Aihe: Ilosen ja Blomqvistin valmennus - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Ilosen ja Blomqvistin valmennus

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilosen ja Blomqvistin valmennus

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 123)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #170539 Ilmoita asiaton viesti

  Mikähän olisi Ilosen ja Blomqvistin ranking, jos valmentaja olisi joku muu kuin Timo ’Guru’ Rauhala….? Kumma juttu kun esim. Stenson ei mainitse missään ’gurua’ oman uransa kehittäjänä, vaikka Rauhala oli miestä ’auttamassa’ jossakin uran vaiheessa. Veikkaan, että molempien ranking voisi olla parempi…. onko mies Suomessa turhaan nostettu jalustalle ja hänen tekemisiään ei uskalleta kyseenalaistaa.

  #227220 Ilmoita asiaton viesti

  Jonkun pitäis kysyä Rauhalalta: mites RR:llä supinoi?

  Jos tulee ihmetys kasvoille niin voi tarjota vaikka herralle kahvit…

  #227221 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  Näprääjä kirjoitti: (26.2.2009 12:22:27)
  Jonkun pitäis kysyä Rauhalalta: mites RR:llä supinoi?

  Jos tulee ihmetys kasvoille niin voi tarjota vaikka herralle kahvit…

  Ei tule ihmetystä kasvoille hänelle siitä. Olihan herra esim silloin Seasonin tilaisuudessa paikalla.

  #227222 Ilmoita asiaton viesti

  ts kirjoitti: (26.2.2009 12:53:54)

  Näprääjä kirjoitti: (26.2.2009 12:22:27)
  Jonkun pitäis kysyä Rauhalalta: mites RR:llä supinoi?

  Jos tulee ihmetys kasvoille niin voi tarjota vaikka herralle kahvit…

  Ei tule ihmetystä kasvoille hänelle siitä. Olihan herra esim silloin Seasonin tilaisuudessa paikalla.

  Eli kahvit säästyy;)

  Ei se sitten mikään Guru ole jos jonkun muun tekemiset kiinnostaa.

  Jos on Guru niin on Guru…
  ja pian entinen huippu…

  #227223 Ilmoita asiaton viesti

  Onko jotain henk.koht. vastaan? Vääriä tipsejä?

  Joo tosi gurut haukkuu muut ja pitää mielipiteensä.

  Jotenskin ei pysty näkemään Rauhalaa opettamassa RR-saloja viiskymppisille pokituupparille joka ’treenaa’ golfia 2½koria kesässä.

  Rakentava idea: Golfliiton tulisi palkata Buts Harmoni kuseon maailman paras golfopettaja tai sit D.Ledpetteri kun se on ollu Faldon. Varat vois kerätä nostamalla jäs.maksuja apaut 20e/pää.

  Suomalainen golfopettaja ei pärjää ulkomaalaiselle valmentajalle.

  Nimim. En ole katkera mutta kuitenkin

  #227224 Ilmoita asiaton viesti

  Ilosen ja Rauhalan jutuista en tieda mitaan, mutta Minnin ja Rauhalan yhteistyosta ’jonninverran’. Sen mita Rauhalaa toissa vuonna tapasin ja siina mukana pyoriskelin, niin kyllahan miehella on taysin eri tapa opettaa kun kenellakaan muulla valmentajalla keta mina tiedan. Ja Minni tykkaa ja arvostaa tata tapaa hyvin paljon. Pelaajan ja valmentajan suhdehan on hyvin pitkalti myos sita, etta tullaan hyvin toimeen. Ja nuo kaksi kylla tulee. Ilmeisen sama juttu Ilosen kanssa.

  Ilonen on voittanut jo parikin ET -kisaa, pelannut Mastersissa ja Openissa, joten hyvassa jamassa hanen valmennuksensa on. Minni puolestaan ei ole mennyt kun eteenpain sen jalkeen kun han Timon kanssa yhteistyonsa alotti. Ymmarrysta tekemiseen on tullut ja tulee koko ajan edelleen. Menestysta on parin viime kauden aikana tullut jo varsin kivasti kummallakin Tourilla, joten kyllahan siella siihen oikeaan suuntaan ollaan menossa. Miten joku voi asiaa edes epailla?

