Aihe: Halvin Pelioikeus -HKI- ?? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

Halvin Pelioikeus -HKI- ??

Etusivu Foorumit Yleistä Halvin Pelioikeus -HKI- ??

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 39)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183178 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tarvitsen halvan pelioikeuden ensi kesäksi. Tarkoitukseni on treenata joka päivä lähipeliä ja etenkin rautoja, joten kentällä ei ole niin suurta merkitystä näille treenipäiville. Pääasia, että kenttä sijaitsee Helsingin läheisyydessä ja sinne voi ajaa päivittäin. Tällä hetkellä Paloheinän rajoittamaton pelioikeus olisi 380 euroa, joka olisi kohtuullinen hinta. Onko halvempia vaihtoehtoja tarjolla? Siis haen halpaa treenikenttää päivittäiseen harjoitteluun ja varsinaiset pelit tulen pelaamaan kilpailuissa eri puolella.

  #360665 Ilmoita asiaton viesti

  Tuskinpa tuota halvemmalla missään enää saa pelata. En ainakaan itse ole kuullut edes lähelle tullaisia hintoja.

  #360666 Ilmoita asiaton viesti

  Huomioi hyvä veli myös ruuhkaisuus. Peuramaalla maksaa 650 Euroa, mutta on 36 + 9 reikää ja aina tilaa. Ainakin minun kokemukseni Paloheinästä on hyvin ruuhkainen, eli halpaa on mutta ei kyllä pääse pelaamaankaan ;-).

  #360667 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Miksi ihmeessä otat pelioikeuden jos haluat vain treenata? Poletteja myydään kaikille ja vain osa klubeista on rajoittanut lähitreenialueet jäsenilleen. Treenaukseen Paloheinä sopii melko huonosti. Ei ole lähipelille oikeaa harjoittelupaikkaa ja kentällä aika menee enimmäkseen seisoskeluun ja väistelemiseen.

  #360668 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Paloheinä on nyttemmin hyvä harjoittelukenttä ja onhan siellä se Suomen paras range. Itse kenttä teki positiivisen muodon muutoksen viime kesänä.

  Henkilökunta piti huolen siitä, että ruuhkia ei kentälle syntynyt ja pelit etenivät jouhevasti läpi koko kesän. Hetkelliset ruuhkat voidaan laskea yhden käden sormilla.

  Paloheinässä treenasi viime kesänä päivittäin moni kovan luokan luu. Kentän läheinen sijainti on etu helsinkiläisille varsinkin arkipäivinä, kun pitää päästä töiden jälkeen treenaamaan jotain pelin osa-aluetta, eikä aina huvittaisi ajella autolla ruuhkassa, joka myös maksaa bensojen muodossa.

  Paloheinän hinta/laatusuhde on hyvä ja 380 eurolla saa rahoilleen kunnon vastinetta.

  #360669 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Todellisuuden kieltäminen ei ole tervettä. Siitä voi tulla henkisiä vaurioita.

  Hurme: Asia selviää helposti käymällä paikan päällä.

  Keimolassa ja Vuosaaressa on ok harjoittelualueet, käy tsekkaamassa ainakin ne.

  #360670 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ensinnäkin palisanterin range ja (LÄHIPELI TREENI PAiKAT),ovat fantastisia,mutta mitä itse kenttään ja henk.kunt tulee niin sanon vain 1)kenttä:HARAKIRI meininki =kukaan eikatso tarpeelliseksi huudella FOREA.2)Griinit :ihan (¤)tuolta all summer.

  #360671 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Näyttää siltä, että Paloheinä on hinnaltaan ylivoimaisesti edullisin vaihtoehto pääkaupunkiseudulla, joten sinne sitten.

  380 euroa koko kesän rajoittamattomasta pelioikeudesta Helsingissä on todella halpa. Iso range tulee vielä plussana kaupan päälle.

  #360672 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Markkinointiviestintä maksuttomalla forumilla on taas alkanut. Viime vuonna pelioikeuksia ei myyty täyttä määrää Pöllöheinään, joten Hurme J voi vetää omat johtopäätöksensä. Tai miettiä sylttytehtaalla uusia kuvioita. Greenfee 18 reikää on nyt 32 euroa, huh, huh, hulluhan ei yleensä ole pyytäjä.

  Rangen loistavuudesta olen vahvasti eri mieltä, kun koko viime kesä lyötiin käytännössä matolta. Näyttää siltä, että rangen kunnostamiseen ei panosteta penniäkään, jatkossakaan ei matoilta voi siirtyälyömään ruoholta. Poislukien länsipääty, josta myös viime kesänä lyötiin lähes koko kauden matoilta.

