23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Hiekkaharju go-go…

Etusivu Foorumit Yleistä Hiekkaharju go-go…

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kaveri kutsui tänään pelaamaan Hiekkaharjuun. Mikä ettei kun kerran kutsutaan! Ensimmäisellä väylällä tuli mieleen, että mihin ihmeen pellolle ollaan tultu. Päivänkakkaraa ja Voikukkaa enemmän kun olen koko nuoruudessani nähnyt. Väylän vierus raffit pidemmät kuin Skotlannin heinikot. Mutta tuska oli vasta alussa. Kun pallot katoaa raffin puolelle hyvän lyönnin jälkeen, niin tulee kyllä ikävä paremmille metsästysmaille.

    Toisen ysin lähtöaika on 2h10 min ekan ysin startista. Edessä peli joillain vähän venyi ja paukkui, meiltä meni siinä hurlumheissä jatkoaika sivu suun. ”Odottakaa 40 min” kertoi kaunis nuori neitokainen tiskillä ja hymyili, ei kahvia tarjonnut…

    Ei ikinä enää tällaista! Tämä oli ehdottomasti elämäni paskin golf-kokemus!

    Missä tässä oli se uutinen? Noinhan siellä on aina ollut! Ja tostahan oli jo viime syksynä villi veikkaus, että tämä uusi omistaja kohdentaa kaiken tarmonsa uuteen Golfpuistoon, jonka avaus nyt on ”vähän” viivästynyt…

    Koittakaa kestää Hiekkaharjulaiset, kyllä se siitä! Ja jos meno ei miellytä, niin tässä ihan naapurissa on monta mukavaa kenttää, joissa homma toimii!

    Taitaa United Golf Group sitä teiltä halutakkin, vai mikä se uusi omistaja olikaan…

    ps. yhtään teitä pienosakkaita väheksymättä

    Hiekkaharju on Hiekkaharju vai pitäiskö nimi vaihtaa Voikukkapelloksi? Saman panin merkille kun käväisin kaverin kutsumana ysin sutimassa.

    Ei maistunu toinen ysi, kun meidän aika oli kuulemma mennyt yli, meistä riippumatta. Tästä seikasta ei meille tiskillä mainittu ja senpä takia en viitsinyt jäädä edes kysymään mistä moinen johtui. Jätin oluenkin jopa ottamatta kun sen verran iski hermotukseen. Ja se on harvinaista.

    Ei meno ainakaan ole parantunut uusissa käsissä. Kauniimpia ja nuorempia ihmisiä tiskin takana, mutta olisko siinä samalla jäänyt vähän kokemus tai työhönotto valmennus hankkimatta.

    Sikäli harmi, että Hiekkaharju on niin mukavan matkan päässä käydä vaikka treenailemassa, tosin rangekin taitaa olla auki vähän miten sattuu.

    Mutta kyllä se elämä opettaa!

    Onko tuo Hiekkaharju yhtään paremmassa kunnossa jo nyt?
    Kaveri on kysellyt pelaamaan tuonne, kun sillä on lippuja vai kannattaako jättää suosiolla väliin?

    No jos ilmaatteks pääsee pelaamaan niin siten vois mennä!

    KL1

    Jos ei Hiekkistä ole koskaan pelannut, niin kyllähän se kannattaa käydä kokemassa. Tietääpähän sitten mistä puhutaan.

    Kaveri ei ole tarjoamassa ilmaista kierrosta vaan myymässä lipun minulle, jos lähden mukaan. Siksi vähän mietin kannattako tuota kenttää käydä kokeilemassa vai suunnata paremmille kentille, kun noita muitakin kenttiä on vielä kokeilematta aika paljon. Toisaalta kaverini pääsisi noista lipuista eroon nopeammin, jos saisi houkuteltua koko ryhmän kavereita pelaamaan.

    Hiekkaharjussa jäi tänä kesänä KAIKKI kentän hoitotyöt tekemättä, siis ihan perushommatkin. Siihen nähden kenttä on hienossa kunnossa jos vertailukohtana on vieressä oleva pelto. Harmittaa kaikkien osakkeenomistajien puolesta kun kuitenkin täysimääräinen vastike on peritty. Samalla hävettää United Golf Groupin puolesta miten huonosti hoitavat leiviskäänsä. Jos omistajat Supergolf-Koski ja pariskunta Ronkainen yhtä huonosti hoitaisivat muita firmojaan, ne olisi poistunut kartalta jo aikaa sitten.

