26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

greenijälkien korjaaminen miespelaajien tehtävä?

Etusivu Foorumit Yleistä greenijälkien korjaaminen miespelaajien tehtävä?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen huomannut, että harvat jos mitkään vanhemmat naishenkilöt korjaavat jälkiä greeneillä. Saatan olla väärässä, mutta tämä on tuntumani? Tietenkin jos lyö matalan chipin tai lähestymisen niin jälkiä ei paljon jää, mutta jos niitä kuitenkin on, eikä sen jäljen välttämättä tarvitse olla edes oma, niin olisiko liikaa pyydetty että välillä näitä paikattaisiin? Ymmärrän kyllä jos selkä on kipeä tai alas kumartuminen on työlästä, ja paikkaaminen on liikaa pyydetty. Jos tämä ei kuitenkaan ole esteenä niin pyytäisin että kaikki korjaisivat greenillä jälkiä niin ne pysyvät paremmassa kunnossa! Taas yksi turha viestiketju, ottakaa kuitenkin iisisti 🙂

    Taitaa olla yleisin ryhmä, joka jälkiä ei korjaa, niin vieras pelaajat. Heitä ei varmaan kiinnosta, missä kunnossa greenit ovat ainakaan heidän kierroksen jälkeen.

    Itse korjaan aina (vaikken greeniin osuisikaan) osuman tai pari.

    Nimetön

    En tiijä kenen jälkiä eilen kentällä korjailin, mutta omia oli 4/18 ja korjattuja jälkiä joku 3-4 reikää kohti.

    Muuten ku paljon korjailee noita jälkiä, ni siitä tulee hyvä mieli ja siinä oppii aika nopeeks samalla 😉

    Mun mielestä pallojälkien korjaaminen hidastaa peliä ja siksi sitä ei voi suositella..

    Herne ilmassa!

    Nimetön

    En koskaan korjaa alastulojälkiä, enkä tule korjaamaankaan. Sitä varten on palkattu kentän hoitohenkilökunta. Ihmettelen suuresti, että joku odottaa että pyllistelisin siellä kaiken maaiman ihmisten silmissä.

    Lisäksi Taina pelaa jokaisen väylän uudella pallolla, kun se edellinen pallo on tippunt viheriöllä semmoiseen koloon…?

    Taina oletko tosissa,vai oliko toi joku provo?ei kukaan voi olla oikeasti noin tyhmä…

    Taina oletko tosissa,vai oliko toi joku provo?ei kukaan voi olla oikeasti noin tyhmä…

    Nimetön

    ymmärtäsin taina pointtisi jos joka griinillä olis 3 henkilökunnan poikaa venaamassa et lähestytte jotta ne pääsis korjaa sun jäljet.. ainakaa pickalassa ei ole, joten on reilumpaa muita kohtaan ettet jätä sinne sellasia pallon kokosia reikijä…

    Eiköhän se Forekin kannata jättää huutamatta, kun on kai siellä henkilökuntaa huutamassa foreeeeeeeeee……..

    Kukahan on provoilun taituri? Pystyy kirjoittamaan tarpeeksi ärsyttävän, mutta niin uskottavan jutun. Taito se on sekin………..kai.

    Epäilisin, että Taina vastasi tekstin provoon vastaprovolla. Laiskureita löytyy kaikista pelaajaryhmistä ja -tyypeistä. Taitaa myös pelivuodet vaikuttaa. Itse uskon, että suurin osa laiminlyönneistä on silkkaa ajattelemattomuutta.

    Epäilisin, että Taina vastasi tekstin provoon vastaprovolla. Laiskureita löytyy kaikista pelaajaryhmistä ja -tyypeistä. Taitaa myös pelivuodet vaikuttaa. Itse uskon, että suurin osa laiminlyönneistä on silkkaa ajattelemattomuutta.

    🙂

    Enpä usko olevani väärässä jos väittäisin ’Tainan’ olevan forumimme vakiokalustoa, joka huulena heitti vastaprovon.

    Ongelmana avauksessa tarkoitetuille henkilöille lienee vähäiset GIR:it, tai pitempien lähestymislyöntien harvalukuiset greenille osumiset, joten sinänsä toki tärkeä tapahtuma jää mahdollisesti välillä innostuksissaan huomioimatta. Tuttu tilanne kaikille meille jotka olemme aloittelijoina aloittaneet. Kaikkihan meistä näin ei tietenkään ole tehnyt. Suuri osahan meistä varmuudella on aloittanut keskiarvon tasokkaammalta puolelta. Aivan kuten liikenteessäkin.

    Itse olenkin enemmän ihmetellyt paikkaamattomien jälkien sijainteja. Hyvin useasti ne, jostakin käsittämättömästä syystä, sijaitsevat lipun ja greenin takareunan välissä 😉 Kumma juttu. Tuskinpa lienee iäkkäämpien Ladyjen tekosia ?

    Olisikin ihan hyvä paikata jälkensä myös pitkäksi menneen lähestymisen jälkeen. Jotkut meistä joutuvat puttaamaan sieltäkin käsin. Harvat varmaankin, mutta minä ainakin silloin tällöin.

    Mitä tulee Norpan iänikuiseen vieraspelaajien mollaamiseen, niin minä, kuten lukuisat golfia harrastavat ystävänikään, emme jätä kunnioittamatta kentänhoitajien arvokasta työtä, oli kyse sitten omasta tai muiden kotikentästä.

    Itsellänikin Norpan kommentti aiheutti normaalia leveämpää hymyilyä: kaveri on joko savolainen saimaannorppa tai pahasti paranoidinen.

    Sitten itse asiaan: Mulla on oikeasti ongelma keskirautojen divotit. Ne on sellaisia puolen kämmenen kokoisia, mutta niin matalia ettei niissä ole oikeastaan yhtään juuria/multaa mukana. Juuri sen verran että pysyvät joskus kasassa. Ymmärrykseni mukaan ne eivät pysty enää mitenkään juurtumaan maahan. Miten minun pitäisi toimia? Pitäisikö eleenä levitellä ruohonkappaleita kuopan peitoksi vai kävellä vain tyynesti eteenpäin?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: greenijälkien korjaaminen miespelaajien tehtävä?

Etusivu Foorumit Yleistä greenijälkien korjaaminen miespelaajien tehtävä?