26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Huikea golf-paiva!

Etusivu Foorumit Yleistä Huikea golf-paiva!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Kiersin tanaan 18 reikaa Gary Playerin kanssa. Kyseessa oli Champions Tourin kauden viimeinen major ja paiva oli Pro-Am paiva. Katselin ensin kun Tom Kite, Tom Watson ja monen muuta tiiasi… kunnes Gary tuli paikalle ja paatin lahtea kiertamaan rataa hanen ja amatoorien kanssa. Aijalta tuli hilpeaa juttua, hyvia vitseja ja mukavaa golf-opastusta. Oli hauskaa. Noh, kuudennella Gary tuli juttelemaan ja kyselemaan golfista. Vahan siina meinas menna pasmat sekasin 😀 mutta kokosin itseni ja saimme ihan hauskan pikku juttuhetken siina aikaiseksi. 16 tiiauksen jalkeen kysyin viela Garylta, etta vetaisko nimmarin lippikseeni ja tokihan Gary niin teki. 18 reian jalkeen viela kattelimme ja toivotin onnea turnaukseen. Itse joudun suunnistamaan huomenna Kanadaan enka nae turnausta valitettavasti. Uhhuh, mika paiva!

    Voin vain kuvitella miltä tuo kokemus on tuntunut :). Ainoa mikä minua ihmetytti oli tuo sinun toteamus, että ’kunnes Gary tuli paikalle ja paatin lahtea kiertamaan rataa hanen ja amatoorien kanssa’. Pääsikö pelaajien mukaan ihan noin vain? Vai mikä siellä oli homman nimi noin tee aikojen varauksen suhteen? Tavallinen tallaaja kuvittelisi että kaikki ajat ovat loppuun buukattuja jos kerran pelimiesten mukaan on mahdollisuus päästä.

    HairySwing ilmeisesti KIERSI Gary Playerin ryhmän mukana, ei ilmeisestikään itse PELANNUT! Näin itse käsitin vaikka teksti antoikin ehkä vähän ymmärtää, että olisi pelannut mukana koska täksihän ’kiertäminen’-sana yleensä tulkitaan.. Ei noilla pro-ameilla niin vain lähdetä pelaamaan kenen kanssa tahansa 😉

    Joo luin viestin vielä kerran kun olin oman vastineeni jo lähettänyt ja päädyin samaan. Ihmetytti silti, että GP oli tullut juttelemaan. Ilmeisesti hairy oli seurannut porukkaa melko läheltä ja ilmeisen tiiviisti. Kadehtittava kokemus joka tapauksessa.

    Nimetön

    No juu en pelannut. Olisin sanonut toki, jos olisin pelannut…. mutta sanoin kiersin.

    Se mikaan ihme ole, etta ne tulee juttelemaan. Vanhempia aijia, jotka on siella turnauksen alkupaivina pitamassa hauskaa.

    Ja jos oot koskaan ollut ammattilaisten golf-turnauksessa, niin tiedat, etta golfissa katsojat voivat kiertaa rataa hyvinkin lahella pelaajia.

    Ja kun kysymyksessa on leikkimielinen (niin kun ne aina on) pro-am, niin juttu on sitakin kevyempaa.

    Noh, mitas naista. Kunhan innostuin eilen, kun oli niin mukava kokemus. Syyskuussa caddieksi Naitonwide Tourille.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Huikea golf-paiva!

Etusivu Foorumit Yleistä Huikea golf-paiva!