    Hei pääkaupunkiseudun golfareille,
    olen United Golf Group Oy:n toimitusjohtaja samoin kuin Tikkurilan Golfkeskus Oy:n, joka omistaa Hiekkaharjun golfkentän.
    Vastaan mielelläni asiallisiin palautteisiin sekä näin foorumeilla että henkilökohtaisesti.
    Hiekkaharju golfissa kentänhoito ottaa tänä kesänä ensimmäisiä askeleitaan vastuullamme. Tekijät ovat kuitenkin pääasiallisesti samoja kuin aikaisempinakin vuosina. Perushoitotöitä ei suinkaan ole jätetty tekemättä. Pääasiassa olemme olleet tyytyväisiä kentän kuntoon, mutta luonnollisesti olisimme toivoneet nopeampia näkyviä tuloksia.
    Tänä vuonna kentänhoidossa on panostettu mm. rikkaruohojen torjuntaan, joka tehtiin ensimmäistä kertaa koko kentän historiassa. Tästä johtuen tarvitaan vielä muutamia vuosia, että pääsemme rikkaruohojen osalta hyvään tulokseen. Onneksi voikukkakausi on kuitenkin lyhyt, eivätkä ne enää haittaa pelaamista.
    Tämän lisäksi kentän bunkkerit on kantattu keväällä, jotta bunkkereiden rajat tulisivat selkeämmin esiin. Kentänhoidon resursseja on lisätty myös ns. raskaiden hoitotoimenpiteiden osalta. Nämä ovat olleet tähän saakka lähes mahdottomia konekaluston puutteellisuuden takia.
    Harmillisesti viime talvi oli Etelä-Suomen kentille vaikein kymmeneen vuoteen. Tämä näkyi myös Hiekkaharjussa keväällä. Nyt kentän kunto on kohentunut huomattavasti. Selvää kuitenkin on, että Hiekkis ei ole viiden tähden kenttä, eikä se ole tavoitteenakaan.
    United Golf Group on sitoutunut kehittämään Hiekkaharjua ja tavoitteenamme on laajentaa kenttä 18-reikäiseksi ja samalla parantaa myös nykyään olemassa olevia reikiä.
    Hiekkaharjussa tarkoitus on tarjota saavutettavaa lähigolfia kaiken tasoisille pelaajille. Scratch-pelaajat toivotamme tervetulleiksi kokeilemaan uutta Vantaan kenttää Petikkoon.
    Rakentavin terveisin,
    Ville Nurmi
    toimitusjohtaja
    Tikkurilan Golfkeskus Oy

    Näköjään Suomenmaan golfpiirejä herätelläkseen täytyy näillä foorumeilla ihmisten ensin purkaa sydäntään ennenkuin asioihin reagoidaan.

    Tavallaan harmillista sekin. Miksei asioissa päästä eteenpäin ihan omissa porukoissa keskusteltaessa?

    Joku viisas sanoi aikoinaan että näissä piireissä reagoidaan vasta kun joku uhkaa käydä sun lompakolla…

    Oletteko Ville oikeasti keskustelleet teillä omissa porukoissa näistä ongelmista? Kentän kunnosta ja ajanvaraus ongelmista? Oletteko oikeasti lisänneet kentänhoito resursseja, ts.lisää hlökuntaa ja koneita?

    Saamani infon mukaan olit luvannut lisää resursseja osakkaille mutta todellisuudessa kentänhoito hlökunta on vähentynyt tälle vuodelle.

    Onnea ja menestystä vilpittömästi teidän hankkeille! Jokainen yrittäjä tässä maassa ansaitsee onnittelut ja kannustukset!

    Mutta älkää unohtako ja jättäkö kuuntelematta omia osakkeen omistajianne vaikka niistä riesaa teillä tuntuu olevankin.

    Ja sitten siirtykää puheista tekoihin!

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Hiekkaharju go-go…

Etusivu Foorumit Yleistä Hiekkaharju go-go…