Aihe: Golfkisojen tiukkapipoiset pelaajat - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

Golfkisojen tiukkapipoiset pelaajat

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkisojen tiukkapipoiset pelaajat

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1363552 Ilmoita asiaton viesti

  Olipahan tuossa toissaviikonloppuna muuan klubikisat ja täytyy sanoa että on suomenruotsalais-golfareita mukaviakin mutta sitten on erittäin itseään täynnä olevia. Olin 15 väylällä ja pidätellyt jo tarpeitani jonkun verran kunnes oli pakko mennä metsään ”kyykylle”. Olin vieraspelaajana kyseisellä kentällä ja tähän paikallinen ryhmässä pelannut leidi sanoi nokka pystyssä miehensä kanssa että ei suinkaan voi mennä että odota klubitalolle ja haukkuivat minut juntiksi. Nöyrryin heidän edessään, mutta oloni vain paheni ja kisa meni aivan poskelleen sitä myötä! Sanottakoon että on aivan absurdia kieltää kanssapelaajilta tuo, ja uhkailivat minua siis pelin viivyttämisellö, tuomarin kutsumisella ja alkoivat kameralla kuvaamaan minua kun väittelivät kanssani. Lisättäköön loppuun että pelikavereideni harmiksi itselläni on pieniä vihanhallintaongelmia ja vaikka vaikutan kiltiltä, niin viimeisellä greenillä otin heidän pallonsa, heitin ne jorpakkoon ja sitä myöten kiehahti niin pahasti että haukuin heitä ties millä sanoilla ja yritin lyödä molempiin golfpalloa neljästi noin 15 metrin päästä spoonilla, meni aivan 10cm päästä pään ohi äijän kohdalla ja sitten hekin vähän ymmärsivät että kanssani ei kannata pelleillä. Täytyy sanoa ettå taas alko kiehumaan niiden takia, kun tuommoiset juuri pilaa lajin, mutta en ole itsekkään aivan puhdas pulmunen, myönnettäköön se tässä. Tosin ansaitsevat tuollaiset ’bättre folkit’ joskus opetuksen, vai mitä mieltä olette. Pelattiin siis 4-ryhmänä ja kukaan meistä kolmesra ei suostunut allekirjoittamaan toistemme kortteja. Tämä neljäs kaveri oli jokin paikallinen teini ja hän vain oli sivullinen näissä selkkauksissa. Lopulta tuli myös päästyä klubitalolle sinne mihin mennäön istumaan yksin, heh heh!

  #1363555 Ilmoita asiaton viesti
  HS1

  Kiitos elävästä ja tarkasta kuvauksesta, olipahan tapahtuma! Sellainen vinkki että ei kannata osallistua yhteenkään seurojen järjestämiin kisoihin, en ole niitä ikinä ymmärtänyt. Ne ovat yhtiöille vain yksi rahastuskeino lisää, ei mitään muuta.

  Sellainen rento pelaaminen ja esim. sosiaalinen golf on paljon hauskempaa. Kaikenlaisia ”kilpailuja” ja erityisesti yhteislähtöjä on onneksi todella paljon vähennetty viime vuosina, sitä kautta on enemmän tilaa nautiskelijoille!

  #1363558 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Toivottavasti kuvaus perustui pelkkään mielikuvitukseen, koska elävässä elämässä tuo johtaisi poliisitutkintaan.

  #1363560 Ilmoita asiaton viesti

  En ole tarvinnut 22 juostun maratonin aikana tarvinnut käydä ”kyykyllä”, enkä golfia pelatessa, mutta joskus on pitänyt heittää kepillinen puskan/puun suojissa, eikä kukaan ole valittanut.

  #1363572 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  En ole tarvinnut 22 juostun maratonin aikana tarvinnut käydä ”kyykyllä”

  RUKissa minulla oli semmoinen joukkuekaveri, joka oli joskus juossut Cooperissa 3 500 metriä ja käynyt juoksun aikana ’kyykyllä’. Kova poika oli juoksemaan, ennätys oli yli neljä tonnia, en muista kuinka paljon yli.

  Hätä iskee joskus varoittamatta…

  #1363576 Ilmoita asiaton viesti

  HS1: Sellainen vinkki että ei kannata osallistua yhteenkään seurojen järjestämiin kisoihin, en ole niitä ikinä ymmärtänyt. Ne ovat yhtiöille vain yksi rahastuskeino lisää, ei mitään muuta.

  Hs:llä menee ilmeisen tarkoituksellisesti Oy ja Ry sekaisin. Ekassa lauseessa puhutaan ry:n järjestämistä kisoista ja sitten lopussa siit¨, että ovat Oy:n rahastuskeino.

  Normaalisti Ry järjestää jäsenilleen kilpailuja, joiden tuotot ja kulut ovat aika tasoissa – eli eivät ole ry:lle rahastuskeino. Pelioikeudettomilta peritään lisäksi GF, mutta greenfeellä katetaan kentän kustannuksia, eikä sekään ole rahastuskeino.

  Olennaista lienee se, että jos tykkää pelata golfkisoissa, seurojen järjestämät kisat ovat tähän oiva keino. Jos tykkää pelata ”huvikseen” ilman kisaamista – ei kisoihin kannata osallistua. Riippuu siis siitä, mistä kukin tykkää.

  #1363577 Ilmoita asiaton viesti
  HS1

  Yleensä nämä kilpailuissa pätevät vielä nipottavat säännöistä, noita näkee tosin hyvin harvoin. Palkinnot ovat myös todella huonoja, verrattuna siihen mitä ne oli joskus. Niin ei se kai mikään ihme ole että enemmistö pelaajista ei erilaisiin kilpailuihin halua sotkeentua?

  #1363579 Ilmoita asiaton viesti

  HS1 kirjoitti:

  Yleensä nämä kilpailuissa pätevät vielä nipottavat säännöistä,…

  Oletko siis mieltä, että kilpailuissa saa pelata omilla säännöillä tarvitsematta pelata golfia? Erikoinen kanta.

  Ilmankos scramblet on niin suosittuja.

  #1363581 Ilmoita asiaton viesti

  Aika outo kommentti tuo että säännöistä huomauttamista pidetään nipottamisena. Sääntöjä noudattamatta pelaamalla yritetään saada itselle etua ja paremmat mahdollisuudet menestyä kilpailussa. No ei yllätä….tänä päivänä.

  #1363638 Ilmoita asiaton viesti

  Kukaan ei ansaitse mitään opetuksia ainakaan palloa lyöden. Hölmö. En tiedä mikä kenttä on kyseessä mutta onhan kentillä huusseja. Jos ihan kuralla on eikä löydä huussia niin sitten keskeytys. Estealuilla etsitään palloja eikä ne ole paskiksia.

  Vaan provohan tämä on. Ei kovin kummonen. Kännissä ja läpällä.

  Onko sitten tuuria kun olen sattunut mukaviin kisaporukoihin.

  #1363645 Ilmoita asiaton viesti

  Käsitinkö oikein? Eli ketjun avaaja yritti lyödä pallolla muita pelaajia:-? syyte on 2 kertaa tapon yritys. Jos menee oikeuteen. Antaisin ikuisen pelikiellon tuollaisesta, kaikille kentille. koska avauduit tänne niin syyte on aika todennäköinen. Viesti oli toivottavasti vitsi ? vai oliko? Jos ei niin sun pelit on ohi.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkisojen tiukkapipoiset pelaajat