  Mina en nae Rauhalassa mitaan muuta kun positiivisia asioita. Avasi minunkin silmiani todella paljon, josta olen hanelle ikuisesti kiitollinen. Lisaksi han on mukavasti ’erilainen’ persoona. Ehdottomasti paras Suomessa asuva golf-valmentaja. Noudaudobaudit.

  #227225 Ilmoita asiaton viesti

  Juu, Rauhala on varmasti eittämättä paras suomalainen valmentaja, mutta riittääkö se noissa skaboissa ? Josko joku muu voisi tuoda vähän uutta näkökulmaa juttuihin.
  Toisaalta huipulle pääseminen vaatii toki myös pelaajan panosta ja loppumatonta motivaatiota, jotta jaksaa hakata päätä seinään kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
  Todella harva huipulle 1-2 vuodessa nousee.
  Toivottavasti Mikko ja Minni jaksaa, Rauhalan opein tai muuten.

  #227226 Ilmoita asiaton viesti

  Taalla ja muualla kun on tota golf-valmennusta ja keskustelua seurannut, niin kylla toi Rauhala juuri sita uutta nakokulmaa, ja ennen kaikkea tapaa, siihen valmennukseen tuo. Ei kaikkien tarvitse toki samanlaisia valmentajia ollakaan, mutta osaamisen ja tekemisen taso ja tapa on hyvin erilaista.

  Mihin sina, tiger100, olet tyytymaton esim Minnin parjaamisessa? Mika on sellainen juttu miksi hanen pitaisi valmentajaa vaihtaa? Han on viela nuori plikka, mutta on parjannyt jo varsin hyvin kummallakin tourilla ja voidaan perustellusti sanoa, etta han on jo nyt ’huipulla’. Kylla noi kaikki top-pelaajat LPGA tourilla on huipulla tassa lajissa. Viime vuonna Minni otti muistaakseni pari top-kymppia ja muitakin hyvin sijoituksia, ja meidan yhteisella ajalla han oli yhden reilun metrisen putin paassa Kanadan avoimien top-kympista eika missanut kun yhden cutin (josta edelleen otan osasyyn itselleni). Lisaksi han pelasi jokaisessa turnauksessa hyvin lukuunottamatta ehka aina sita yhta rundia… Muistan esim Portlandin turnauksen, jossa kavi vahan ’harmittavasti’ niin, etta tokalla kierroksella pelattiin Natalie Gulbiksen kanssa ja sita halinaa ja ihmismassan liikehdintaa on aika vaikea olla huomaamatta. Ja sitten vikalla kiekalla pelattiin Christina Kimin kanssa, joka juuri silloin taisteli Solheim Cup -paikasta ja taas oli TV-kameraa nenan edessa, takana ja sivulla seka katsojia pyori ymparilla normaalia enemman. Tollaset voi aina vaikuttaa vahan…

  Itse en edelleenkaan nae valmennuspuolella mitaan vikaa, painvastoin. Ajan kanssa… ajan kanssa…

  #227227 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  Golfinn kirjoitti: (26.2.2009 22:07:03)
  . Ehdottomasti paras Suomessa asuva golf-valmentaja. Noudaudobaudit.

  Tai ainakin ainoa, jonka tunnet.

  Kun olet noin varma asiasta, voisitko valottaa esim miten paljon tunnet Niklas Rajamäen toinmintaa… no no… eipäs avata niitä googlen sivuja….

  Ja siis tämä kommentti ei liity Rauhalan arvioimiseen mitenkään, vaan taas kerran vahvaan mielipiteeseen ilman pohjatietoa….

