28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Huti

Etusivu Foorumit Yleistä Huti

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Ostin postitse Mikael Piltzin ja Jan Forsellin tekemän ’Golf opetus-dvd:n hintaan 44 euroa. Pari kommenttia: – Kun opetetaan erikoislyöntejä (kuten tässä matala lyönti, korkea lyönti, fade, draw) olisi asiallista, että katsoja näkisi myös pallon lennon. Näiden kaverusten kalustolla se on kuitenkin silkka mahdottomuus. – Valikkoja on niin maan perusteellisesti, mutta niissä ei ole yhtikäs mitään uutta. Tärkein kuitenkin puuttuu: KATSO TÄSTÄ KOKO LEVY! Sillä kuka ostaa 70 minuutin dvd:n kasoakseen siitä kahden minuutin pätkän ’40 metrin pitchi’. DVD:n kansikuva vähän nauratti. Siinä Piltz on lyönyt draivin ja kuva on otettu hetkellä kun maila on jo downsvingin loppupuolella ja katsekin jo seuraa perässä. Mutta pallo, se olla jököttää tiin päällä. Uudelle pelaajalle ensimmäiseksi opetus-dvd:ksi kuitenkin voi suositella, sillä kyllähän tekijät tietävät mistä puhuvat.

  menin myös tilaamaan teoksen iltapäivien ratoksi (ei ole vielä tullut). Odotukset kovat mutta tais karista nekin. Noh, katsotaan nyt ja katellaan sitten 🙂

  Huomionarvoista on myös tv:ssä pyrivän mainoksen perusteella Pilzin vasen käsi, joka backswingissä ei vissiin ihan oikeaoppisesti suorana ole..

  Kaverihan on kuitenkin tietääkseni jopa pitkälyöntinen..

  Ei ole tosiaan mikää kovin kaksinen.

  Harmittaa että tuli tilattua.

  Sopii golfin perusteiden kertaamiseen ja aloittelijoille.

  Holmesin DVD on aivan toista luokkaa.

  Opetustilanteissa esitetään miten lyönti tehdään yhdestä kulmasta kommentoimatta sitä sen kummemmin. Pedagokisesti pohjanoteeraus.

  Ei hidastuksia, ei kunnon kommentteja.

  Nämäkin kaverit (Hank Kuehne ja Phil Mickelson) lyövät aikas pitkälle, eikä se käsivarsi ole suorassa… Ei siis liene välttämätöntä?

  Linkin päästä löytyy aiheesta extreme-versio. Lue, jos uskallat…

  Lue lisää: Leverpower

  Ei, mutta jos tuo on opetusvideo, eikö olisi hyvä opettaa pitämään se käsi suorassa?

  Tuskin regular Joe rangelta osaa lukita käden osumahetkellä, kuten nuo kaksi puupäätä kuvissa??

  Ei, mutta jos tuo on opetusvideo, eikö olisi hyvä opettaa pitämään se käsi suorassa?

  Toki – heittoni koski vain Piltzin swingiä, josta luulin olleen puhe.

  Mut vakavasti ottaen, voisi toisaalta kysyä kuinka paljon hallaa tuo ’suoran käden’ (liiallinen) korostaminen sitten aiheuttaa. Taitaa rankelta löytyä letkukäsivartisen Regular Joen rinnalle aina yksi Average Joe, joka hampaat irvessä yrittää swingailla ’pron ohjeiden mukaisesti’ käsivarsi suorassa, ja lopputuloksena on kaikkea muuta kuin rento ja tehokas pläjäys.

  Suora mutta rento, siitä kait olisi kyse. Ja sen saavuttaminenhan vasta vaikeaa onkin…

  Nimim. ’En ole tätä mieltä tietenkään vain siksi, että oma käsivarteni antaa iloisesti periksi…’

  Kyllä mustakin ne John Holmesin dvd:t on paljon parempia

  Nimetön

  Olikos sillä John Homesilla stiffi vai x-stiffi varsi ?

  Vanhemmiten vaihtoi mielestäni reguun… olisiko syynä ollut alentunut mailapäännopeus, mikä aiheutti ettei valkoinen kuula lentänyt enää entiseen malliin ?

  Tuli kanssa itse hommatua kyseinen pätkä. Lähes 300 markkaa on muuten aika suolainen hinta reilun tunnin pätkästä, mutta jollainhan ne ulkomaan golfreissutkin on maksettava.

  Tässä vähän omia kommenttejani:

  ’Kun opetetaan erikoislyöntejä (kuten tässä matala lyönti, korkea lyönti, fade, draw) olisi asiallista, että katsoja näkisi myös pallon lennon. Näiden kaverusten kalustolla se on kuitenkin silkka mahdottomuus.’

