28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

Happy Hour 9 reikää

Etusivu Foorumit Yleistä Happy Hour 9 reikää

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Muutaman kaverin kanssa on keskusteltu, miksei kentille esim. klo 19 jälkeen myytäisi 9 reiän greenfeetä. Näin saataisiin kentälle enemmän tehokkuutta ja rahavirtaa klubeille. Itse olisin ainakin kiinnostunut pelaamaan ysejä myöhemmin illalla.

  OG

  Eiköhän suuri osa osakkeiden omistajista ja pelioikeuksien haltijoista teekin juuri noin, pelaavat siis ysejä iltaisin.

  Mutta oikeassa olet, voisi sitä käydä itsekin vierailemassa muilla kentillä.

  Nimetön

  Walesissa reissatessa havaitsin, että siellä oli ’yleinen käytäntö’, missä 10 punnalla pääsi iltakierrokselle ysiä kiertämään. Ei siellä

  missään mainostettu asiaa tai hinnastosta ei mainitaa löytynyt, mutta kun caddiemasterilta asiaa kysyi, homma järjestyi.

  Olisikohan meillä taas jotain opittavaa ?

  Jostakin syystä useimmat kentät (ainakin Uudellamaalla) suhtautuvat nihkeästi 9 reiän greenfeehin vaikkei mitään syytä olisi. Sellaisen voisi hyvin ottaa käyttöön arkisin starteilla klo 18 jälkeen. Olen kuullut, että esim. Vuosaaressa pelilipulla voi pelata 9 reikää yhtenä päivänä ja toiset 9 jonain toisena. Miten muualla? Tällaisen käytännön soisi yleistyvän.

  Mihin tuo klo 18 perustuu? Ainakin omalla kotikentälläni pelaajamassa helpottuu siinä 19-20. Jos ajoittaa lähtönsä, vaikka kaverin kanssakin, tuohon 20 korville, niin hyvin ehtii tällä hetkellä pelata 18 reikää ennen pimeää.

  Nimetön

  Kyllä meidän kentällä ainakin vieraspelaajalla on mahdollisuus puolikkaalla hinnalla kiertää 9 reikää.

  Aika vaihtelee kesän mittaan.

  Nimetön

  Siis korjaisin sen verran että nimenomaan vieraspelaajia saataisiin enemmän pelaamaan ennen hämärää. Kello 19 oli vain esimerkki, mutta 2-4 tuntia ennen pimeää voisi kiertää ysejä. Yleensä etuysi on silloin jo tyhjillään.

  Mut jos vieraspelaajia alkaa maleksimaan illalla kentillä ni sit ei enää pääse itse treenaamaa tyhjälle kentälle… 😉

  Nimetön

  Tarkoitin kyllä tuolla vieraspelaajalla osakkeenomistajan mukanaan tuomia vieraita,en kaukoja.

  Ai kaukotko ne aina vain maleksii? 😉

  Useilla kentillä on syksyisin ollut oma ysireiän hintansa. Silloin kun ei todellakaan ehdi työpäivän jälkeen kiertää muuta. Näin kesäisin näkee useiden viikkojen ajan vielä mainiosti klo 19 jälkeen (normaalin työajan päättymisestä puhumattakaan) pelata 4 tuntia.

  Sitä en tiedä miksi kentät eivät yleisesti myy puolikkaita. Parhaaseen aikaan se on kyllä kentän vajaakäyttöä, kun täyden rundin kiertäjiäkin on riittämiin.

  Harmi ettei svedängen uskalla kertoa kotikenttäänsä, ilman muuta maleksisin siellä maastopuvussa arki-iltaisin klo 19 jälkeen kakkosväylän tiipaikan tuntumassa kytäten, milloin velaton köyhälistö pääsisi piikittämään omistavaa luokkaa sen kipeimmästä kohdasta. Ei varmaan korjattaisi greeniosumia. Bunkkereiden käyntijäljet jätettäisiin haasteeksi seuraaville. Puttilinjat tallottaisiin mennen tullen. Kahvit termoskannussa juotaisin pusikossa ja sitäpaitsi naarattaisiin kaikki juniorityön tukemiseen tarkoitetut vesi- ja löytöpallot. Kerättäisiin kaikki tiitikun pätkät. Lopuksi varastettaisiin chairmanin autopaikan kilpi ja pysäköitäisiin paikalle seuraavana päivänä kaukona. – Happy Hour after…

  Tama on ihan yleinen kaytanto maailmalla. Yleensa noin 4 tuntia ennen auringonlaskua tulee ale-hinnat ’twilight’ golfille (pelaa niin kauan kun on valosaa) ja noin pari timmaa ennen auringonlaskua on oma hintansa 9 reijalle.

  happy our is here again. ia just love it.

  ja 19.reiäll homma jatku ja sitten 3 reiän skinit.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Happy Hour 9 reikää

Etusivu Foorumit Yleistä Happy Hour 9 reikää