23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

GP Invitational 2004

Etusivu Foorumit Yleistä GP Invitational 2004

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 46)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tervehdys kaikki. Tässä tämä Mastersissa pitämättä jäänyt kiitospuhe. Kiitos meidän kaikkien osallistujien puolesta parti, Sami, zapal, raven, lahtito ja kaikki muut järjestäjät. Mahtava fiilis ja kiva kisa. Saatiin golfin herkkua mahan täydeltä, vaikkei sää ollutkaan tilatun mukainen. Mutta kait sitä näin poudallakin voi pelata. Kiitos myös oman joukkueen jäsenille zapal, King Kong ja pjs kärsivällisyydestä odotellessa meikäläisen peltopelaajan metsälyöntiharjoituksia. Tunnuslauseen mukaisesti kaverille ei jätetty, sillä kyllä sitä niin tarkkaan tuli käytettyä kaikki kutakin reikää kohden varatut lyönnit. Nähdään taas viheriöillä.

    Kiitokset minunkin puolesta järjestä Partille + apureille.

    Kesän huonoin kierros takana, mutta kyllä pelaaminen silti maistui. Loppurei’illä ei enää kyllä jaksanut IHan täysillä yrittää.

    Kipaisin sinne pisin drive paikalle, joten joukkueen jälkispekuloinnit jäi tänne palstalle (oltiin muutes 14.). Ei ilmeisesti pjs, King Kong ja teejii halunneet kopasta draivin mittaa 🙂 Itse napautin 248m. Kelpaa, jos tuo olis standardi ja aina väylällä. Muuten tuolla ei tällä palstalla kyllä lesoilla 😉 Se oli ns. näpy etukentälle.

    Huomenna korjataan karmea kainalovaiva ja su-ti pelataan huippugolfia taas.

    Kiitokset myös Nextime Solutions Oy:n puolesta ja onnea Tuopille. Toivottavasti seuraavalla kerralla osuu lähemmäs oikeaa lippua 😉

    Huimat alpoodit kaikille voittajille 🙂

    Kiitos Parti sekä muut tän mainon päivän järjestelijät sekä Master. Iso käsi sinnekin juu 🙂

    Kelistä voikin sitten syyttää/kiittää tiimiveljeäni aurinkokuningas Koboa joka ei koskaan draivaa sadekelillä – hyvä niin 🙂 Arskalle kiitos tasaisesta väännöstä kuin myös Hekkaselle. Niin ja hyvä me! 🙂

    Kiitokset myös IHan kaikille pelureille tiimeissään; tänään oli kiva pelata 😀

    Kiitos kaikille mukanaolijoille.

    Oli mukava nähdä niin paljon hymyileviä kasvoja golf-kentällä. Onnistuin vaihtamaan muutaman sanan joidenkin kanssa, mutta tapahtuman nopean rytmin takia jutustelu jäi valitettavan vähäiseksi.

    Suuri kiitos Masterin väelle; oli ilo olla vieraananne. Kenttä oli hienossa kunnossa ja sää suosi. Caddiemasterin homma ei ollut aivan helppo nimimerkkien yms. vuoksi, mutta hoiditte homman silti hymyillen.

    Kiitos IHan kaikille punapaidoille; oli ystävällistä merkata avohoitopotilaat keltaisella merkillä selkäpuolella. Osasi suhtautua juttuihinne oikealla asenteella ja pitää teräesineet loitolla.

    Kiitos kaikille erikoiskisan järjestäjille/sponsoreille, kilpailunne toivat mukavaa lisäväriä pelaamiseen.

    Kiitos Z orille hienosta kirjasta. Selailin sitä jo hieman tässä aamutuimaan.

    Kiitos autonkuljettajalleni Easy riderille, vaimoke oli mielissään kun pääsin ajoissa kotiin.

    Itselläni oli tosi kivaa pelailla enkä muista milloin olisin viimeksi hymyillyt noin leveästi 99 kierroksen jälkeen. Pelikavereille kiitos henkisestä tuesta ja kannustuksesta. Peli kulki kivasti väylillä, mutta griinin ympärillä mikään ei toiminut. Olenkin harkinnut uutta nimimerkkiä ’Kädetön Kernillä’.

    Onnea kaikille voittajille. J. Laaksonen putsasi palkintopöytää molemmilla käsillä, mutta onneksi muillekin jäi jotain.

    Mutta kesä jatkuu ja kierroksia on vielä paljon jäljellä. Pidetään hauskaa ja nähdään taas ensi kesänä.