  Esim. bunkkerilyönneissä olisi ollut kiva nähdä lähikuvaa osumasta. Nyt ei edes sanottu miten palloon tulisi osua ja kuinka syvälle hiekkaan. Mielestäni se on kuitenkin kaikkein olennaisinta onnistuneen bunkkerilyönnin kannalta. Kaveri vaan jauhoi kaiken maailma linjoista moneen kertaan.

  ’Valikkoja on niin maan perusteellisesti, mutta niissä ei ole yhtikäs mitään uutta. Tärkein kuitenkin puuttuu: KATSO TÄSTÄ KOKO LEVY! Sillä kuka ostaa 70 minuutin dvd:n kasoakseen siitä kahden minuutin pätkän ’40 metrin pitchi’.’

  Juu kyllä hermo meni kun tunnin pätkän aikana saa räplätä kaukusäädintä yli kolmekymmentä kertaa. Ei pysty ymmärtämään.

  ’DVD:n kansikuva vähän nauratti. Siinä Piltz on lyönyt draivin ja kuva on otettu hetkellä kun maila on jo downsvingin loppupuolella ja katsekin jo seuraa perässä. Mutta pallo, se olla jököttää tiin päällä.’

  Pallon koko suhteessa lyöjään näytti muutenkin siltä, että pallo oli noin viisi metriä pelaajan edessä. Ei ihme, että löi hudin.

  ’Uudelle pelaajalle ensimmäiseksi opetus-dvd:ksi kuitenkin voi suositella, sillä kyllähän tekijät tietävät mistä puhuvat.’

  Minusta tuo ei oikein aloittelijalle sovi, koska siinä ei aivan perusteista lähdetty liikkeelle, vaan mielestäni siinä oletettiin, että jonkinlaiset perustaidot jo löytyy. Parhaiten pätkä tukee ehkä sellaisia 1-2 kautta pelanneita, joilla on perussingi hallussa, mutta haluaa kehittyä kaikilla osa-alueilla. Itselläni parhaiten tuo toimii sellaisissa tilanteissa jos on vaikka vähän epävarmuutta jollain tietyllä spesifillä osa-alueella tai lyönnillä ja haluaa ennen kierrosta tsekata miten se taas oikeaoppisesti tehdäänkään.

  Paras etu tolla pätkällä mielestäni on se, että se on suomenkielinen. Jonkin verran on tullu tsekattua jenkkipätkiä, mutta jotkut termit menevät aina ohi. Esim. jotkut lihasten nimet saattavat olla vieraita.

  Kattoisikohan porukka vinoon, jos joku kerta ottaisi rangelle läppärin mukaan ja kelais siinä aina esim. chippipätkän pariin kertaan läpi ja sit yrittäis itse tehdä perässä. Saattais ehkä kerätä kummeksuvia katseita…

  Nimetön

  Mun mielestä toi etukannessa oleva ’pallo’ on tiimerkki. Valkoinen protii. Toi käden suoruus ei oo mun tiätääkseni mikään itsetarkoitus. Jokainen voi käydä kattomassa ton käsijutun golfdvd.fi sivulta jossa on se mainosvideo. En oo montaa golfaajaa nähny jolla noi perusasiat ois täysin kunnossa joita toi opetusdvd korostaa. Ihan jees paketti. Kevennykset oli ainakin hauskoja.

  Nimetön

  Tietysti kannen pallo on tiimerkki, mutta en millään malttanut olla myös vähän ’keventämättä’ kun siitä sai hyvän otsikon.

  Hauskoista kevennyksistä lopussa olen toista mieltä – sehän on tätä iänikuista ’v–piip, voi v–piip, v–piip–tun v–piip…’

  Kaikkee sitä tulee ostettuakin!

  Ainoa hyvä oli ne loppukevennykset.

  Haluaako joku ostaa?

  Satuin klikkaamaan tuota banneria ja sielta aukesi teksti:

  ’Suomen menestynein golfammattilainen Mikael Piltz’

  2002 Challenge Tour € 6,040 123.

  2001 Challenge Tour € 25,857 48.

  2000 Challenge Tour € 6,630 100.

  2000 European Tour € 1,855 295.

  1999 Challenge Tour € 17,372 41.

  1996 European Tour £ 2,365 225.

  1994 European Tour £ 9,380 187.

  1992 European Tour £ 1,773 221.

  Milla mittapuulla? (Voitot baut 80.000 egee) Kun en kaverista muuta tieda…

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Huti

Etusivu Foorumit Yleistä Huti