  #227228 Ilmoita asiaton viesti

  Mä en tunne Rauhalaa enkä Minniä enkä Mikkoa, mutta tommonen yber-kryptinen valmennustyyli vaikuttaa aika epäilyttävältä. Minun salaliittoteorioista tykkäävässä mielessäni herääkin kysymys, onko sitä ehkä hieman tarkoituksella paisuteltu tuon guru-mielikuvan aikaansaamiseksi???

  #227229 Ilmoita asiaton viesti

  Ei ole paisuteltu. Kyllä hän guru on 🙂

  Kaikille ei välttämättä sovi, mutta niille joille sopii voi aueta ihan uusia asioita. Itselläni ei ajatus aina ihan riittänyt mutta se johtuu omista puutteistani. Loistava kaveri!

  #227230 Ilmoita asiaton viesti

  J.J. kirjoitti: (27.2.2009 18:00:17)
  Ei ole paisuteltu. Kyllä hän guru on 🙂

  Rauhalan benchmark-tasoa on kai vaikea arvioida, ellei ole jonkinlaista käsitystä maailman muiden golfin huippuammattilaisten valmentajien toimista. Onko Rauhalalla jotain sellaisia oppeja joita ET-kisoissa Top20-sijoille säännöllisesti sijoittuvien pelaajien valmentajilla ei ole? RR? Vai onko hän ”vain” pienen Suomen ykkösvalmentaja? Ja jos on, niin riittääkö se kansainväliselle huipputasolle (kuten joku jo aikaisemmin kyselikin)?

  #227231 Ilmoita asiaton viesti

  Meillä ei ehkä ole kompetenssia arvioida Rauhalan kykyjä maailmalla, mutta eiköhän hänen kolleegojensa mielipide jotain paina:
  Vuoden 2008 valmentaja Euroopassa
  Tuskinpa Minnin tai Mikon menestys valmennuksesta jää kiinni. Mikko on tehnyt historiaa jo useita kertoja Timon johdolla ja Minnin Timo nosti nopeasti takaisin nousevalle käyrälle. Samassa ajassa arvostettu Lettupetteri melkein tuhosi erään kaikkien aikojen kyvyn…
  Itse olen aina pitänyt hänen ’salaperäisestä’ tyylistään. Oma händärikin putosi 11->8 pelkästään kuuntelemalla häntä yhden talven 😉

  #227232 Ilmoita asiaton viesti

  Suomessa on hyvin vähän, jos ollenkaan valmentajia jotka saavat elantonsa golfvalmennuksesta. Suurin osa PGA valmentajista viettää suurimman osan ajastaan harrastapelaajien, juniorien ja aloittelijoiden kanssa. Arvokasta työtä sekin.

  Topiikki, keskustelun avaus on suomalaisittain tyypillisen kyyninen, negatiivissävytteinen. Eli tässä teille riistaa, ammutaan liian korkeaan arvostukseen ja asemaan päässyt kaveri alas, suoraan selkään puskasta.

  Useimmat tekevät sen mutupohjalta, tuntematta taustaa ja ihmistä, työtä jota tämä tekee. Tunnen Rauhalan pintapuolisesti, en oppilaana. Hänen tarinansa ja pelaajien kertomat kielivät jostain aivan muusta kuin gurun asemaan tieten tahtoen pyrkivästä nousukkaasti. Mieshän palaa työlleen, ja on kysytty liiton, PGA:n ja harrrastelijoiden taholta.

  Salamyhkäinen? Ja edelleen epävarma omasta osaamisestaan. Hienoimpia juttuja mitä olen kuullut hänen kertovan , on nimenomaan se, että on paljon opittavaa.

  Meille suomalaisille on kaikissa lajeissa niin helppoa vetää ladut selkään kotimaisille vaikuttajille, tässä tapauksessa valmentajille. Ulkomaalainen osaa sen varmasti paremmin kun se puhuu niin hyvin englantiakin, on mentaliteetti joka istuu syvässä.

