16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Golftohtori apuva! Händy kipee…

Etusivu Foorumit Yleistä Golftohtori apuva! Händy kipee…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Svingi katosi ja jotenkin tuntuu, että syyllinen on vasemman käden kämmen… Siinä tuntuu varsinkin backsvingin yläasennossa kipua, joka aiheuttaa sen etten pysty toimittamaan mailan lapaa kunnon svingpathilla… Kipu tuntuu olevan jotenkin epämääräisesti tuolla kämmenen ’sisällä’. Kipua ei muuten tunnu ellei kättä jotenkin vääntele. Onko nyt edessä golftauko?

    Nuo oireet viittaa vahvasti eturauhassyöpään.

    Ota yhteys urologiin ja valmistaudu henkisesti heräämään yöllä kuselle loppuelämäsi ajan.

    Vaikka täällä on kovia jätkiä niin tuskin täällä nettilääkäreitä on.

    Herätyskello.

    No ei ihan, mutta melkein (ehkä joskus)..

    Ehkä ensimmäisenä ei todellakaan kannata nettipalstoilla, etenkään golfaiheisilla, kysellä omia vaivojaan. Jos tuntuu, että asia vaivaa ja huolestuttaa, niin kannattaa varata vastaanottoaika ja käydä näyttämässä kättä lääkärille. Yleensä kliininen tutkimus on aina tarpeen (muiden lisäksi), jotta oikean diagnoosin voi tehdä.

    Oletko satuttanut kättäsi? Vai oletko pelannut liikaa golfia (puristanut liian kovasti mailasta), jolloin kyseessä voisi olla jonkin asteen rasitusvamma. Hyvin mahdollista, että kyseessä on rasituksen aiheuttama lievä tulehdus kämmenen jännetupessa. Hoitona lepo (’lepo vanhin voitehista’), ja tulehduskipulääkkeet (esim. Burana) kuuriluonteisesti esim. 1 tabletti n. viikon ajan pari kolme kertaa päivässä.

    Kuten aiemmin totesin, kaikki on vain arvailua, eikö minulla ole (vielä) lääkärin oikeuksia. Suosittelen ehdottomasti menemään lääkäriin, jossa kätesi voidaan kunnolla tutkia, jos asia jatkaa vaivaamista.

    Ei hyvältä näytä Herra Billin tuleva tohtorin ura jos ennen sen alkamista on jo noinkin hurahtanut golfiin 😉

    Eikös ne tohtorit yleensä hiukan vanhempina karkaile sieltä vastaanotolta kentälle…

    Tähän asti olen sinua pitänyt lähinnä maila/varsi- tohtorina!

    Heh heh…No uraa en valitettavasti golfista saa, joten kai se on muualta löydettävä.. 🙂

    Itse vetelen perinteiseen tapaan svingin aina ’täysillä’, ja joskus huonossa paikassa onpi maila imassu turpeeseen. Kierroksen jälkeen vasemman käden kämmenessä keskellä mustelma muistona. Näin on käynyt pari kertaa.

    On kyllä parantunut viikossa…..pelejä en oo keskeyttänyt tämän takia.

    PT

    Itellä turpos peukku viime kesänä ja pelikaveri ’käski’ tohtorille mennä näyttään, kun ’pelkäsin’, että tohtorihan saattaa määrätä ’pelikiellon’. Kävin ja tohtori määräs tulehdusantibiootti kuurin ja peukku oli, kun uus kolmessa päivässä… Tais tohtori määrätä golfpeukkuun jonkun hevoskuurin… Mene lääkäriin kulkematta lähtöruudun kautta.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Golftohtori apuva! Händy kipee…

Etusivu Foorumit Yleistä Golftohtori apuva! Händy kipee…