  Lähipelialueiden kehuminen vaikuttaa kyllä myös vitsiltä verrattuna vaikka Talmaan. Hiekkabunkkeria ei ole, tai on n. 5 cm:n hiekkakerros ennen savipohjaa, ei myöskään chippipaikkoja, jotka edes muistuttaisivat ns. elävää elämää.

  Saa nähdä miten kauan tämä viesti elää, ennenkuin Isoveli iskee ’asiattoman viestin’ kimppuun :=D.

  Sinänsä toivon itsekkäistä syistä, että harjoituspaikat pantaisiin kuntoon, koska ajomatka kotoa on n. 5 min. Mielestäni PH:n kentän taso ei ole läheskään niin tärkeää, mitatkaa kuitenkin ensi vuonna heti keväällä tiiauspaikat ja greenin etäisyydet oikein, ettei tasoituskelpoisuudesta tarvitse tehdä erillisiä päätöksiä. (Lähde: http://www.golf.fin uutiset).

  #360673 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Nyt pääsi ritari lempiaiheeseensa, eli Paloheinään.

  Vakio golfpisteen lukijana huomaan, että sinua näköjään vieläkin kismittää se, kun seurasi PHG ry jäi ilman kotikenttää sopimusajan päätyttyä ja näillä näkymin seuranne lakkautetaan vuoden vaihteessa. Harmi, sillä PHG Ry:n olisi suonut olla golfliiton jäsenen, vaikka ilman kotikenttää, koska eihän se golfliitonjäsenyys olisi ollut muilta seuroilta pois, eikä jäsenyys olisi ollut millään tavoin haitaksi seuroille, joilla on kotikenttä.

  (En ymmärrä golfliiton logiikkaa tässä asiassa)

  Jokatapauksessa,

  Paloheinä ei varmasti ole Kytäjän eikä Talman veroinen ja miksi sen pitäisi olla? Paloheinä on jokamieskenttä ja pysyy sellaisena.

  Se on asiakkaana todettava, että 380 euron pelikausihinta on edullinen. Jsenenä saan vielä lisäalennuksia rangepalloista, Pro-Shop tuotteista jne jne. Edullisempaa vaihtoehtoa on vaikea löytää. Kesäisin parkkipaikka on aamusta iltaan täynnä ja kenttä veti viime kesänä hyvin, joten ilmeisesti siellä olevat yrittäjät ovat tehneet suurimman osan asioista oikein ja kehitys jatkuu.

  Rangella lyötiin viime kesänä ainoastaan matolta, koska kesä oli erittäin sateinen. (Kysyin muuten samaa asiaa Kenttämestari Parviolta useaan otteeseen viime kesänä )

  Varmasti ensi kesänä pelaajina pääsemme lyömään länsipäädyn ruoholta, jos ruohoalusta on kuiva.

  Täällä on kehuttu ja kiitelty mailamerkkejä, komponentteja ja vaikkapa Espoon kivenlahden kuplahallia, joka on talviharjoittelupaikkana pääkaupunkiseudun edullisin, sallittakoon pieni ’kehuminen’ myös Paloheinälle, näin asiakkaan silmin.

  Ps. Isoista laatukentistä Kytäjä on mielestäni ylivoimainen ja suosittelen pelireissua sinne.

  #360674 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olisit onnellinen kun olet löytänyt itsellesi sopivan vaihtoehdon Paloheinän tilalle nautti tästä mainiosta harrastuksesta. On vaikea ymmärtää mistä ammennat energiasi aina mollata entistä seuraasi. Lopettaisit jo jatkuvan vuodatuksen Paloheinästä ja alkaisit nauttia elämästä sekä golfista. Please unohda paloheinä!

  #360675 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tää olikin tällainen juttu. Minä kun luulin että ihan oikeasti etsittiin treenipaikkaa. Hyi Hurmeelle, on rumaa kusettaa ihmisiä.

  #360676 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Piccalassa, NordCenterissä, Paloheinässä, Hiekkaharjussa ja vaikkapa Vuosaaressa on omat plussansa ja miinuksensa. Jokaiselle riittänee asiakkaita, joten turha kai jatkaa keskustelua, kenen isin auto on taloudellisin ja suuritehoisin..

  #360677 Ilmoita asiaton viesti

  Pelioikeus 545 euroa ja vähemmän pelaaville 10-kortti 330 euroa.

  Olen samaa mieltä, että kaikilla paikoilla omat plussat ja miinukset. Toisaalta Golf-kentälle mennään ’nauttimaan’, eli klubin ilmapiirikin on tärkeä asia!

  #360678 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vihdin hinta kuullostaa edulliselta. Espoosta on vieläpä hyvät kulkuyhteydet Vihdin suuntaan.