  Golfpisteen keskustelupalstalla on valitettavan paljon besserwissereitä, osaajia jotka osaavat itse kaikki hommat parhaiten. tai osaisivat jos viitsisivät kulloinkin arvostelemaansa hommaa tehdä…

  Valmentamisessa suomalaiset ovat varmasti golfissa ottamassa ensiaskeleitaan , mutta rohkeasti itseään peliin heittäviä miehiä ei ole Timo Rauhalan lisäksi montaa. Osaksi tähän on varmasti vaikuttamassa taloudelliset realiteetit, mahdollisuudet ovat kovin vähissä.

  Alkuperäiseen kysymykseen. Mitä Mikosta ja Minnistä olisi kehittynytkään jos Rauhala ei olisi ollut sotkemasa? Tätä sopii kysyä suoraan heiltä, veikkaanpa, että vastaukset ovat yhteneväisiä, suomalainenkin osaa, tärkeintä on tehdä työtään täydellä sydämellä, pyrkiä itsekin oppimaan.

  #227233 Ilmoita asiaton viesti

  TP Black kirjoittaa asiaa. Mutta mitä hittoa tarkoittaa RR. Ei aukee tämmöiselle perustuupparille.

  #227234 Ilmoita asiaton viesti

  ts kirjoitti: (27.2.2009 8:40:37)

  Golfinn kirjoitti: (26.2.2009 22:07:03)
  . Ehdottomasti paras Suomessa asuva golf-valmentaja. Noudaudobaudit.

  Tai ainakin ainoa, jonka tunnet.

  Kun olet noin varma asiasta, voisitko valottaa esim miten paljon tunnet Niklas Rajamäen toinmintaa… no no… eipäs avata niitä googlen sivuja….

  Ja siis tämä kommentti ei liity Rauhalan arvioimiseen mitenkään, vaan taas kerran vahvaan mielipiteeseen ilman pohjatietoa….

  Sanotaan nyt sulle, Tapsa, etta tarkoitin tuolla kylla sita, etta Rauhala on noille kahdelle se paras Suomessa asuva valmentaja. Erikoinen persoona eika ehka sovi kaikille, mutta naille kahdelle ehdottomasti se paras. Ja mina tykkaan myos paljon. Silmien avaaja!

  Tuohon sun viimeisen lauseen sivulauseeseen vastaan kysymyksella: paljonko sa sitten tiedat mun asioista ja tiedoista, vaikka ma TIEDAN, etta sulla ei ole YHTAAN pohjatietoa tai muutakaan mun asioista. Aika hanakasti oot niita kuitenkin aina arvioimassa ja varsinkin aliarvioimassa. Ei se mua haittaa, kunhan vaan aina ihmettelen naita ihmisia, jotka on kritisoimassa toisia ihmisia asioista, joita itse tekee lahestulkoon paivatyokseen.

  Huh, sanon mie tuohon!

  #227235 Ilmoita asiaton viesti

  Sellaista golfvalmentajaa ei maailmassa olekaan, josta ei voisi tai tulisi käydä kriittistä keskustelua. Suomalaisten perisynti ei suinkaan ole PT Blackin ehdottama kyyninen, negatiivissävytteinen selkään ampuminen, vaan se, että tyydytään johonkin tasoon. Rauhala itsekriittisenä valmentajana tuskin tarvitsee tässä asiassa mitään puolestapuhujia, vaan ennemminkin ammentaa sieltä kritiikistä.

  Eli perseelle potkimisen ja selkään taputtelemisen suhdetta suomalaisessa urheiluvalmennuksessa voidaan vielä hyvinkin tarkistaa sinne potkimisen puolelle. Se että suomalaisen valmentajan tulee näyttää enemmän kuin ulkomaalaisen, on vain hyvä asia niille suomalaisille valmentajille, jotka tosissaan haluavat näyttää ja tehdä jotain lajinsa eteen. Hengettömät karsiintuu nopeasti pois ja vahvimmat vahvistuu.

