26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Huom Viasat Sportin omistajat – apuanne kaivataan!

Etusivu Foorumit Yleistä Huom Viasat Sportin omistajat – apuanne kaivataan!

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Löytyisiköhän ketään sellaista avuliasta golffaria, jolla näkyy kotona kyseinen kanava ja joka voisi ystävällisesti tallentaa (DVD/VHS) minulle tämän illan (+ mahdollisesti myös huomisen) lähetyksen Bay Hill Invitationalista? Kahdella ekalla kierroksella samassa ryhmässä pelaavat ylivoimaiset suosikkini Els ja Goosen…taitaa siinä mukana roikkua myös Tiger, joten tämä ei saa jäädä näkemättä. Vaivannäkö ja kustannukset korvataan!

    EFC

    Aloituksessa mainittu flaitti on pelannut jo pari väylää…..

    Lue lisää: PGA Leaderboard

    …ei nimittäin näy golfia tänä iltana Helsingin sporttibaareissakaan, pelkkää Valioliigaa ja Uefa Cup jalkapalloa.

    Pystyisikö joku vaivautumaan?

    Odottele ihan rauhassa vaan parin viikon paasta alkavaa Mastersia. Eikohan se nay siella teillakin.

    Sorry, mulla ei ole tallenninta.

    Lähetys alkaa vasta reilun tunnin päästä. Herrat ovat ehtineet pelata nyt jo 7 reikää, joten tänään näkee vain kierroksen lopun.

    Taitaa se Tiikeri olla kolkkoa seuraa. On kaksi alle, kun Elssi on yhden ja Gooseni kaks yli.

    Ole

    Alert: Play suspended due to inclement weather.

    Lue lisää: leaderbord

    Juu, Tiikerin kanssa pelaaminen on a whole different ball game, silla hanta seuraa iso osa yleisosta, kameroista, mediasta ym. Lisaksi mies on taysin omistautunut pelaamiselle kierroksen aikana.

    Tuskinpa Tiikerin seura tekee kylmää Elsille tai Goosenille. Eiköhän nekin kaverit ole tottuneet isoihin yleisöihin ja kameroihin. Jos pelaajalla kädet vapisee kun pelaa Tikrun kanssa tai kameroiden edessä, niin taitaa olla ammatinvalinnassa vähän toivomisen varaa.

    Ainakin Tiikerin Ryder Cup tilastojen perusteella voisi vetää aivan toisenlaiset johtopäätökset Tikrun kylmäävästä vaikutuksesta…

    …no johan rupes mielenkiinto heräämään!

    Kyseiset herrat jatkavat yhdessä vielä tänään, joten uusin pyyntöni:

    Löytyisiköhän ketään sellaista avuliasta golffaria, jolla näkyy kotona Viasat Sport -kanava ja joka voisi ystävällisesti tallentaa (DVD/VHS) minulle tämän illan lähetyksen Bay Hill Invitationalista?

    Kustannukset korvataan ja vaivannäkö palkitaan pullollisella kirkasta!!!

    Jos ei muu auta, niin pitänee turvautua ensi viikon CNBC:n lähetykseen. Kiitos kaikille kuitenkin!

    Piti vähän nähdä vaivaa, mutta onnistuihan se lopulta! Kaverin kaveri Dublinissa nauhoittaa tämän illan lähetyksen ja saan sen käsiini ens viikolla, kun mennään sinne pelaamaan!

    Sitäpaitsi Erniekin on aloittanut jo nousunsa…

    Eipä taida kisassa olla paljon katsottavaa. Elssi on tällä hetkellä tänään, siirtyneen toisen kierroksen lopussa + viidessä ja missaamassa cutin. Kyyti Tigerin kanssa on kylmää!

    Tuosta siirtyneestä kierroksesta muuten nähtäneen illan Viasatissa vain jokunen lyönti. Lähetys keskittyy kolmanteen kierrokseen.

    Kyllä pelimiehen tuntee siitä, että ammattiylpeys riittää puristamaan jatkoon vaikka voittohaaveet olisikin jo haudattu. Ööni cutista läpi viimeisenä… ilon kautta

    EFC

    Onkohan miltään kanavalta näytetty mitä John Daly teki Bay Hillin 18-väylällä??

    Ole

    Jep. Viasat näytti kuinka Big John sääti oikein olan takaa viimeisellä reijällä. Lähestyminen jäi hieman vajaaksi ( oli jo kolmas lyönti par 4.lla) päätyen vesiesteen reunassa olevaan kiven koloon. Sieltä Daily yritti neljä kertaa nopeassa temmossa eikä pallo liikkunut mihinkään. Ei auttanut kuin pakittaa takaisin vesiesteen toiselle puolelle ja lyödä lähestyminen uudelleen jonka jälkeen kaksi puttia jossa ei paljoa linjoja katseltu.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Huom Viasat Sportin omistajat – apuanne kaivataan!

Etusivu Foorumit Yleistä Huom Viasat Sportin omistajat – apuanne kaivataan!