16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Holariin verrattava suoritus Alpeilla !

Etusivu Foorumit Yleistä Holariin verrattava suoritus Alpeilla !

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • huhheijaa mikä suoritus. Onkohan tuossa takana joku trikkikuvaus, sillä jos tuossa epäonnistuu se lienee viimeinen huti. Ei tarvitse sanoa että toinen lähtee!

    Samaa pohdiskelin. Ei kukaan nyt niin hullu ole että tuota lähtisi koittamaan ja saa siinä usean kymmentä kertaa koittaa että keskelle osuu. Tai siis ei tosiaan tarvii koittaa kun kerran, jos ei osu. Mutta aika hienosti tehty. Monta kertaa kelasin, enkä minä ainakaan huomannut missä kohtaa filunki on tehty.

    YouTubesta löytyy myös Mythbustersin jakso, jossa tuo video murretaan. Sen lopussa myös kerrotaan videon tekijöiden paljastaneen, että tietokoneellahan tuo on tehty. Kyllä jo pelkkä ilmalennon nopeus riittää kertomaan, ettei tuo ihan aitoa meininkiä ole.

    Ja jos vähän miettii ilmalennon pituutta ja vertaa mäkihyppyyn, voi aika pian päätellä kyseessä olevan trikin. Eivät nimittäin kovin pitkään pysy suksien kanssa ilmassa, jos ei ole alastulosrinnettä, vaikka vauhdit ovat aivan toista luokkaa. No nythän tietenkin joku sanoo, että eihän se hyppyrin keula nosta ylöspäin, mutta sillä ei ole niin suurta merkitystä kuitenkaan. Esimerkiksi BigAir-lumilautailijoilla lienevät vauhdit vähintään samaa luokkaa tuon videon kanssa ja hyppyri nostaa ylöspäin, mutta heilläkin ilmalennot ovat PALJON lyhyempiä.

    Mä onn kuullut että Pohjois-Korea suuri johtaja on päättänyt hankkia tämän laitteen uusien J-20 ( kiinanrauta ) hävittäjäpilottien valkkaamiseksi suuresta massasta….lentokykyisimmät valitaan kuivateltuaan jatkokoulutukseen.
    Epäonniset saavat jatkaa testinukkeina autoteollisuudessa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Holariin verrattava suoritus Alpeilla !

Etusivu Foorumit Yleistä Holariin verrattava suoritus Alpeilla !