  Jossitteluosuutta ’mikähän olisi..’ lukuunottamatta ihan aiheellinen ja hyvä ketjunavaus.

  #227236 Ilmoita asiaton viesti

  TP Blackilta hyva kirjoitus. Olen hyvin pitkalle samaa mielta. Eniten jain tuosta vajaasta vuodesta Minnin kanssa kaipaamaan juuri noita sessioita Rauhalan kanssa.

  Minnin mielipiteet miehesta tiedan tasantarkkaan eika mulla niihin ole mitaan lisattavaa.

  Ihan yleisesti golfvalmennusta ja -valmentajia kun ajatellaan (Ballmarkerin teksti), niin eihan tuolla tasolla naperella samalla tasolla tietenkaan kun klubivalmennuksessa eika siella osaamista ja paremmuutta mitata silla tietaako joku esim RRn vai ei. Se keskustelu kuuluu golf-keskustelupalstoille ja niilla asioiville sanasepoille.

  Valmennus tuolla tasolla on hyvin herkkaa ja perustuu paljon kemioihin. Toki tietoa ja kokemusta pitaa olla, mutta niin niilla on kaikilla.

  #227237 Ilmoita asiaton viesti

  Oli pakko tarttua tähän keskusteluun ja antaa pieni omakohtainen kokemus aiheesta.

  Olin vuoden ajan Timo Rauhalan valmennuksessa Golf Digest Akatemian puitteissa yhdeksän muun amatööripelaajan kanssa. Tuon vuoden aikana kuulin lukemattomia tarinoita Ilosesta ja Blomqvistista. Nämä molemmat suomalaiset tähtipelaajat myös kävivät meidän kanssa treenaamassa. Molempien kanssa oli huomattavissa, että pelaaja-valmentaja -suhde oli sanoinkuvaamattoman tiivis ja toisiaan arvostava.

  Tiger100 avasi ketjun melkoisen negatiiviseen sävyyn. Voisin olettaa, ettet ole tutustunut Rauhalaan muutamaa lehtijuttua laajemmin. Rauhala haastaa pelaajian koko ajan hoksaamaan asioita itse, eikä kata pöytää suoraan valmiiksi. Ja kaikki pieni nippelitieto loistaa poissaolollaan, jota jotkut tälläkin foorumilla kirjoittavat ’kylä-prot’ viljelevät.

  Monet eivät varmaan tiedä, että Rauhala avustaa myös muita pelaajia Toureilla. Erään Euroopan Tourin kisaviikon aikana Timo oli avustanut viittä eri pelaajaa. Jollekin pientä hiontaa alkuasentoon punttisalilla, toiselle puttianalyysi harjoitusgreenillä videon avulla jne. Eli Rauhala ei ole vain Mikon ja Minnin valmentaja vaan konsultoi muitakin pelaajia. Se kertoo jotakin hänen arvostuksestaan maailmalla.

  Kannattaa käydä lukemassa jo päättyneen Golf Digest Akatemian vanhoja blogeja, joissa me amatööripelaajat kerromme rehellisiä tuntojamme Timo Rauhalasta. Ne eivät tietenkään vastaa Tour-pelaajien tarinoita, mutta lukemisen arvoisia juttuja kuitenkin.

  #227238 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  Golfinn kirjoitti: (28.2.2009 1:26:38)

  ts kirjoitti: (27.2.2009 8:40:37)

  Golfinn kirjoitti: (26.2.2009 22:07:03)
  . Ehdottomasti paras Suomessa asuva golf-valmentaja. Noudaudobaudit.

  Tai ainakin ainoa, jonka tunnet.

  Kun olet noin varma asiasta, voisitko valottaa esim miten paljon tunnet Niklas Rajamäen toinmintaa… no no… eipäs avata niitä googlen sivuja….

  Ja siis tämä kommentti ei liity Rauhalan arvioimiseen mitenkään, vaan taas kerran vahvaan mielipiteeseen ilman pohjatietoa….