  Eipä tulisi mieleen vuokrata pelioikeutta yli 600 eurolla ensi kesäksi, kun tämmöisiä tarjouksia ilmaantuu, puhumattakaan osakkeen ostosta, jossa yhtiövastike on karannut pilviin kuin mopo mannelta.

  Panokset kovenee sano Mauno Ahonen Kummelissa.

  #360679 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Enpä muista mollanneeni entistä seuraani, enemmän nykyisen oy:n toimintatapoja ja -politiikkaa, mistä aikoinaan täältä poistetut viestit antoivat valitettavan todellisen kuvan.

  Mutta antaa asian olla, toivon, että kaikki nautimme hienosta harrastuksesta. Ja vilpittömästi toivon, että mattorangesta ruohorangeen sirtyminen Paloheinässä joskus tapahtusi. Se vaatisi rangen kehittämistä nimenomaan niin, että mattojen edustalla alettaisiin systemaattisesti kasvattamaan kunnollista aitoa lyöntilalustaa.

  #360680 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Toivottavasti myös muut pääkaupunkiseudun kentät tarjoavat järkevää hintapolitiikkaa ensi kesäksi. Vihti ja Paloheinä tarjoavat rajatonta pelioikeutta vuodelle 2005 todella kuluttajaystävälliseen hintaan.

  #360681 Ilmoita asiaton viesti

  Toi Peuramaan yhtiövastike tuntuu aika pieneltä 36r kentälle. Koitin etsiä niiden weppisivuilta aikaisempien kausien tilinpäätöstietoja, mutta ei pistänyt silmään. Kiinnostaisi tietää miten ne sen tekee. Kentän hoitoon sisältyy väkisin tietyt ylläpitokulut. Ne rahat pitää kerätä vastikkeina, GF tuloina ja esim sponsorituloina. Jos ne kulut muilla kentillä on luokkaa 600€, niin miten ne Peuriksella on alle puolet siitä?

  #360682 Ilmoita asiaton viesti

  Peuramaan niksit:

  -pitkä kausi (lue:niin pitkä kuin mahdollista)

  -suosittu par-3 kenttä ja iso range

  -gf-pelaajat tervetulleita.

  Nämä näin mutu-pohjalta.

  #360683 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eihän 36 reiän kentällä vastikkeen kuulukaan olla suurempi kuin 18 reiän kentällä, jos jäseniäkin on tuplamäärä. Itse asiassa päin vastoin.

  Peuramaalla aika suuri osa kuluista katetaan luullakseni green fee -tuloista. Peuramaalla vieraspelaajat ovat toivottuja, eikä heitä yritetä patistaa muualle liian korkeilla green fee maksuilla. Vaikka green fee pelaajia on paljon, ei minulla jäsenenä ollut mitään vaikeuksia saada lähtöaikoja viime kesänä.

  #360684 Ilmoita asiaton viesti

  Olisin lähinnä halunnut niitä tilinpäätöstietoja katsella. Älkää käsittäkö väärin – en epäile etteikö Peuris hoitaisi hommaa ihan hyvin. GF pelaaminen ei vaan selitä kaikkea. Ensinnäkin halvalla myyminen tarkoittaa sitä, että saman tuoton saaminen vaatii enemmän myyntiä. Toiseksi tietysti se, että osakkaiden käyttämättä jättämien lähtöaikojen määrä on rajallinen ja ne keskittyy niihin huonosti kaupaksi käyviin aikoihin.

  Peuramaa on niitä harvoja kenttiä, joilla en ole koskaan käynyt (olin 80-luvulla siellä töissä, joten taidan olla vielä allerginen:)). Ehkä se on sitten maa-alueena hyvin golf käyttöön sopivaa, eli hoitokulut on pienet. Sehän selviäisi, kun olisi tilinpäätöstiedot käytettävissä.

  #360685 Ilmoita asiaton viesti

  Ei taida Peuramaan kenttiä olla rakennettu aivan ihanteelliselle maapohjalle, ellei savea sellaiseksi lasketa…

  Luulisin, että range ja par-3 kenttä tuottavat ihan kivasti, Aina tuntuu porukkaa olevan ja varsinkin keväällä.

  #360686 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  650+100€ pelioikeudesta kuulostaa minusta normaalihinnalta.

  #360687 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kyse oli yhtiövastikkeesta.

  #360688 Ilmoita asiaton viesti

  vastike on edullinen koska jäsenten ja gf-pelaajien kierrosten suhde on melkotarkkaan 50 / 50, oman osansa tuo myös par 3

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 39)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Halvin Pelioikeus -HKI- ??