    Kaunis kiitos Partille ja kisatoimikunnalle eilisestä kisasta!

    Kiitokset myös Masterille järjestelyistä. Nimimerkkien kanssa oli IHan varmasti lisäpuuhaa. Toivottavasti Team Pro Fairwaynkin tulos löytää tiensä tuloslistalle.

    Kiitokset myös kaikille kisakumppaneille sekä IHanille punapaidoille IH-klubilaisille. Paidoista kiitokset Paksupekalle.

    Kiitos taas järjetelyosastolle kesän ykköstapahtumasta! Ja vielä isompi kiitos Pokkelle, Spinnille ja Turzille loistavasta peliseurasta!!! Hauskaa oli vaikka välillä menikin vähän seisoskeluksi. Kiva oli katsella hienoja lyöntejä ja komeita putteja.

    Kiitokset loistavasti järjestetyistä kisoista!

    Trillian

    Parti ja muu järjestelypuoli! (Parti on tainnut jättää väylille kilojaan, en ollut tunnistaa kuvien perusteella).

    Team Jumbo: Oli oikeaa meininkiä! Eiköhän kokoonnuta tällä kaudella vielä, vaikka mun kotikentälle loihtimaan ensi vuotta varten yllätystä!

    Mika Hekkanen: Oli kiva tutustua! Mikäs vasurin mieltä enemmän lämmittää kuin tuntea vasuri mailanikkari. Odottelen malttamattomana uutta ajuria!

    Kaikille klubilaisille: Kausi jatkuu!!!

    Niin….niitä voisi jo joku laittaa varmaan epävirallisesti johonkin?

    Team Jumbon puolesta Taika Raudan kommentteihin yhtyen kiitokset hyvistä järjestelyistä ja näkemisiin viimeistään ensi vuonna.

    Team Jumbo, vaikkei ilmeisesti ollutkaan nimensäveroinen, kiittää ja kumartaa. Yhteinen pelikierros sopii vaikkapa jo ensi viikolla. Maanantai ja tiistai menee muumimaailmassa, mutta loppuviikosta ainakin allepainaneelle sopii.

    Valtaisat kiitokset koko ’järjestelykoneistolle’. Erityiskiitokset Partille ja tiätysti Tuopille, joka mahdollisti draivin mittauksen myös tälläiselle tavalliselle tuupparille. Ja pelikavereille pitkäjänteisyydestä.

    Kuinkakohan sitä jaksaa odottaa tätä tapahtumaa ensi vuoteen…

    Vetipä kisa porukan hiljaiseksi.Taitaa pelurit potea ’pelirapulaa’ kun ei kunnon kehuja ilmesty laisinkaan.Muutama vieno kiitos järjestäjille vaan ei uhoa että MINÄ voitin,tai melkein,jos…Vai veikö hyvä pelikeli niin nopeasti takaisin ’luudan’ varteen että näppäilemään ei ole keritty.Vai eikö oo tietoo taikka jos on niin ei kerrota.

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    TUHANNET KIITOKSET JÄRJESTELIJÖILLE!!!!

    Olipahan ikimuistoinen kokemus :o), ainakin meikäläisen peliryhmälle, mutta ehkä ei tullut kuitenkaan elinikäisiä traumoja ;o)…

    Pelikrapulaa ei podeta, vaan 3,5 h yöunien jälkeen singahdettiin Raumalle pelaamaan sinkkugolfia:o).

    … ja muut teamiläiset. Mule sopii kans vaikkapa ke-pe välillä. Sovitellaan aikatauluja.

    Back in Bisnes, eli taas pääsee kuluttamaan tehokasta työaikaa tärkeisiin asioihin 🙂

    Kiitän ja kumarran kisajärjestäjin edessä. Hyvät pippalot.

    Oma peli oli pelkkää rautaa ekat 9 reikää, mutta hermo ei vissiin kestänyt tai böördi-paukku 18:sta oli liikaa? Vika EI kuitenkaan ollut peliseurassa;-)

    ..eli jos Jumbo-teami kokoontuu, niin mukana ollaan mikäli ei tuu mitään esteitä.

    Kiitos järjestäjille tämän vuoden kisasta.

    Erikois kilpailuja oli nyt oikein sopivasti ja piste i:in päällä pisin draivi kisa kierroksen jälkeen, koitin myös tintata kunnolla mutta ei pikku slaissilla päässyt kuin 210m. Oli ilo katsella miten pallolle annettiin anteroa tosissaan.

