16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Haaste

Etusivu Foorumit Yleistä Haaste

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Pikkusen on ollut tekemisen puutetta iltaisin viime aikoina.. Tämä selityksenä allaolevaan. Pelin nimi on ’Pallojen pinoaminen päällekkäin ilman apuvälineitä’. Väitän: -kaksi saa pysymään päällekkäin ihan heittämällä -kolme on vähän perkeleen vaikeaa, meni varmaan tunti -neljää ei saa pysymään millään Virallinen kisaväline on Stratan Tour Premier. Miten niin ’get a life’??

    Onkohan tästäkin Guinnesin maailmanennätys? Jos ei ole, niin nyt joku voisi saada nimensä sinne…

    Seitsemän on maailmanennätys.

    Lue lisää: http://www.ompc.org/1998%20Transcripts/032298.htm

    Nimetön

    Eipäs ku yheksän. Guinnessin mukaan

    Lue lisää: Video

    Jaa, vanhetunutta tietoa. Yritän tänään illalla kymmenellä 🙂

    Eikös tossa videossa ollu 8 palloa?

    Kattelin tossa noita muitakin golfaIHeisia maailmanennätyksiä… Nyt olisikin haasteen paikka. Sieltä löytyy yksi, johon näyttäisi helpostikin täällä joskus kylmässä, mutta vastaavasti valoisassa pohjoisessa kotimaassamme olevan mahdollisuudet.

    Tarvittaisiin vain yksi innokas kenttä, joka vastapainoksi varmaan saisi nimensä kyseiseen kirjaseen… melkoinen mainos? Ja rapiat 500 innokasta peluria, jotka selviävät kentästä kohtuullisessa ajassa läpi (ne 6 tunnin kiertäjät pitäs jotenkin pitää tuolloin poissa jaloista). Edellinen ennätys on jollakin täysin tuntemattomalla St Andrews paikkakunnalla pelattu. Tästä joku innokas kenttä nyt vetämään ittelleen kunnon häppeningiä kesälle 2005… ilon kautta 😀

    Lue lisää: eniten kiekkoja kävellen / päivä

    Kahdeksan oli videossa, mutta kuvassa ja tekstissä yhdeksän, eli ilmeisesti eri tilanteesta. Ei tuota hommaa auta ainakaan missään aamututinassa yrittää 😉

    Mahtaakohan tuo olla todellisuudessa edes ennatys. Ettei jossain ruuhkaisessa Oulussa tuollainen pelaajamäärä (491 pelaajaa/18 r päivässä) ole melkein jokapäiväistä elämää.

    Tuo 491 on aika paljon, ei sellaiseen taideta päästä IHan normaaliarkielämässä.

    Ennätys taisi tarkoittaa sitä, että kaikki ovat kiertäneet kentän 24 h aikana, siis pelanneet kaikki 18 reikää.

    4 tunnin kierroksilla tämä tarkoittaa esim. seuraavaa 4 hengen ryhmillä ja 10 minuutin starttivälillä: 4*6 pelaajaa kentälle tunnissa = 24 pelaajaa tunnissa, mahdollisia lähtöaikoja 20 tunnin ajan että viimeisetkin ehtivät kentältä ajoissa = 480 pelaajaa. Aika kohtuullisen paljon, mutta varmasti rikottavissa keskikesän aikaan Suomessa.

    Hekkanen laski näköjään samalla kaavalla kuin Kobo… eli kohtuudella saavutettava ennätys, tai ainakin mielestäni helpompi kuin 10 golfpallia päällekäin… lisäksi ennätyksen omistajiksi pääsee useempi, mitä on tietysti aina mukavampaa 🙂 ilon kautta. Niin mistä löytyy se uskalias seura joka alkaa asiaa puuhaamaan???

    Jos ennätystä haetaan niin silloin ei toivottavasti pelata 4 tunnin kierroksia…? Eihän?

    Koko porukalle ainoastaan r7 käteen ja kenttää kiertämään. Ei saa menemään kierrokseen 4 hengen ryhmillä edes kolmea tuntia 😉

    Aivan, silloin pitäisi painottaa että ei tartte hieroa, eikä palloja turhia merkkailla. Eteneminen on pääasia.

