, mutta kun puhutaan muutenkin vähäisestä yhteisestä vapaa-ajasta, on ehkä helpompi olla tällä kannalla. Eri asia tietenkin on, jos kyseessä on todellinen päiväkerho, jossa on paljon lapsia ja toiminta on samalla tavalla organisoitu kuin yleensä ’normaaleissa’ hoitopaikoissa, en asialle näe mitään ongelmaa. Eli jos hommalla on jatkuvuutta, eikä kyseessä ole mikään satunnainen lapsen hoitoon jättäminen, niin siitä vaan.

    Philin vaimo varmaan hoitaa ne lapset sillä aikaa kotona, kun Phil itse pelailee golfia :o)! Itsellä muksu onneksi sen verran iso, ettei suostuisi ’päivähoitoon’ menemään, mutta mietin kyllä, että lähipiirissä on pienten lasten vanhempia, joten käytännössä ’perheen pää’ kyllä pelaa useimmiten aika ahkerasti, vaan ei nainen useinkaan :-(, joten ihan kiva, jos kentät huomioivat tämänkin :D.

    Kukahan sen joulupukkikentän maapohjan omistaa? Kiinnostava ostokohde hintaan 7500 egua, jos golfyhtiö eli osakkaat yhdessä omistaa maan.

    Vaimoni pelaa aivan yhtä paljon kuin minäkin ja vankasti singeli tasoituksella, joten kyllä meillä tosiaan lapset hoidetaan kotona – vuorotellen.

    Hyvä, että keskustelu on aloitettu perhekentistä.

    Ei lastenhoitaja yms. tee kentästä perhekenttää. ’Perhekenttä’ pitäisi olla paikka, missä koko perhe viihtyy ja siihen voi olla monta eri vaihtoehtoa.

    Esim. iskä/äiskä lähtee golffaamaan ja muu perhe menee esim. läheiselle rannalle. Pommppulinna, liukumäki yms. pihalle, eli viedään ja haetaan iskä ja käydään kahvillä tai syömässä, kunhan hinnat ovat kohtuulliset. Esim. mankkaan luonnoksessa on minigolfrata klubin lähellä. Tahkolla on aktiviteettia ei golffareille yms.

    Tai miksi ajatella pelkkiä lapsia. Voihan olla, että toinen haluaa käydä koiran kanssa ulkoilemassa tai jopa ratsatamassa, mutta halutaan nauttia kahvit yhdessä terassilla. Vaihtoehtoja on monia, eikun keksimään.

    Miksi toiminnot pitäisi rakentaan pelkästää golffareita silmälläpitäen? Ettei vaan tuulipukukansa istuisi viereiseen pöytään? 🙂

    Eiköhän suuri(n) osa golffareista ole nykyään ns. tuulipukukansaa, mitä sillä tuulipukukansalla nyt tarkoitettaneenkaan, kunniallisia suomalaisia ihmisiä?

    Pakko myöntää, että huvitun välittömästi kun joku kutsuu jotain ihmisryhmää ’tuulipukukansaksi’, en kuitenkaan tuulipukukansan puolesta.

    Tuulipukukansa = Tavikset, se massa.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Inkooseen uusi kenttä, St Nicolaus.

Etusivu Foorumit Yleistä Inkooseen uusi kenttä, St Nicolaus.