    Kiitos ja tsemppiä Backtee boys ryhmäläisille: Tii-itsemiehelle, Kuutosväylänketulle ja Jarna-68:lle.

    8. sija on ok varsinkin kun se tuli pääpiirtetittäin kahdella pelaajalla;)

    Kiitokset Backtee boysille minunkin puolestani ja onnittelut Tii-itsemiehelle. Harmi kun draivini oli niin hukassa mutta up&downeja tuli tehtyä ihan mukavasti.

    Long drive -tapahtuma oli hyvä juttu. Vielä kun olisi päässyt näkemään Janos Uotilan pommeja!

    Myöhästyneet kiitokset järjestäjille sekä erityisesti Rodille, Ketulle ja Lahtitolle, jotka urhoollisesti kestivät sähläilyni. Onneksi toin sentään joukkueelle muutaman pisteen, ettei ihan säälipelaamiseksi mennyt.

    Valitettavasti aikataulu oli sellainen, että jälkipelit jäi väliin. Toivottavasti ensi vuonna onnistuu.

    Niin, ja tietysti kiitokset lahtitolle tarkkuuskisasta, jossa pärjäsi onnella, kun taidot loppu.

    Varasin perjaintaiksi lähdön klo 10. Poodrille pitäisi ainakin aikaisemman viestin mukaan sopia (muumitouhuja ma ja ti). Entäs muut? Perjantaina ehkä myöhempi lähtö jos työnantaja on joustamaton:)?

    Antakaapa kuulua. Palailen rangelta 18:sta aikoihin lueskelamaan.

    Kiitos masterin kisan tekijöille kaikille yhdessä ja erikseen . Sr , Left , Mc Ewan sr ryhmän väsyneet voittajat.

    Punapaidat ovat kuin jaaappanin lakkolaiset ;

    sutaisevat punaisen liinan otsan ympärille ja antavat mennä entistä kovempaan – ohi reiän.

    …………..TTTTOOOSS Mäkkäri

    Kiitos omasta puolestani kaikille tapahtuman järjestäjille. Menestykseni ei ollut mairittelva tällä kertaa (putteja oli 56 kpl ja eipä siihen kyllä paljon muita lyöntejä tarvittukaan jotta tulos painui lähelle häntäpäätä). Ensivuonna sitten puolitetaan puttien määrä niin….

    aamut ei nyt käy. (työt haittaa) klo 15 eteenpäin kävis kaikki ajat.

    Nimetön

    Viesteistä päätellen taisi olla hieno kilpailu. Itse olin estynyt, enkä voi kuin jälkikäteen ihmetellä paria asiaa.

    Kenttä taisi olla vaikea, tour-tasoon viritetty, kun bufferituloksia tai parempia oli alle 20 prosenttia. Vai mistä johtui moinen tulostaso, kun alle 20 pisteenkin oli jotkut jääneet ja keli ilmeisesti kuitenkin oli poutainen.

    Drivekisan tulokset olivat sen sijaan komeita ja joidenkin etukäteisuho ei siis ollutkaan pelkkää feikkiä. Vaikkakin tuo GP:n keskiarvodraivi 300 metriä jäikin ylittämättä:) Onnea vain kaikille voittajille ja suoria, pitkiä lyöntejä edelleen!

    Onnea kaikille voittajille ja vielä erikseen Tucano Cup:n tämänvuotiselle voittajalle Tii-itsemiehelle Tucano Golf Toursin puolesta.

    Lue lisää: Pohjois-Portugali

    Ensinnäkin poronkuseman pitkät kiitokset Partille & lopputokka, ainoa asia mitä me Pohjosen miehet ei oltu otettu huomioon oli tuo sää….

    Ei olla totuttu tälälläisella poutalla pellaan ja eikä varsinkaan tuommosella kentällä, meillä ruukaa olla varpuja ja muita mättäitä myös kentällä…

    POROMIESTEN porukkalle iso kiitos, VARSINKI PORO ITTE, loistava sijoitus näitten etelän ammattilaisten joukossa….

    Oltiin porukkana keskipaikkeilla, niin kuin elämässäkin…. me ei jätetty ketään kylymäksi, eikä aiota reenata ensvuojeksikaan….

    JA lopuksi iso kiitos PETITG, joka osoitti että Poromiehiin voi luottaa, ukko tullee vartavasten Ameriikoista asti kilipailuihin, siinä muille meihen mallia…..

    Terveisiä petitg sinne Ameriikkaan …….

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 46)
Vastaa aiheeseen: GP Invitational 2004

Etusivu Foorumit Yleistä GP Invitational 2004