  Sanotaan nyt sulle, Tapsa, etta tarkoitin tuolla kylla sita, etta Rauhala on noille kahdelle se paras Suomessa asuva valmentaja. Erikoinen persoona eika ehka sovi kaikille, mutta naille kahdelle ehdottomasti se paras. Ja mina tykkaan myos paljon. Silmien avaaja!

  Tuohon sun viimeisen lauseen sivulauseeseen vastaan kysymyksella: paljonko sa sitten tiedat mun asioista ja tiedoista, vaikka ma TIEDAN, etta sulla ei ole YHTAAN pohjatietoa tai muutakaan mun asioista. Aika hanakasti oot niita kuitenkin aina arvioimassa ja varsinkin aliarvioimassa. Ei se mua haittaa, kunhan vaan aina ihmettelen naita ihmisia, jotka on kritisoimassa toisia ihmisia asioista, joita itse tekee lahestulkoon paivatyokseen.

  Huh, sanon mie tuohon!

  Et muuten vastannut tuohon Rajamäkeä koskevaan kysymykseen.

  Jos olisit alkuperäiseen kirjoittanut tuon, mitä nyt kerroit tarkoittaneesi, en varmaan olisi reagoinut. Mutta se teksti nyt vaan oli ihan muuta… tuttua golfinniä, joka samalla kertoo ehdottoman mielipiteen ja sen, että oikeastaan asiasta ei hirveästi tiedä.

  Suomessa on varmasti monia hyviä valmentajia, enkä ainakaan minä lähde heistä ketään yli muiden nostamaan. Yleensä ihmsten kokemukset (esim täällä kirjoittajien) perustuvat omiin kokemuksiin ja pariin kolmeen valmentajaan, jonka perusteella sitten lähdetään tuota arvojärjestystä muokkaamaan. Jos olisi tietoa isomman joukon tekemisestä, voisi mielipide mukautua enemmän siihen suuntaan, että on olemassa tietty joukko osaavia hemmoja, joilla kaikilla varmasti omat heikkoutensa ja vahvuutensa. Ja tälle listalle takuuvarmasti Rauhalan nimi kuuluu, no doubt about it 😉

  Sanoin muutama vuosi sitten kolleegalle erään useamman päivän kv. seminaarin lopulla, aikamme maailman suuria valmentajanimiä kuunneltuamme, että ainakin sellainen olo tulee, että ei nämä hemmot sen kummempia jutuiltaan ole kuin mekään. Kaveri varsin nopeasti totesi tuohon, että ei ole koskaan kuvitellut niin olevankaan. Kyseessä oli eräs näistä korkelle arvostamistani suomalaisita valmentajista.

  Ainiin… tiedättekö miten muuten pääsee huippuvalmentajan maineeseen?

  Riittää kun et pysty kaikkia pelaajia pilaamaan, ketkä apujasi hakevat 😀

  #227239 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  Juha Hakulinen kirjoitti: (28.2.2009 2:48:51)
  Ja kaikki pieni nippelitieto loistaa poissaolollaan, jota jotkut tälläkin foorumilla kirjoittavat ’kylä-prot’ viljelevät.

  Hmm.. tuota.. onkos tuo nyt hyvä vai huono asia? Miellyttävä varmasti molemmille, koska vastuu siirtyy siitä pelaajalle. Jotkut sitten ottavat sen vastuun ja toiset eivät.

  #227240 Ilmoita asiaton viesti

  ts kirjoitti: (28.2.2009 9:25:37)

  Juha Hakulinen kirjoitti: (28.2.2009 2:48:51)
  Ja kaikki pieni nippelitieto loistaa poissaolollaan, jota jotkut tälläkin foorumilla kirjoittavat ’kylä-prot’ viljelevät.

