23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Hyvä neuvo

Etusivu Foorumit Yleistä Hyvä neuvo

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tuoreessa ulkomaisessa lehdessä (oisko ollu Golf Digest) oli hyvä neuvo: Älä vaihda bleideihin niin kauan kuin joudut itse ostamaan mailasi. Vijaylla on hieman eri vaatimukset kuitenkin. Totuus on se, että toisilla pitää aina olla uusimmat, kalleimmat ja kauneimmat vermeet. Onneksi, sanovat golf-kauppiaat 🙂

    Vastaan nyt tähän niinkuin palstalla pitääkin vastata (unohdan nyt ne viskit, pituuslyönnit, säännöt, Ph:t, osakkeenomistajat, lokkeilijat yms.) elikkäs…

    Kannattaa käydä prolla ottamassa tunteja ennenkuin vaihtaa bladeihin 🙂

    ei se prokaan ole mikään yli-ihminen. kun katsoo televisiosta ET:n kisoja niin sielläkin on sakkia jotka pelaavat suurilapaisilla Callawayn offset ihmeillä, (naisista mm Sörenstam…) vaikka taidot riittäisi mihin tahansa! itse pelaan niillä mitä tuntuu parhailta enkä sitä ala kyseleen keneltäkään!

    Itse olen kyllä aina pelannut bleideillä senkin takia, että niitä sai käytettyinä puoli-ilmaiseksi.

    Oikeestaan nää välineväittelyt on aika koomisia. Jos olisi olemassa maailman parhaat mailat, niin eikö kaikki pelaisi niillä? Rautamailat ovat teknologialtaan jotakuinkin yhtä korkeaa tasoa kuin viikate. Metallin pala istutettuna kiinni teräsputkeen.

    Tämän kirjoitettuani lähden autotalliin kasaamaan eilen purkamani settini:-). Varmaan paranee kierroskeskiarvo monta lyöntiä kun ne on paremmin kasattu.

    Ulkonäkö merkitsee yllättävän paljon. (Aika suuri osa audiotarvikkeistakin ostetaan ulkonäön perusteella.)

    Pääasia että on luottamus settiin jota käyttää. Tämä on tätä henkimaailman hommaa.

    Voi pyhä jysäys! Mienaatteks te todella, että golfmailojen tai muiden varusteiden ulkonäöllä olis jotain merkitystä? Ketä pirua se kiinnostaa miltä joku tavara näyttää, oli se sitten kännykkä, auto, fillari, luistin, golfmaila… Samahan se on miltä se keppi näyttää, riittää kun se toimii.

    Hyvä Ballmarker,

    Minua kiinnostaa aina se miltä tavara näyttää :o)

    Eihän sen pitäisi merkitä, mutta näyttää kuitenkin paljon merkitsevän. Japanilainen on tunnetusti mestari paketoimaan – ja kauppa käy.

    Hassuahan hommassa onkin juuri se, että suurimmalla osalla pelaajista maila ei toimi lainkaan, jos se ei näytä hyvältä. Ja suuri osa ei suostu edes kokeilemaan jotain tiettyä mailaa, koska tietää jo mailan nähdessään, että siihen ei synny minkäänmoista luottamusta. Vaikka lyönnillisesti maila toimisi loistavasti.

    Peliä on turha pilata välineillä, joista ei pidä.

    Korvien välissä tätä peliä pelataan. (Olenkos minä joskus ennenkin maininnut saman asian?)

    …saa näköjään immeiset lämpimäks…

    Kerropa sitten oma näkemysesi tähän:

    Aira vai Janina?

    Halonen vai Lund (jr)?

    Ei nyt tuu enempää heti, mutta toivottavasti saan pointin perille.

    Sen jälkeen kun joku asia, esine toimii, niin siitä halutaan myös silmälle iloa. Ko asia on nimeltään esteettisyys.

    PS itse ajattelen samalla tavalla kuin sinä ja minut on niin monta kertaa puhuttu suohon, etten perusta väitettäni sanoilla:’Se toimii – se riittää. Ei sen tarvitse kauniilta näyttää!’ Ison osan mielestä tarvitsee… Epistähän se on, mut ei kaikki oo insinöörejä =)

    Itse funderaan asian kyllä niin, että ulkonäkö on toissijainen asia, mutta jos samalla rahalla saa siistin näköisen kapineen, mikä ettei.

    Brändistä en maksa.

    Nimetön

    ilman muuta mailan ulkonäkö on merkittävä tekijä ,siis ilman ulkonäköä ei voi voittaakaan mitään muuta kuin open 2003 titun 981tosi komeet oikeat silikon mailat (BONER).

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Hyvä neuvo

Etusivu Foorumit Yleistä Hyvä neuvo