    Ei tästä nyt tarvii mitään juoksukilpailuakaan tehdä… tai no mulle IHan sama, kunhan nyt joku löytys joka alkais asiaa ajamaan, ennen kun ruottalaiset vie tämäkin nenänedestä 🙁

    Hauskaa golffaamista rennossa ilmapiirissä 4 tuntia tavoiteaikana riittäs justiinsa ennätyksen viemiseen poies tuolta saarivaltakunnasta. Meinaan vaan, ettei heti kannata tehdä rikkomatonta ennätystä… näin pääsee sitten joskus sitä myös parantamaan 😉 ilon kautta

    Odotan mielenkiinnolla, onko joku tästä porukasta saanut pinoon yli 3 palloa?

    On toki varmaan mahdollista saada pinoon enemmänkin jos pallossa on ihan älyttömän isot dimplet. Mutta mainituilla palloilla?

    Ei siinä oikeasti mitään juoksemista tarvi eikä edes Konosen tasoista kävelyä. Neljään tuntiin jos pelataan niin silloin on oikeasti kupeksittu jossain…(Metsässä tai sitten yleisellä käyttäytymisellä vähän joka paikassa)

    Tämä on tiedossa, mutta lähinnä tarkoituksenani olikin osoittaa että vähemmälläkin vauhdilla ennätys syntyy… ettei tule turhia paineita järjestelyjen / osallistumisen suhteen. Lisäksi laittaisin edelleen suuren painon sille, ettei ennätystä lähdetäkään tekemään hampaat irvessä äärimmäistä maximia heti hakien… jättää helpommin auki mahdollisuuden korjata ennätystä paremmaksi 😉 Eihän ne yleensä painonnostossa tahi korkeus lajeissakaan juuri tämän takia korjaa ennätyksiä kun vähän kerrassaan 😀 ilon kautta

    Nimetön

    Erikoisista ennätyksistä täytyy mainita, että TG:lla (tietysti…) on hallussaan Suomen/maailmanennätys/ pallon kierrättämisessä nopeimmin ykkösen aloitustiiltä 18:n reikään. Homma etenee viestinä eli pelaajien määrää ei ole rajoitettu: yksi lyö, seuraava juoksee pallolle ja lyö taas kunnes lopuksi hyvä puttaaja griinilla hoitelee mahdollisimman pikaisesti pallon kuppiin.

    Tämän jälkeen pelivälineen saa joko heittää tai lyödä seuraavalle tiille, jossa avaaja jo odottaa jne.

    Tarvittaessa hankin klubilta viralliset ennätysluvut ja toivottavasti myös pelaajien määrä on kirjattu jonnekin. Tapahtuma on ollut ainakin kahtena vuotena.

    Tämä on pelkkä mielikuva, mutta olisikohan ennätys jossakin puolen tunnin kieppeissä.

    Laji sopii mainiosti esim. hitaasta pelistä kärsiville.

    Nimetön

    Mitenkähän lie katinkullassa.. siellä taitaa lähtö väli olla 7 min. ja kesällä ihan täynnä!!!

    ei tosin pysy aikataulussa..

    Nimetön

    Vaikea kyllä uskoa,että tunnetusti hitailla hämäläisillä olisi tällainen ennätys.Turun puoles on tapana sanoa,että taas on joku Tampereelta tullut pelaamaan ,kun kenttä rullaa hitaasti.

    Pallohommasta… Pitäisko alimmassa pallossa olla dimple ylöspäin ja seuraavassa pallopinta alaspäin…vai päinvastoin ??? vai dimplet vastakkain…? Hitto ku ei osaa päättää…No kokeillaan…

    Homma oli paljon helpompaa mitä luulin. Palloina oli Preceptejä. Kaksi meni päällekkäin ihan heti ja noin minuutin yrittämisen jälkeen oli pinossa kolme. Neljänteen menikin sitten kymmenisen minuuttia. Viidettä en yrittänyt koota päälle, koska neljä palloa oli aika huterasti, mutta kyllä ne siinä pysyi.

    Salaisuus on se, että asetelkaa pallot tarkasti niin, että painopiste on madollisimman keskellä ja dimplet ovat mieluiten vastakkain, paitsi viimeisessä pallossa ei tarvi olla. Varmaan joillain Callawayn big bertha palloilla, joissa on tosi isot dimplet, voisi saada 5-6 palloa pinoon. Millä palloilla tuo ME on muuten tehty?

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
Vastaa aiheeseen: Haaste

Etusivu Foorumit Yleistä Haaste