  Hmm.. tuota.. onkos tuo nyt hyvä vai huono asia? Miellyttävä varmasti molemmille, koska vastuu siirtyy siitä pelaajalle. Jotkut sitten ottavat sen vastuun ja toiset eivät.

  Mä oon muuten tätä sivuten joskus pohdiskellut itseni ja parin erittäin pätevän ’kylä-proon’ kanssa aidon pron:n tulosvastuuta. Eipä ole maailmassa kovin montaa ammattiryhmää (psykiatrien ja Sarasvuon lisäksi) joille maksetaan 50-70€/h täysin ilman tulosvastuuta.

  Vai onko jollain pro:lla takuu: Vuodessa shooting in the 70’s tai rahat takas?

  Mä en ainakaan haluais maksaa 60€:a jostain mantrasta minkä mä hiffaan kolmen viikon kuluttua tai sitten en. Tai sitten mä hiffaan sen väärin ja loppujen lopuksi saan maksaa uuden 60€ siitä hyvästä että kuulen uuden mantran joka mitätöi aikaisemman (omaa tyhmyyttäni tietenkin) väärin hiffatun mantran.

  #227241 Ilmoita asiaton viesti

  Kylla ma Lavantauti olen bungannu usealle ulkomaiselle proolle 50-70egee timma ja useita tunteja Leadbetterilla LaCalassa Britti Malcom en muista enaa sukunimea ja Svedu Peterille samas mestas ja usealle Suomessa,ihan hukkaan heitettya fyrkkaa kun mitaan en ole siellakaan oppinu.
  Kylla vissiin pitaa viela yrittaa koska hyvinkaalla on harman ykkos GURU,ihan sen jutuista paatellen.
  peleja

  #227242 Ilmoita asiaton viesti

  janari kirjoitti: (28.2.2009 17:00:21)
  Kylla ma Lavantauti olen bungannu usealle ulkomaiselle proolle 50-70egee timma ja useita tunteja Leadbetterilla LaCalassa Britti Malcom en muista enaa sukunimea ja Svedu Peterille samas mestas ja usealle Suomessa,ihan hukkaan heitettya fyrkkaa kun mitaan en ole siellakaan oppinu.
  Kylla vissiin pitaa viela yrittaa koska hyvinkaalla on harman ykkos GURU,ihan sen jutuista paatellen.
  peleja

  ei se aina pron vika ole että oppilas ei ymmärrä eikä opi. Jotkut puusilmät kun ei tajua vaikka rautalankasta vääntää ja vieläpä näyttää. Turhaan siinä on käydä prolla. Kuokkii sen minkä pystyy.

  #227243 Ilmoita asiaton viesti

  Omia kokemuksia golf-valmennuksesta: Itse olen kehittymishaluinen ja valmis panostamaan harjoitteluun, mutta useimmat pro-sessiot ovat olleet aikamoisia pettymyksiä. Pro on useimmiten antanut vinkin, joka liittyy jonkun perusvirheen seurauksen tai kompensaation säätämiseen. Tämä on siis oma kokemukseni eikä yleistys, joten kenenkään ei tarvitse vetää herneitä nenuun.

  Viime kesänä sitten muutamasta sattumasta johtuen tuli käytyä vajaan tunnin mittaisessa lähipelisessiossa Heini Haapalan opetuksessa. Oma kokemukseni oli, että tämähän on kunnon VALMENTAMISTA, eikä mitään näpertelyä kuten aikaisemmin. Itselläni on taustaa huippu-urheilusta eräästä toisesta lajista, ja siksi tilanne tuntui kotoisalta.

  Näitä hyviä valmentajia on siis varmasti muitakin kuin Heini, mutta ero hyvän coachin ja leipääntyneen ’olen ajautunut golf-opettajaksi kun oma ura ei lähtenyt lentoon’ tipsi-pron välillä tuntuu olevan erittäin suuri.

  Mitenkähän tämäkin liittyy Iloseen ja Blomqvistiin? Ei kai mitenkään.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 123)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ilosen ja Blomqvistin valmennus